Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Postări Recomandate

Postat

Naty, cum ramane ma cu "va rugam nu citati linkul" cu care erai atat de... de acord [8D]? Aia se numeste tiroliana.

----------------------------------------------------

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sa ma luati si pe mine la un concert, pliiiz, ca-mi doresc de muult!!!! zic si eu ca Aricel, numaoftic, numaoftic [:-@]

Wow, felicitari Geckolina, sanatate multa, refacere cat mai rapida si te asteptam pe tine cu povesti! Bine ai venit bb scumpic [olala]

Ma duc sa-i bag la dus si la nani, ca m-a cam capiat Vlad azi cu tipetele lui [bang] Pe cuvant daca mai stiu ce sa-i fac copilului asta cateodata, zici ca e salbatic [q] imi spune: mami, nu pot sa ma abtin!! stiu ca gresesc, dar nu imi dau seama sa ma controlez [:-@]

Oana, mami fericita de [bonjovi] Eric-Stefan (18 aprilie 2008)

si [roker] Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic

Bubu mare

Bucatarasid="limegreen">

Postat

[bis][colegi][colegi][colegi] Gecko, felicitari, sa-ti traiasca frumosul mik si frumosul mare, sa fiti sanatosi si fericiti mereu! Sa ai o recuperare rapida de tot! Te astept pe crengutza!

Nicoleta, am glumit stii cu modestia[pup]Mistoace rau pozele, ca intotdeauna, de altfel[pk]

Ariel, scriu si pe site, normal. Toate ii vin Dariei bine de tot! Ursuletul mik este Riel de la Ariel, asa a vrut ea.

Kya, multumesc de reteta, o fac negresit[pofta]

Mimo, ma bucur ca ai avut asa stare dupa concert, dedicatiile suuper-superrrrrrrrrrrrrrrrrrr[flo] Cu colantii, am [:-)))]

Simo[grup] sa fie siluan fffffbine[pup]

Mihatp[pup], iubita pentru hemoroizi bai de sezut (apa cu sare/ceai de musetel+crema de galbenele, daca poti detralex)sunt minunate [olala] [pk]

Oana, dragul de Vlad cine stie, imita ceva oare?

Intrebare pentru doctorese: exista vreun pericol pentru o operatie de hernie, la un pui baietel cu varsta aproape 2 anisori[flo]

Edit: Gudinde[pup], imi pare rau pentru disconfort[flo]

mami de Daria

Postat

mimo, multumim de vestile bune! deci,

BUN VENIT PE LUME MICHAEL, pui de gecko!id="Book Antiqua">id="size4">id="blue">[flo][flo]

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"id="red">id="Tahoma"> Ch. Wagner

Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.id="teal">id="Tahoma">

Claudiaid="green">[gravi] si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica

Postat

nico, tiroliana aia mi-a palcut si mie mult [alcool]ma rog m-as aventura eu pe una de genul [alcool]

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"id="red">id="Tahoma"> Ch. Wagner

Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.id="teal">id="Tahoma">

Claudiaid="green">[gravi] si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica

Postat

[bis][bis][bis][bis][bis]

BUN VENIT, MICHAEL, RANDUNEL DE 2010!!!id="size3">id="red">

[bis][bis][bis][bis][bis]

Camiid="purple">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)id="size1">

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.id="purple">

Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."id="purple">
Postat

Naty s-a dus la nani cica... [alcool]

O sa sterg pozele, preventiv. Oricum, nimic interesant :D.

----------------------------------------------------

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

Postat

Sanatate multa,Gecko![pup]

Abia astept sa citesc nasterea bebeului!

Oana,asa mai facea si David cand era mai micut,imi zicea:"Mami eu vreau sa fiu cuminte dar am ceva in mine care ma face rau si nu pot sa ii rezist mereu"[:I][:D]!sa vezi ca pe masura ce va creste va fi mai bine.[pup] baietii

Sa imi laud si eu putin bebeul:azi s-a intors de pe spate pe burta[:D]!m-a dat gata,gaza mica[:D]

mami de Davidid="blue">[auto], Samid="blue">[avion] si Siluanid="blue">[bebic]

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

Postat

salut

gudinde [pup] sa treaca oboseala,[pup] pt capitol si bafta la examen

gecko bebe Michael sa fie sanatos ,papacios si numai bine[bis][bis] tie refacere rapida ,sanatate ,sa scapi de febre si bolesnite si te astept cu un bombocino cat mai repede[pup][pup]

mimo[pup] pentru ca ai divulgat micul secret

ariel [asia][flo][flo]pentru cuvintele frumoase adresate Mihaelei[pup]

miha ai bagat la cap ,Da? capul sus ca o sa fie bine[pup]

nico [pk][pk]pt condus

oana Andru poarta marimea 25[pup]

[pk] Siluan[pup]

noi am fost prin pat adica parc[:D].am vazut potu mimitet care a facut puf puf la tul si care are puta(l-am intrebat acum pe seara unde a fost azi si a inceput sa-mi povesteasca...etc..apoi a ajuns la porcu mistres care intr-adevar a facut kk in timp ce ne uitam la el dar puta unde o fi vazut-o nu stiu ca eu nu-mi aduc aminte[:-)))] )[:I][:-)))]..am 2 filmulete sper sa reusesc sa le postez...sa-l vedeti cum spune poezia cu catelus cu palu tetz...

RAMI mamica fericitaid="red"> de puiutz mic si iubit ANDREIid="red">

poze id="red">

Postat

Las [cafea][cafea][cafea] pentru cand va treziti, si ceai si tot ce va pofteste sufletelul!

[pk] bravo Siluan pui scump. Simo, Micul nu a avut operatie de hernie, sau is eu dusa?

M-am delectat cu filmuletele cu Andru-barbatelul vorbaret[olala] Ramo, ai un pui pe cinste[flo]

O zi minunata, va las sa ma echipez de examen[pk]

mami de Daria

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...