Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[ruga]Rugaciune pentru Stefanut[ruga]Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
id="red"> Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de GinyeRO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Stelianaid="red">BURTICI, COZONACI SI COZONACE
Clubul scutecelor: cap1, cap2, cap3, cap4, cap5, cap6, cap7, cap8, cap9, cap10, cap11, cap12, cap13, cap14, cap15, cap16, cap17, cap18, cap19, cap20, cap21, cap22, cap23, cap24, cap25, cap26, cap27, cap28, cap29, cap 30, cap 31, cap32, cap33, cap34, cap35, cap36, cap37, cap38, cap39, cap40, cap41, cap42, cap43, cap44
Suntem un grup de 109 de mamici cu 52 cozonacei si 60 cozonacele care au dospit cuminti timp de 40 saptamani si s-au copt dupa cum urmeaza:
COZONACEI DE OCTOMBRIEid="purple">
6 octombrie - Cristina Ecaterinaid="red"> de Vrajitoareaid="purple">, ???? gr, ?? cm, Apgar ?, 37s10 octombrie - Remus id="blue">de Anesid="purple">, 3.200 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s12 octombrie - Eduard Stefanid="blue"> de Ginye55id="purple">, 2550 gr, 47 cm, Apgar xx, nastere naturala 38s13 octombrie - Damian id="blue">de Leeloo5979id="purple">, 2980 gr, 50 cm, Apgar 8, nastere naturala cu epidurala la 36s16 octombrie - Man-Dat Christian id="blue">de Cata_Mykyid="purple">, 2520 gr, 48 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s17 octombrie - Evaid="red"> de Mirthaid="purple">, 3550 gr, 50 cm, Apgar 7, nastere naturala la 39s20 octombrie - David Andrei id="blue">de Bebecrisid="purple">, 3200 gr, 50 cm, Apgar 8, cezariana de urgenta la 36s21 octombrie - Daria id="red">de Ireenid="purple">, surioara de Edi (09.08.2005), 3600 gr, ?? cm, Apgar ?, cezariana programata la 39s22 octombrie - Androniki id="red">de Brieid="purple">, surioara de Brianna (03.12.2002), 3600 gr, 54 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s23 octombrie - Raphael Nicolas id="blue">de Babyzapiid="purple">, 1700 gr, 44 cm, Apgar 9, cezariana la 35s24 octombrie - Saraid="red"> de Ancaoradeaid="purple">, 3400 gr, 51 cm, Apgar 9, nastere naturala la 39s26 octombrie - Cristianid="blue"> de Spiridusulid="purple">, 2820 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s27 octombrie - Hanna id="red">de mendyid="purple">, surioara de Kinga (05.05.2000), 3300 gr, ?? cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s27 octombrie - Antonio Gabrielid="blue"> de Mavid="purple">, fratior de Andrei Sebastian (04.02.2004), 4200 gr, ?? cm, Apgar 10, nastere naturala la 40s27 octombrie - Tudor Stefanid="blue"> de Diana21id="purple">, fratior de Ianca Dariana (14.08.2004), 2700 gr, 48 cm, Apgar 9, nastere naturala cu epidurala la 37s27 octombrie - Daria Alexandra id="red">de Oaann
  • Răspunsuri 315
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna fetelor,

Am facut curat, spalat 3 masini, pregatit carnea pt. gratar...ne vin 2 perechi de fini in vizita, il sarbatorim pe sot cu intarziere.

Sara doarme, bubitele alea sunt la fel de urate, o pata mai mare si 2 mai mici.Abia astept sa merg luni cu ea la dr.M-am hotarat sa n-o mai dau cu nimic ca poate-i fac mai rau.

Hera, IMODIUM este fff bun.Daca se poate lua si cand alaptezi nu mai sta pe ganduri.I-a doza soc 2 pentru inceput si apoi cate 1 doar daca mai ai scaun moale.

