Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

daca as castiga azi la LOTO...

Postări Recomandate

Postat

Mie mai mult de un numar nu imi iese niciodata, dar tot mai sper..Si daca va fi sa fie....am atatea planuri! In primul rand, mi-as cumpara o ferma cu cai, o livada, undeva pe un deal sa fie casa...de pe geam sa vad in vale un lac....sa imi fac biroul la mansarda....sa ma trezeasca cocosii dimineatza...copiii sa alerge prin curte....

Si langa noi le-as face case prietenilor care nu au...

Si as mai face si un centru pentru mamele care au fost abuzate, pentru copiii strazii sau nevoiasi cu o scoala pentru cei care nu a posibilitatea sa mearga la una unde sa primeasca cea mai aleasa educatie...

Mi-as face o revista de food-bar si life style....

Dar cum nu o sa castig niciodata, ca nu am noroc de bani nemunciti, o sa ma multumesc cu ce am.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu as fi de acord si cu dezechilibrarea balantei, si cu certatul cu rudele lacome, si cu fufele, numai sa castig potul.[pk] Oricum, nu as face publica situatia asta.

Din pacate fiu-meu a nimerit doar doua numere, ca el le trage de obicei, iar sotul imi reproseaza ca joc cu varianta simpla si ca "asa nu se poate castiga". Dar eu cred ca daca e sa ai noroc, ai si cu varianta simpla.id="teal">id="Comic Sans MS">

Postat

Mie mi cam frica de banii nemunciti [:D]. Dar o casuta, o vacanta, o masinuta, o donatie (de la mine la altii), o casuta pentru copiii care nu au - nu ar strica [;)].

Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
Postat

Eu am o...nu-s cum sa-i spun..superstitie?!

Banii castigati la jocuri de noroc, loto, si alte asemenea aduc ghinion, nu mi-as dori sa castig, drept ptr care nici nu joc, nici chiar rugata, din gura mea nu iese nici un numar[:D]

Daca totusi as juca/castiga, cred ca i-as da pe toti, sincer,asta in cazul in care am un trai decent.

Si stiu ca fericirea celor nevoiasi mi-ar aduce destula fericire, cat toti banii din lume nu mi-ar putea-o oferi.

Am fost pe acolo...[alcool]

Nikole, mami lui Albastrel

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"

Allan Kardec

Postat

Noi am fost pe aprope sa castigam la loto.De doua ori o data am fi castigat daca sotul meu nu si-r fi schimbat numerele.El face bilete cu acealeasi numere de fiecare data,intamplarea a facut ca sa-mi vina mie o idee sa-i pun lu sebi numere si sa aleaga si atunci a schimbat.A pus numai numerele lui Sebi.Ceva mai tarziu au iesit numerele lui dinainte.Acum doua saptamani i-au iesit lu Sebi 4 numere din 6.

Dar daca as castiga la loto,evident mi-as face toate mofturile dupa care cu niste banutzi pusi deoparte m-as gandi clar ce sa fac.

In prim plan mi-as dori sa deschid(sau sa contribui) un azil de batrani si unul pentru sufletele abandonate.

Cash nu as dona decat cazurilor umanitare,dar spitalelor,caminelor...etc nu,As cumpara eu personal de ceea ce ar avea nevoie un spital,camin...

Evident mi-as deschide o afacere..as asigura multe persoane care fac parte din familia mea si i-am promis Ioanei(Olguttza) ca-i dau 100 de mii de $ daca castig [:D]

Ioana,inca mai cred ca voi castiga[pup]

Irinaid="purple"> mamica sefului mic Pierre-Sebastienid="teal">

ageid="green">[aerob]

[foto]

[tv]

*Miracolul nostru*[bebic]id="brown">id="Script MT Bold">id="size3">

***SONIA - docs` did miracles *** id="red">

Si Mihaita,are nevoie de noi!!id="blue">

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"id="size2">id="teal">

Postat

in primul rand, ca sa castig, trebuie sa joc. [:D]

daca as juca si as castiga, probabil as investi intr-o afacere care sa faca banii sa se inmulteasca, iar in al doilea rand mi-as deschide un adapost de animale. in al treilea rand, mi-as face o casa.

Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis] Miki[pis]

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Postat

Cand castig (duminica viitoare adica[:D]), iau cupilu` si ne mutam in Constanta [pk]

Puteti rade, eu asta-mi doresc.

Si as sti imediat unde sa ajut , deschizand umanitarele [flo]

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">id="size4">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="black">

Postat

Si eu joc din cand in cand si tot sper...daca as castiga mi-as asigura o viata cat de cat decenta pentru mine si ai ;ei si cu restul as ajuta pe altii..

Cait

Home is where heart is...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...