Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Postări Recomandate

Postat

Alice, dupa cum povestesti imi vine sa ma mut si eu in Anglia!! [olala] Ma bucur ca ati ajuns cu bine. Sper ca Thea sa se adapteze repede. Asta este sansa ei.

----------------------------------------------------

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ehee,

bun venit pe lume bb Michael!

[bis][bis][bis][bis]

Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!

Gecko,recuperare rapida si numai bucurii de la baietii tai!

[flo][flo][flo]

id="blue">

M-ati omorat cu concertul..pe mine ma fascineaza cei care au deschis seara..[8D]

Ariel[flo]ce frumos ai scris.

Pupici tuturor.

mami de id="green">TEAid="red">id="teal">[amoras]

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">

Postat

Sa va povestesc. Astazi am fost teleleu prin Centru. Ne-am oprit mai intai prin parc. La un mom dat Stefan a vrut la baie, a plecat cu A, Matei - dupa ei, eu dupa Matei... Matei a vrut inapoi, s-a dus tati cu el. Eu am ramas sa-l astept pe Stefan. Avea ceva treaba mai lunga... i-am zis ca-l astept afara (5m de toaleta lui). Il tot intrebam daca totul e ok... era... la un mom dat o aud pe tanti de acolo intrebandu-l ce face... m-am dus repede... Stefan, cu usa inchisa (se deschide putin mai greu, din interior, ca A nu a stiut sa o lase neinchisa complet, ca asa se face la copiii sub 14 ani), a incercat in prima faza sa o impinga, nu a reusit. Si vazand ca nu poate asa a preferat sa incerce sa se strecoare PE SUB usa, iesise deja cu jumatate de corp cand tanti de la "receptie", romanca, l-a vazut... Stefan a considerat probabil ca sa ceara ajutor ar parea "ciudat"... nici nu m-a strigat... N-am stiut daca sa rad sau sa plang... In orice caz, este un copil tare descurcaret! Si inventiv! Cati nu ar fi inceput sa planga? (Edit: am uitat sa specific: de la usa la podea erau cam 40-50 cm...)

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto][8D]

Postat

Alice, ma bucur nespus pentru voi.[flo][flo][pup][pup]Va doresc acomodare rapida si sa va fie numai bine.In rest,am o amaraciune in suflet.[:-@]

.

mami de id="green">TEAid="red">id="teal">[amoras]

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">

Postat

Alicel draga de tine sa aveti parte numai de bine, si sa va ajute Dumnezeu!

Recunosc ca ma incearca si pe mine sentimente contradictorii... in fine...

Mami siid="blue"> [8**] Sanzianaid="red"> id="Century Gothic">

God didn't bring me this far, to leave me here!id="purple">id="Century Gothic">
Postat

Alice, ma bucur ca, desi evident ca numai usor nu v-a fost, ai sentimentele astea atat de frumos descrise! Iti tin pumnii din suflet si nu te ingrijora pt Thea, e mica, cred ca e chestiune de maxim cateva saptamani ca sa se obisnuiasca cu NORMALUL de acolo, pt ca ea e pura, nepangarita si totul i se va parea firesc. Sa va dea Dumnezeu in primul rand sanatate sa continuati ce ati inceput, sunteti niste parinti de nota 10![flo][asia]

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

Postat

alice va doresc numai bine si D-zeu sa va lumineze calea ce ati ales-o[flo][flo] Thea este micuta si se va adapta ..bravooo si va felicit pentru ca ati luptat pentru visul vostru,ma bucur ca ati scapat de Romania asta de rahat ,ai sa vezi ca va veni o zi cand Thea o sa -ti multumeasca pentru alegerea facuta...vezi si tu ce viitor ii asteapta pe puiutii nostri[q][q]..munca agricola[bang][bang] usor usor ne indreptam spre comunism[q][q]...bafta si doamne ajuta!!![flo][flo][pup][pup]

tare mult imi doresc sa plec si eu din tara asta[q][q]

RAMI mamica fericitaid="red"> de puiutz mic si iubit ANDREIid="red">

poze id="red">

Postat

Stelutza, amaraciunea ta are legatura cu plecarea lui Alice? e tot cea veche de care mai aminteai de curand? E altceva? Hai, zi ceva, nu te-om putea ajuta dar o vorba buna si frumoasa tot vei gasi aici [grup]

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

Postat

Cu muncile agricole... imi vine sa rad, serios! Aici din clasa a doua inotul este obligatoriu! De ce nu au facut si in Ro inotul obligatoriu? Fiindca nu exista piscine?? Dar agricultura exista? NUUU, nici de-asta! Astia nu stiu ca exploatarea copiilor nu este permisa? Vor sa puna pe picioare agricultura cu ajutorul... copiilor?? [bang]

Fara nicio legatura cu ce am scris mai sus...

Apropo de bani etc. Imi spunea cineva, mai demult, ca daca cei care primesc ajutoare de somaj ar fi pusi sa presteze lunar o "treaba" pentru banii primiti, am duce-o mai bine (pentru suma aia sa poti face ceva pentru ceilalti: munca in folosul comunitatii (varuire de copaci, tunderea ierbii... sa ajuti la supravegherea copiilor care merg in excursie, dintr-o scoala sau gradinita... ceva la care sa te pricepi cat de cat si care sa justifice banii primiti - deci nu sa fii exploatat).

Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! [aerob] [auto]

Postat

Cata,Micu e tare bine,nu ai zice ca e bolnavior.De ex,azi a vrut sa se ridice de pe perna in fund[alcool],se apuca de ceva si vrea sa se ridice,gangureste toata ziua,rade in hohote,e un scumpic[olala]

Alice,sa imi zici si mie unde sunteti in Anglia,ca anul asta cred ca ajungem si noi ca tb sa ne botezam finutul/finuta[:)]

Sa va dea Domnul numai bine in noua viata pe care ati inceput-o[pup][flo]

In seara asta am experimentat viata cu 4 copii,e la noi nepotul[:)],ca vineri spre sambata a fost David la el,si cum sunt in vacanta fac numai nazdravanii...greu cu 4[alcool],ca nu asculta deloc,se intarata unul pe altul..si Sam dupa ei[:-@]!

mami de Davidid="blue">[auto], Samid="blue">[avion] si Siluanid="blue">[bebic]

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...