Eu am patit-o intr-un an de Craciun...ne-am dus la nasi si am zis ca nu mananc nimic si mi-a zis nasa de el.Am luat 2 si am mancat de toate, inclusiv tort si prajituri amestecate...nu am avut absolut nimic.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Postat

Hera, sanatate multa![flo]

Anes, Mirtha, felicitari pt cei 10 ani... mai aveti inca pe atat+jumatate si ajungeti la nunta de argint[pup] Mama mia, 10 ani, ce multi sunt! Noi nu avem decat 2 ani si ceva de casatorie, in primul an a aparut un copil, in al doilea an al doilea....da' ne oprim aici[pk]. La mine a mers principiul "nu aduce anul ce aduce ceasul", ani de zile am fost singura (dpdv sentimental), si pe urma deodata, "concentrat" au aparut toate[:)]

Asa ca pana ajungem si noi la 10, cale lunga...[alcool]

Malinas, cu intalnirea, mie imi convin asa:

- ora 18-18 30 (deci varianta 2), la cea cu 14 chiar nu pot, noi atunci intram in casa. Daca aveam doar pe Ana Maria ar fi fost ok... As mai putea, daca e, incepand cu orele 11-12 asa, ar fi super ok..

- ca locatii

1. herastrau - e mai aproape de mine

2. cismigiu, problema ca nu prea stiu pe unde pot parca masina

3. Politehnica (2 si 3 imi sunt cam egale)

Tineretului chiar nu pot, e ff departe de mina cu masina, iar cu metroul, cu 2 copii mici nu pot veni, plus ca nu am statie de metroul pe langa casa, mai trebuie alt mijloc de transport...[alcool].id="green">

Nu vrea sa par gica contra, ca la mine situatia e mai dificila cu 2 copii mici, daca hotarati coordonate care mie nu imi convin, nu este nici o problema, nu ma supar, dar mi-ar face placere sa va cunosc la alte intalniri (mai mari sau mai restranse - adica asa cu cate o mamica cand ne nimerim). Daca locul/ora sunt ok, atunci venim cu placere[flo]

Monica cu [copil]Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze

Povestea sarcinii si a nasterii

si [bibe] Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Postat

pt intalnirea din 29 aprilie

[...]

8.neamtu_c74

Cismigiu,Ora: 18.30-19.00

Am propus si eu asa, fiindca imi este greu de ajuns in oricare parc( stau in Rahova), dar imi doresc sa va cunosc deci cum hotarati voi, iar eu voi incerca sa vin.

Ma bucur tare de initiativa.id="orange">

Mama de baiat, Mihnea - 27.11.2008

Postat

Maine e ziua cea mare : BOTEZUL Strumficului! Ce emotii am...deja am pregatit in mare parte tot ce trebuie sa iau cu mine, m-am gandit si razgandit de 1000 de ori cu care pantofiori sa ma incalt [alcool]...pe fi-miu l-am ametit saracul probandu-l cu ce sa-l imbrac si pe el maine pe drum la biserica...sper sa nu uit nimic. Pe langa carucior, o sa luam si tarcul cu noi sa se simta bebe ca acasa [pk]

Mirthaid="red"> stiu ca si tu botezi maine, asa ca iti doresc Petrecere Frumoasa !

[pup] multi pt toate fetele.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~id="blue">

