Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

daca as castiga azi la LOTO...

Postări Recomandate

Postat

la mine se aplica pana la cele mai banale gesturi principiul balantei...de ex., daca dau unui cersetor niste bani azi, sigur in decursul urmatoarelor zile castig niste bani, iar daca gasesc bani pe jos, sigur pierd altii...daca as pastra banii dati gresit rest, sigur pierd altii si tot asa....

si totusi, daca as castiga la loto... as vizita australia si parcul lui sieve irwing, si familia acestuia. l-am admirat enorm pe omul asta...in fine, dupa dambalua cu calatoriile, si un strict necesar de bun simt, cred ca majoritatea i-as da...

ei, problema mea cred ca ar incepe nu la cheltuit banii, ci la donatii...ca nici cand vrei sa faci un bine, statul nostru nu te ajuta...sunt atatea fundatii care nu ascund decat bani murdari...sau pana sa ajunga la cine are nevoie, banii se injumatatesc pe la altii mai "nevoiasi".

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui dov
ei, problema mea cred ca ar incepe nu la cheltuit banii, ci la donatii...ca nici cand vrei sa faci un bine, statul nostru nu te ajuta...sunt atatea fundatii care nu ascund decat bani murdari...sau pana sa ajunga la cine are nevoie, banii se injumatatesc pe la altii mai "nevoiasi".
align="right" id="quote2">hehe.. daca ai sti cat au saracele fundatii de luptat cu mentalitatea asta..era valabil prin anii '90 cand se infiintau fundatii pe banda rulanta doar ca sa aduca masini fara taxe din strainatate.suntem in anul 2009 insa si au rezistat pe "piata" doar organizatiile care sunt serioase si care chiar incearca sa ajute oamenii saraci, copiii, batranii, animalutele.din pacate insa se mai lovesc insa de perceptii gresite.. cu e cea enuntata de tine. si fara sustinere privata, nu prea au cu ce sa-si desfasoare proiectele.Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Postat
Citat:
citat din mesajul lui dov
align="right" id="quote2">Nu-i musai sa donezi cash.Poti achizitiona tu daca vreun spital,camin,fundatie are nevoie de ceva.Daca-i cash,slabe sanse sa se realizeze ceva cu ei.Irinaid="purple"> mamica sefului mic Pierre-Sebastienid="teal"> ageid="green">[aerob] [foto][tv]*Miracolul nostru*[bebic]id="brown">id="Script MT Bold">id="size3">***SONIA - docs` did miracles *** id="red">Si Mihaita,are nevoie de noi!!id="blue">****************************************************"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"id="size2">id="teal">****************************************************

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...