Administrators desprecopii Postat Iunie 17, 2010 Administrators Raport Postat Iunie 17, 2010 Golfuri izolate, nisip fin sau locuri luxoase – puteti gasi locul care vi se potriveste perfect pe malul marii printre cele enumerate in topul nostru al plajelor secrete din Europa. Top plaje uimitoare si secrete ale Europei ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează
ardeiash Postat Iulie 30, 2010 Raport Postat Iulie 30, 2010 vama veche: este ca o "icoana" pentru multi romani ... chiar daca nu mai este ce a fost. ramane pe vecie in inimile multora .. inclusiv cei din afara ro ... revin cu aceeasi intensitate si emotie de fiecare data acolo . este un loc unic prin romantismul salbatic instalat s-auzim numai de bine! si [pup] ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm Citează
dora78 Postat August 2, 2010 Raport Postat August 2, 2010 Am avut nesperata sansa, in noiembrie 2009, de a merge in Gran Canaria. M-a impresionat Playa de las Canteras, in Las Palmas, dar cea mai frumoasa mi s-a parut Playa del Ingles, in sudul insulei. Daca aveti oportunitatea sa ajungeti acolo, n-o sa regretati. Drumul e scump, dar acolo veti fi uimiti de ospitalitatea si bunatatea spaniolilor si de cat de ieftine sunt toate. Dora, mami de Ami -- 10 ani - Quod non potest diabolus, mulier vincit! Citează
ligeea Postat August 2, 2010 Raport Postat August 2, 2010 2 plaje-plaja de sulina , absolut minunata , ce vama mergeti la sulina cu Europolis in brate si o fiti,,undeva , candva ".. O plaja din Irlanda-foarte mica din corali, in zona Conemara , absolut senzationala-drumul spre Cliftden ligeea Citează
MElise Postat August 5, 2010 Raport Postat August 5, 2010 Plaja Maro din Nerja (Spania)... retrasa, mica, parca e rupta din alta lume... http://www.andalucia.org/playas/malaga/maro/?set_language=en&gclid=CPyh8dHboaMCFQU9ZgodAFm64Q MElise Citează
carmaw Postat August 5, 2010 Raport Postat August 5, 2010 Elafonisi in Creta cu apele ei turcoaz. Citează
celi-bia Postat Octombrie 7, 2010 Raport Postat Octombrie 7, 2010 Eu zic, APRAOS din Insula Corfu, Grecia (desi e destul de greu sa alegi intre plajele din Corfu) [flo] www.celina-bianca.blogspot.com Citează
diamonds Postat Noiembrie 5, 2010 Raport Postat Noiembrie 5, 2010 Blue Navaggio - insula Zakynthos - Grecia Citează
NYcolle89 Postat Octombrie 14, 2011 Raport Postat Octombrie 14, 2011 Desi in Rhodos aproape toate plajele sunt cu pietricele, eu recomand plaja din Faliraki. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.