Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Dragilor,

Ma confrunt cu o problema care a aparut la 1 saptamana dupa ce am nascut. Tenul meu, mixt de felul lui, a virat-o bine de tot spre uscat. Am crezut ca este ceva conjunctural, dar problema persista de 3 saptamani. Am incercat creme hidratante pe care le foloseam inainte - degeaba. Lichide beau de sting [:D], cred ca vreo 3,5l/ zi, ca ma dispera setea.

Ati mai patit asa ceva? Poate aveti vreun sfat, inainte sa imi iau inima in dinti sa merg la dermato.

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

poate ca organismul tau este inca intr-o etapa in care nivelul hormonal nu a revenit la starea dinainte de a ramane insarcinata, de aceea si tenul tau are de suferit; probabil ca te-ar ajuta mastile pentru ten, hidratante, pe baza de produse naturale, pe care le poti prepara si acasa, din ingrediente simple

folosesti cumva anticonceptionale orale ? si acestea modifica/reduc secretia de sebum la nivelul fetei si a scalpului

setea exagerata poate fi uneori simptomul unui diabet...cand ti-ai testat ultima data glicemia ?

pe undeva, e normal sa bei atatea lichide, am traversat cu totii o perioada caniculara, iar alaptatul induce aceasta senzatie - de sete

insa daca setea exagerata este prezenta si in perioadele cu temperaturi suportabile, atunci este posibil sa existe o cauza pe care un medic te poate ajuta s-o identifici...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

io am nascut de 4 ani, nu folosesc anticonceptionale, diabetul gestational a trecut de dupa nastere la cateva luni...deci nu mai am nici una din astea si totusi daca vrei poti sa folosesti fata mea drept pila de unghii [bang]

bulinuta mamica de bulinel dragutel [auto]

Poze noi

minune mica

Poze

id="right">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...