Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Nu stiu cat am reusit sa fiu de explicita, dar poate mamicile cu experienta mi-au inteles "durerea".Si pe deasupra, daca ma chema la spital nu eram pregatita deloc (epilat) caci astazi am programare si asta grija aveam eu in durerile alea.uof[gravi] 35 + minune de [fetita] Maya Teodora [ruga][ruga] AMR 4 saptamani [ruga]Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza! binecuvantarea si minunea noastra *** Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza *** albinutze mai iunie 09
align="right" id="quote2">Apropos de chestia asta...eu eram stresata ieri ca nu eram proaspat epilata(daca trebuia sa merg la spital),ca nu aveam capotul calcat si nu era zugravit dormitorul...eeee,griji mari pe mine in momentele alea..[:D][gravi]35+ [baietel] Darius NicholasAMR 4 saptamani[olala]Buburuza noastraPoze cu noi
  • Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Salutari la burtici si mamici!

Am lipsit in weekend si acum am de citit, nu gluma. Incerc sa recuperez.

Noi am fost la Tg. Neamt la o nunta, am rezistat foarte bine, am dansat, toata lumea mi-a spus ca arat foarte bine. [:I] Si ieri am mers la Cetatea Neamtului, unde am facut poze proaspete cu burtica. Cutremurul nu l-am simtit, cred ca eram prea ocupati cu revederea unor buni prieteni si nu ne-am dat seama nici unul din noi ca se aseaza Pamantul.

Lauraa, am pus o poza noua si in album, ca burtica a crescut mult in 9 saptamani. [:)] Ma bucur ca te simti mai bine, nu cred ca trebuie sa te alarmezi, dar cel mai bun raspuns ti-l da medicul. Daca nu te-a chemat la spital, inseamna ca e ok.

Bine ai venit Dragos - George! Sa fii sanatos si sa cresti mare-mare! Catalina, tie iti urez refacere rapida, laptic mult si hranitor. [pup]

Clody, sanatate multa tatalui tau. Ai grija de tine si de bebe.

Monika, bine ai venit si nastere usoara!

Melania, iti spun si tie bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real.

Oanaalex, cate se mai intampla la noi ... cateodata mi-e si greu sa ma mir de tot ce aud legat de seriozitatea unor firme de la noi ... lipseste cu desavarsire. Bine ca s-a terminat cu bine!

Annkkaa, sper ca esti bine. Ii spun si eu lui bebe sa mai stea un pic la caldura, la mami in burtica. [:)]

Cris, mi-a placut atitudinea ta din autobuz. Sunt unii, draga, chiar se plimba toata ziua si mai fac si fite. Ce sa zic, se intampla si la medicul de familie, unde cica am avea prioritate, sa nu stam noi acolo sa ne umplem de microbi ... dar, asa e la noi. [q]

Nicuratze, finuta mea e cam de-o seama cu Raducu. Sunt tare nostimi la varsta asta. Am vazut-o sambata (e in alt oras si nu m-a vazut de mult) si mama ei ii arata ca nana are un burta si acolo e un bebe. Reactia ei ... "eu nu vreau sa am asa" si s-a intors cu spatele. [:D]

Bebe Beca, ma bucur ca Sara e bine ... a venit si momentul primei baite ... ai fata mare de acum.

Ma cam sperii cand va aud cu dureri, contractii ... si eu mai simt asa cate o mica intepatura, sau o durere de durata mica si inca nu mi-am facut bagajul. Sper sa nu ne ofere bebe vreo surpriza, macar inca 2-3 saptamani. Mariabunica, in cazul meu s-a terminat cu varuitul, dar capotul trebuie sa merg sa-l cumpar, ca n-am decat un halat foarte gros, ca eu nu prea port.

Va pup, ca am intepenit pe scaun la calculator si mai vorbim mai pe seara.

Andreea [gravi] 35 [fetita]

Postat

io pun pariu ca nici daca as avea padurea letea nu ar remarca doctorul ca nu-s fresh [:D]

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Postat

maria bunica............multam de incurajari,speram sa fie asa cum zici tu[pup][pup]

nemora..................esti tare[:-)))][:-)))][:-)))]

serialbastre............apropo de medicul de familie,data viitoare cand am sa merg la acolo,o sa fac un afis cat usa de mare cu "gravidele si copii sub 5 ani au prioritate".Si o sa aleg o zi cat mai aglomerata ca sa fie sala plina de mosi si babe si atuncea am sa-l lipesc[:D].Mama-soacra zica ca nu sunt sanatoasa si am eu acolo un stol de pasarele.Dar eu am corectat-o de atatea ori ca la mine nu e un stol..ci o crescatorie intreaga[:D]

[gravi]34+[fetita]MIRUNA-ALEXANDRA

multi [pup][pup]la burtici si mai multi[pup][pup][pup]la bebici

Postat

Oare ce face Anda?!id="red"> Eu cand m-a indus mi-au dat juma de pastila dimineata si la 7 seara inca juma! Pe parcursul zilei aveam niste dureri vagi de burta si spate, foarte blande! In schimb la 20.10 au inceput violente si ritmice! La 2.18 nasteam! Deci, poate dura!!!!

Alina-Mirela cu [copil] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue"> si [gravi][ 37+] cu[baietel]Mateiid="Comic Sans MS">

Burtica 2id="green">

pagina lui Davidid="red">

Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui nemora
io pun pariu ca nici daca as avea padurea letea nu ar remarca doctorul ca nu-s fresh [:D]Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]GATA eu stau relax; sunt usoara ca un puf fara paru de pe mine[:D][:D][:D] si durerile au incetat[gravi] 35 + minune de [fetita] Maya Teodora [ruga][ruga] AMR 4 saptamani [ruga]Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza! binecuvantarea si minunea noastra *** Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza *** albinutze mai iunie 09
Postat

Serialbastre acum sunt la fratele meu, dar cum ajung acasa fac schimbarile; mai pe seara caci dupa asta merg la shopping pt bebe[:D][pup]

LauraOana, blue, maria, alynta, multumesc ca m-ati mai linistit; credeam ca-s gata de nascut[:D][pup]

[gravi] 35 + minune de [fetita] Maya Teodora [ruga]

[ruga] AMR 4 saptamani [ruga]Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra *** Sf. Stelian ne vegheaza si El

just "us" *** burticutza *** albinutze mai iunie 09

Postat
Citat:
citat din mesajul lui nemora
io pun pariu ca nici daca as avea padurea letea nu ar remarca doctorul ca nu-s fresh [:D]Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Asa vedere slaba are doctorul? [:D]Carla, [gravi] s.32 [fetita] Larisa si mama Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...