Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Am facut lb. engleza din clasa a 6-a. Pot sa citesc sau traduc fara nici o problema. Inteleg aprooape perfect cand cineva mi se adreseaza, dificultatea este insa la conversatie si gramatica. Pana acum a fost bine si asa, dar uite ca s-a ivit posibilitatea unui job in strainatate unde lb. engleza e absolut necesara. Pot aplica pana in 16 mai deci timpul e foarte scurt.

De unde incep? Meditator, cd cu lb. engleza? E binevenita orice idee sau referinta.

[mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008)

Stefi[foto]

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Cum se topesc kilogramele

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna,Ana!Sfatul meu ar fi sa-ti iei un meditator bun,daca iti permiti,cineva care sa cunoasca cu adevarat engleza si sa iti cumperi cat de multe cd-uri de invatare a limbii engleze poti.Eu locuiesc in Anglia acum si , faptul ca aud vorbindu-se in engleza in jurul meu ma ajuta foarte mult sa-mi perfectionez engleza pe care deja o stiam din nainte .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Postat

Ani, pentru un timp atat de scurt cel mai potrivit cred ca ar fi un meditator cu valente pedagogice care sa vorbeasca cu tine pe anumite teme. Daca nu ai un prieten apropiat de genul asta iti recomand sa incerci la centrul Lingua. Nu stiu exact ce oferta de cursuri au dar poate gasesti ceva la ei.

MAMI(Adriana) & [copil] ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...id="red">

Postat

musai meditator fff bun, eventual/ideal care a fost plecat din Ro si a avut contact mai indelungat cu vorbitori de lb engleza. si e f binevenita munca individuala asidua gen activity book+CD-uri.

succes.

ALAPTATUL HELPLINEid="size3">id="red">

[mamica]de piticotu' uriash id="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

m-am facut maricicaid="red">id="size3">

POVESTEA MINUNIIid="green">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Am facut lb. engleza din clasa a 6-a. Pot sa citesc sau traduc fara nici o problema. Inteleg aprooape perfect cand cineva mi se adreseaza, dificultatea este insa la conversatie si gramatica. Pana acum a fost bine si asa, dar uite ca s-a ivit posibilitatea unui job in strainatate unde lb. engleza e absolut necesara. Pot aplica pana in 16 mai deci timpul e foarte scurt.De unde incep? Meditator, cd cu lb. engleza? E binevenita orice idee sau referinta.
align="right" id="quote2">Dupa cum oui problema la inceput, inteleg ca nu ai probleme, din moment ce poti traduce(asta implica automat folosirea regulilor gramaticale).Daca simti ca ai trac atunci cind vrei sa te conversezi, asta se regleaza "din mers". Ce nivel de engleza se cere? Daca e academic, atunci ti-ar trebui o auto-evaluare si pt. asta ti-as recomanda sa iei testele IELTS de la British Council in Bucuresti, eventual si un test de limba la ei, sa stii cum stai. Daca job-ul presupune un nivel mediu de engleza, nu te stresa, o sa-ti "dai drumul" cu usurinta in scurt timp dupa ce ajungi acolo.
Postat
eu sunt in anglia de cativa ani..depinde ce nivel de engleza ti se cera..dar nu trebuie sa iti faci griji,pt ca tu nu realizezi inca dar te asigur ca stii mai multa engleza decat iti inchipui..de ce?pt ca acum in mintea ta trebuie sa traduci din engl/romana dupa aia traduci rasp din romana/engl si asta e greu acum iti spun din experienta..dar in scurt timp datorita faptului ca toti in jurul tau vor vb numai engleza mintea ta va incepe 'sa lucreze' direct in engleza..si atunci vei realiza ca stii cu adevarat engleza..cumpara cd-uri si asculta tot timpul si raspunde sau repeta dupa ele..dar curaj nu e asa de greu crede-ma
Postat

daca ar fi avut timp, da, sigur si eu o sustin pe dodo. dar Ani nu avea la dispozitie decat 3 sapt. in care e posibil sa nu poata sa dea teste, poate acum sunt mai dese totusi. fata de ceva vreme in urma, ah, batranetile [alcool]

succes, sigur va fi bine! sa ne spui cum a fost [pup]

ALAPTATUL HELPLINEid="size3">id="red">

[mamica]de piticotu' uriash id="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

m-am facut maricicaid="red">id="size3">

POVESTEA MINUNIIid="green">

Postat
Testele (de fapt exemple de cum se deruleaza examenul IELTS) se pot cumpara de la British Council (cel putin acum citiva ani se puteau achizitiona) si poti sa le faci singura, sa vezi cum stai. Probabil ca nu mai ai timp sa dai un test real, insa acele "samples" te pot ajuta.
Postat

Dar sunt si pe net,nu trebuie sa cumpere nimic

Uite aici

http://www.ielts-exam.net/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=15&id=35&Itemid=64

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

I want to tell the world... a Storyid="green">

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades [8D]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...