Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Postări Recomandate

Postat

Maria,Siluan a fost operat de hernie in 15 mai.La noi au fost complicatii deoarece analizele erau f rele si facea si tratam cu ganciclovir.Dar,in mod normal ,daca copilul este sanatos este o operatie usoara,dupa 1 zi se poate pleca acasa.Normal ca se face anstezie generala,dar, ma repet,la un copil sanatos nu vor fi probleme.

Ramo,super tare Andru[pk]

mami de Davidid="blue">[auto], Samid="blue">[avion] si Siluanid="blue">[bebic]

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Bine ai venit pe lume, Michael! Sa fii sanatos si fericit si sa ao viata minunata!id="red">

Simo, super!!! Creste micutul de el, maine il insori [8D].

Ramo, nu v-am vazut inca, se uita Sof la Thomas si o deranjez cu sonorul [alcool] Sa nu stergi linkurile!

Tonic, poate ai zis si eu cu cititul in diagonala uneori, am scapat informatia: ai intarcat, mami?

Duduruta, in mod normal, operatia este simpla. Doamne ajuta sa nu fie probleme!

Miha, si starea de rau fizica contribuie la cea de rau psihica, cel putin la mine asa a fost. Imi venea sa plang in hohote de rau si ma apucau toate nemultumirile, din orice...o sa treaca. Vii in weekend la Bucuresti?

Mai, saraca Gudinde, daca vroia concert vineri seara, isi cumpara bilet si gata, stia o treaba. Dar asa...n-a cerut nimic, decat liniste. Asa, au terminat-o basii si urletele publicului. Sorry! Ia partea buna, sunt cateva zile de cautat parcare si cateva ore de scandal, pe urma redevine cartierul tau cumintel [pup].

Noi astazi mergem la un coleg, la gratar si voie buna. Sper sa nu ploua, sa putem sta in curte. Nila e de ieri la tara, ma gandesc cum si unde o fi dormit saracul pe furtuna aia, cum s-o descurca el cu mancarea, ca va trebui sa si-o procure singur...cand ii vad tava cu nisip si linistea din casa cand ne trezim...[q]

Va [pup]

Olga [gravi] 18+ si mami de [zana] Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Postat

S-a deschis odiseea de martie-aprilie 2011. Va dati seama ca ne cunoastem de trei ani [flo]?!?! [pup]

Olga [gravi] 18+ si mami de [zana] Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Postat

olgu[pup], stiu ca asa e, si na... anxietatea de sarcina, sa-l stii ca-i bine, sa-l vezi in lume sanatos... stii cum e. controlez eu starea, numa' am asa o stare continua de tensiune (uneori mai accentuata, alteori mai vaga). am zis mai mult sa motivez absenta de pe craca, ca functionez pe low battery d.p.d.v. emotional[:I]

da, ma, avem un mini concediu. duminica e concertul nostru, plecam de vineri noaptea, o gasca de 6, cu un van[:D], deci va fi dixtractie si pe drum.

faza naspa ca nici de asta nu ma pot bucura pe de-a-ntregul, ca ma simt vinovata c-o las pe maica-mea singurica cu Luca, sa mergem noi la distractie[:I]. o sa stea si soacra-mea cu ea, n-o sa fie chiar singura ce e drept. is numa' eu cu capu'. pe urma am 2 saptamani de concediu, as trimite-o undeva de acasa, sa se relaxeze, da' taica-meu nu scapa de la tara, are program de vara[bang]. mai vad eu, macar la bunica-mea sa mearga 2-3 zile.

hai ca am chiulit (au inca-s la serviciu[bang])

[pup]-ici la toate ca ma sustineti

[flo][flo][flo]

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Postat

Neata pe la pranz![:D]

Multam de cafea Dudu si sa fii buna la examen![:D]

Am o lene ......si nici macar nu ma doare![:D]

Am treaba de facut prin casa, ceva de lucru pentru munca....si mie mi-e dor de copii[q]( care sunt la taxo si mi-i aduce dupa amiaza)

N-am nik de zis interesant....

L-am vazut pe Andru vorbaret fara par cret!

Pozele Nicoletei le-am ratat[:(]

Simo, replica lui David e de mare clasa![:-)))] Cum e Micu?

O salut si pe Bubulina gospodina![pup]

Olga, spor la gratarit desi la cum e cerul prin zona...Eu va cunosc doar de 2 ani jumate, ca v-am descoperit dupa ce am nascut!

Oricum, e incredibil cum va simt de aproape pe toate randunicile, cum mi-ati fost alaturi in clipe grele, mai mult decat oricare alte prietene![flo][flo]

Naty, imi pare rau ca nu te-am ajutat cu ce mi-ai cerut. parola nu merge desi e valabila si am pierdut telefonul tipului care mi-a dat-o ca sa il sun sa-l intreb!

Si o mai pup pe Ariel[pup] pentru minunatele vorbe, pe Mihatp[pup]( o sa fie fata, ai sa vezi!)id="pink">, pe Gudinda neodihinita dupa concert si pe toate concertistele fericite!

Asa e, un concert live e o experienta minunata!

Catalina, mami de [8**] si [aerob]

Postat

salut

dudu,simo,tuchi[pup] ca-mi vazurati baiatul..i-am gasit ieri palariute,e innebunit dupa ele,azi dimineata cum se trezi se duse si isi lua papalia si si-o puse in cap..apoi lua papalonii,buza si cioapii ca sa-l imbrac[:-)))]

olgu [pup] pt melodiile frumoase

ariel [soc] doamne fereste de ce-i asteapta pe copii nostri [alcool][alcool]

edit: la noi e nor..olgu sper ca la voi sa fie soare sa va puteti bucura de gratar

RAMI mamica fericitaid="red"> de puiutz mic si iubit ANDREIid="red">

poze id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Naty, cum ramane ma cu "va rugam nu citati linkul" cu care erai atat de... de acord [8D]? Aia se numeste tiroliana.
align="right" id="quote2">Ai dreptate, a fost o scapare de la oboseala, n-am realizat dar...am fost rapid taxata![:D] Gata, am sters toata postarea cu citat cu tot...Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il] DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...