Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna,

Ridic si eu o problema. Voi stiti daca cumva, vreodata, temperatura bazala luata corect, la aceasi ora, sa indice ovulatie, dar de fapt in realitate sa nu se fi proodus? Poate da aceasta metoda folsita insa corect, sa dea erori?

Astept parerile voastre intrucat sunt tare intrigata...

my somebody.... [i]

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

nu cred ca da erori, deoarece cresterea temp se produce ca urmare a progesteronului care apare DUPA ovulatie, dar asta presupune sa nu existe alte cauze pt care ar fi putut creste temp: raceala, infectie undeva in corp, etc....nu cred insa ca in fiecare luna, exact la ovulatie se intampla ceva care determina cresterea temp....si apoi temp ridicata ar trebui sa se mentina 10-14 zile sau si mai mult, pina la ciclu, daca ar fi crescut artificial de la alte cauze ar scadea mai repede

" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stoneid="red">id="size1">

Postat

Temperatura trebuie sa cresca - minim 37,00 luata vaginal - si sa se mentina ridicata cel putin 10 zile.

Ca sa te convingi, monitorizeaza in paralel temperatura impreuna cu teste de ovulatie.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Postat

nu stiu de temperatura, insa testele de ovulatie sigur pot gresi.

singura data cand mi-am facut si eu teste de ovulatie, toate au iesit negative, insa totusi chiar in acea luna am ramas insarcinata... [:D]

Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis] Miki[pis]

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Postat

Testele de ovulatie se fac dupa amiaza, cand creste LH-ul.

Ovulatia ta a fost mai "shmekera" decat testele [:D]

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Postat

Eu stiam ca temperatura trebuie sa creasca minim 0.2 grade C. Nu stiam ca trebuie sa fie peste 37. Foarte rar mi se intampla sa am temperatura peste 37. La mine media e 36.8 - 36.9. Si graficele imi arata clar ca ovulez. Probabil depinde de organismul fiecaruia.

Eu una sunt din ce in ce mai satula de temeraturile astea si de termometru, dar inca nu ma indur sa-l las deoparte. Simt ca mai am de studiat aceasta prblema, mai ales ca am un CM neregulat.

[pup]

INIMA COPIILOR [copil]

May be Baby

Postat

Temperatura bazala poate fi crescuta, dand rezultate fals pozitive in infectii nedepistate/ netratate, oboseala, stres, consum de alcool/ unele medicamente.

Temperatura creste in ziua ovulatiei, comparativ cu celelalte zile, precedente ovulatiei, cu 0.3-0.4 grade. Trebuie sa ramana asa, la o valoare usor mai ridicata, pana la menstruatie. Verificarea temperaturii corpului se face in fiecare dimineata si se noteaza intr-un tabel ce se urmareste cateva luni pt a detecta o anumita regularitate.

Postat

eu am incercat sa raman insarcinata timp de aproape 1 an si jumatate folosind graficele si temperatura.

fiind foarte obosita, cu un copil mic care inca doarmea cu mine, conform graficelor, dupa ce imi confirmau ovulatia, nu mai incercam citeva zile; precizez ca imi faceam graficele pe fertility friend.

in luna in care am ramas insarcinata, tocmai luasem hotarirea sa ne oprim din incercat o perioada. la grafic inca nu renuntasem, el arata ovualatia ca a avut loc deja asa ca nu ne-am porejat...si iata rzultatul.

adevarul nu il voi sti niciodata cu siguranta, dar asta presupun, altfel nu imi explic.

Patricia [gravi]s25 si Rebecca [zana] 05.02.2005

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...