Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Miha, trec greturile, eu am un feeling ca vei avea bebelina... sa vezi ce uiti de perioada asta![pup]

----------------------------------------------------

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

Postat

Nico, bravo![pk]

Cami, sigur nu e operat estetic mosu'?[:D]

Cred ca aveti dreptate, m-ati cam convins sa incerc si eu o experienta de concert, cand va mai veni cineva pe sufletul meu...Habar n-am daca imi voi convinge si consortul, mai degraba da; dar chiar daca nu, cred ca e intr-adevar uneori nevoie sa-ti retraiesti tineretea...

Ce concerte mai vin in Buc, unde pot sa aflu?[alcool][alcool](nu radeti)

P.S. Cu o precizare clara: vreau sa traiesc concertul acolo la el, nu ca Gudinde, no way (ca daca eu am injurat numai ca nu puteam ajunge in poarta la ai mei de aglomeratia care era nu vreau sa stiu cum a fost pe la ea)...vedeti ce diferit se poate povesti un acelasi eveniment, cat conteaza perspectiva?[:)]

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

Postat

Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa[pk]

Te iau cu mine la U2 si la Bon Jovi, daca vor veni vreodata la noi[:D]

Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh[:D], dar i-a iesit[olala] (mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede[alcool])

Camiid="purple">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)id="size1">

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.id="purple">

Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."id="purple">
Postat

In seara asta o iau in ordinea corecta cu informatiile [:D]

Atat de tuta sunt incat n-am holbat bine ochii la data mesajului si chiauna dupa concert am crezut ca e fresh [alcool][alcool] Ei bine no, nu era [alcool][alcool] Cel mai frumos australian(la categoria lui de varsta [:D]) s-a nascut joi pe la pranz, nastere indusa din motive de Gecko racita in ultimul hal, cu febra f mare...Din relatarea omului reiese ca s-a nascut "pa jos" [:D], 3700 si 52 de cm, sanatos tun ,brunet [olala][olala] Gecko este inca in spital incercand sa biruie febrele si boalele. Probabil maine va fi externata [ruga] Atat stiu atat v-am zis [:I] Macar, n-am nimerit eu data dar de nascut a nascut , " e pe bune" [:D]

Hai sa ne traiti si sa fiti sanatosi [s] Asteptam neuron smucit de Gecko sa-si revina la normal [pk]

Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea [bis]

Postat

Gecko, hai biruie boalele si mergi cu bb2 acasa, sanatoasa! Mimo, si cand te gandesti ca faceam galerie in gol! [8D]

----------------------------------------------------

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

Postat

Nu conteaza, se pune retroactiv! Deeci, BUN VENIT PE LUME MICHAEL!id="size3">id="blue">

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cami33
Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa[pk]Te iau cu mine la U2id="red"> si la Bon Joviid="size3">id="red">, daca vor veni vreodata la noi[:D]Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh[:D], dar i-a iesit[olala] (mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede[alcool])
align="right" id="quote2">Astia daa, anytime!Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il] DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui cami33
Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa[pk]Te iau cu mine la U2 si la Bon Jovi, daca vor veni vreodata la noi[:D]Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh[:D], dar i-a iesit[olala] (mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede[alcool])___________________________________________________________________________Camiid="purple">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)id="size1">
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.id="purple">
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."id="purple">
align="right" id="quote2">Gerontofila sau nu, eu am zis ca nu-i fotogenic...chiar ca nu e chiar asa maimuta [:-)))] Iar colantii aia m-au dat gata...ceva asemanator am si eu de stat prin casa [:-)))]Bine, n-au snur la slit [:D]Se vede insa treaba ca pe masura ce inaintezi in varsta (adicatelea cazul meu [:D]) iti par mai bune prospaturile...Rea Garvey rulz [pk][pk] Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea [bis]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...