Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui bitza037
hello randunime[8D][8D]astept sa faceti capitol nou ca sa va pun poze noi[:D]IRINA [9cer]Mami fericita si implinita de [zana] Antonia sufletelpoze
align="right" id="quote2">Hai baga![:D]
Ela,mami de sufletel blond!!id="red">Mihai creste!!id="green">Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!id="red">id="right">id="size1">id="orange">
Postat

Nu, Somnorica, nu si nu si nu. Eu refuz sa cred ca la varsta asta pot fi catalogati drept rai/rautaciosi. Ba mai mult, mi se pare chiar daunator pt educatia lor de catre noi, parintii, sa credem asa ceva. In momentul in care vom putea avea un dialog normal cu ei (eu, puteti sa ma criticati, nu ma numar printre cei care cred ca un copil de 1 an intelege tot ce i se spune, nu cred deloc) atunci, da, daca fac rautati si rele ne vom putea pune problema ca gresim undeva. Acum insa...de unde sa stie si sa inteleaga bietul pui ca nu trebuie sa-si arate furia daca ii ia cineva jucaria LUI??

Ce sa ma duc la doctor, mi-au prevestit pediatrii inca de alaltaieri ca ma paste molipsirea...trebuie sa ma hidratez bine, sa combat febra si atat, e o diaree infectioasa, nu e deloc recomnadabil sa o opresc cu chestii gen Imodium, etc, virusul trebuie eliminat complet.

Si randunoiul a plecat tarash la apartamentul nou unde azi au venit sa monteze usile[bang] (si are de urcat un deal), Iulia daca o pun in tarc face crize de nervi asa ca din sfert in sfert de ora o iau dupa mine in baie unde face niste ochi cat cepele cand aude sunetul unei uriase explozii lichide [:-)))]. Deh, rasu-plansu, ce naiba sa fac si eu.

Cred ca de la un aurolac ni se trage...In a doua zi de Pasti ne plimbam noi toti trei in cartier si a venit un aurolac sa cerseasca, eu am ridicat din umeri (chiar nu aveam oricum niciun ban la mine) si ala a inceput sa mearga in spatele nostru si sa ma dracuie. Normal ca randunoiului i-a sarit cumplit tandara si s-a repezit la el prefacandu-se ca-l omoara in bataie, ala a inceput sa alerge roata in jurul unei masini, al meu urla sa-mi ceara scuze, eu am luat-o cu carutul inainte, era circul pamantului...Ei, in aceeasi seara si-a rupt al meu ligamentul la genunchi si a inceput pt noi perioada asta absolut de kk. Io cred ca ala ne-a facut-o...

Natyid="purple">

mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red">

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...