Isabela, mamica lui [copil] Raphael Nicolas(23.10.2008) id="blue">

[foto] RAPHAELid="red"> si [foto] ISABELAid="red">

Povestea nasteriiid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Hera, sanatate multa![flo]Anes, Mirtha, felicitari pt cei 10 ani... mai aveti inca pe atat+jumatate si ajungeti la nunta de argint[pup] Mama mia, 10 ani, ce multi sunt! Noi nu avem decat 2 ani si ceva de casatorie, in primul an a aparut un copil, in al doilea an al doilea....da' ne oprim aici[pk]. La mine a mers principiul "nu aduce anul ce aduce ceasul", ani de zile am fost singura (dpdv sentimental), si pe urma deodata, "concentrat" au aparut toate[:)] Asa ca pana ajungem si noi la 10, cale lunga...[alcool]Malinas, cu intalnirea, mie imi convin asa:- ora 18-18 30 (deci varianta 2), la cea cu 14 chiar nu pot, noi atunci intram in casa. Daca aveam doar pe Ana Maria ar fi fost ok... As mai putea, daca e, incepand cu orele 11-12 asa, ar fi super ok..- ca locatii1. herastrau - e mai aproape de mine2. cismigiu, problema ca nu prea stiu pe unde pot parca masina3. Politehnica (2 si 3 imi sunt cam egale)Tineretului chiar nu pot, e ff departe de mina cu masina, iar cu metroul, cu 2 copii mici nu pot veni, plus ca nu am statie de metroul pe langa casa, mai trebuie alt mijloc de transport...[alcool].id="green">Nu vrea sa par gica contra, ca la mine situatia e mai dificila cu 2 copii mici, daca hotarati coordonate care mie nu imi convin, nu este nici o problema, nu ma supar, dar mi-ar face placere sa va cunosc la alte intalniri (mai mari sau mai restranse - adica asa cu cate o mamica cand ne nimerim). Daca locul/ora sunt ok, atunci venim cu placere[flo]Monica cu [copil]Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze Povestea sarcinii si a nasterii si [bibe] Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
align="right" id="quote2">neataaaaaaaaaie-te ati pus-o de intalnealaio votez cu intalneala in WEEK_END, ca asa avem si noi machineta la scara, altfel.... nu vreti sa ma vedetzi cum ma desfasor cu 2 terminatorisi daca ar fi sa fie vreme mumoasaio votez cu politehnica, normal... sau chiar moghioroshdeci ma treceti de doo ori cu poli pe locu 1(poi, fac cat 2, doar am doi plozi)... si daca o fi si al treilea la culcus.. deja a castigat politehnica[:D][:D]si azi am un gand bun pentru Ginyeid="red">Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi id="red">
Postat

Recapitulare pt intalneala din 29 aprilie>

1.Malinas

2.Monicus

3.Bebecris

4.Isabela

5.Miky-ea

6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)

7. marysa

8. carmendu

9. otiliav

10. neamtu_c74

11. spiridusul

12. julia

Locatia:

1. Cismigiu (6 locul I, 3 locul II)

2. Herastrau (2 locul I, 5 locul II)

3. Poli (2 locul I, 5 locul III)

4. Tineretului (1 locul I)

Ora

1. 14-14:30 (3 persoane)

2. 18.30-19.00 (3 persoane)

4 persoane nu au preferinta de oraid="orange">

Un gand bun pt Ginye [pup][flo] si Stefanut [pup][ruga].id="red">

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt

You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brandid="red">

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)

poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutzid="Trebuchet MS">

Postat

sa nu uit sa ma laud ca am ajuns la patrujnooid="Arial"> de kile...[pk]

si sa nu uit sa injur morcovetele fiert ca mi-a constipat plodu', si s-a chinuit de numa' si ieri si azi.

am facut si rezervarea de contzed, zburam 10 zile la maaaare peste hotare

puah, aveam ceva important de intrebat.. si a uitat mintea capului ce era[bang][bang]

bre dati poze cu copii si cozonaci si oua ,pe adresa cunoscutaid="red">, n-o mai dau aci ca m-am umplut de spamuri pe toate partile

si azi am un gand bun pentru Ginyeid="red">

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi id="red">

Postat

Buna seara, mamici!

Intru si eu pe fuga sa va salut. Am vazut saptamana asta multe poze frumoase, cu bebei foarte frumosi, fortosi si grabiti, nu nominalizez ca nu vreau sa uit pe careva.

Am pus si noi poze de la Paste aici: http://family.webshots.com/album/571412607VQgZPQ

Spiridusulid="red">, adresa e cea din contul comun? Ca eu alta nu stiu. [q]

Babyzapiid="red">, distractie placuta maine la botez, sa aveti parte de vreme frumoasa. [flo]

Ramoid="red">, am si eu o intrebare. Cum prepari cerealele bebelinei? Ai luat topfer cu lapte sau simple? [pup]

Mamica de bebelina Teodora id="red">(1.12.2008) & adolescent Bogdan id="blue">(24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Postat

a fost cutremur...brrrrrrrrrr...l-am simtit pana-n stomac. Eram la calculator si locram si dintr-o data am simtit ca salt de pe scaunel. brrrrrrrrrrrr...ce nu-mi place

Un gand bun pt Ginye [pup][flo] si Stefanut [pup][ruga].id="red">

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt

You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brandid="red">

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)

poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutzid="Trebuchet MS">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...