Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Postări Recomandate

Postat

Pentru cine e interesat, am aflat ca se poate comanda de la magazinul Next pe www.nextdirectory.eu . Momentan am comandat un costum de baie pt mine sa vad daca sunt si alte costuri ascunse[:D]. Ei zic ca livrarea prin posta ar fi doar 5 Euro. Chiar sunt curioasa. Ca stiu pe cineva care a comandat ceva din State si cand i-a ajuns obiectul a platit livrarea mai mult decat costa el[alcool]. Si sunt la Next niste hainute de copii....am pus ochii pe cateva...[olala]

Ioanaid="red"> si id="Script MT Bold">id="size4">Davidid="blue">id="Script MT Bold">id="size4">, cel mai scump martisor id="Script MT Bold">id="size4">

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

ce scump e Vladul, usor tuns..soro, a doua meserie din lista, e de scos, no way..poate in tara lu' 007, nu aici![alcool]ce tine el furca in manuta, bravos! Mufa e pericol public cu asa ceva..

am vazut si cretulinul de David, la buca goala![pk]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Postat

[olala] ce cretulin frumos am vazut!

Mimo tare interpretarea obiectelor alese la botez [:D]. Vezi, de-aia nu o las eu prea mult pe Diana sa manance singura. Diferenta la noi fiind ca Diana prefera sa bage mana cu totul in castronel.

Luny [pup]. Am observat ca teroristii astia mici cand sunt la altcineva manaca bine, dorm bine, cum ajung acasa se schimba calimera.

Off saraca Naty, chiar ca pacatos rau Rotavirusul asta.

[q] toate ati ajuns niste silfide numai eu sunt cat casa??????

mami de diana andreea - 18 martie '08

Postat

Ioana, cand ar trebui sa vina costumul tau?...sa ne spui cum a fost cu taxele, bun pontul![pup]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Postat

Luny, ei zic ca in 10 zile. O sa va spun cum e. daca nu platesc nimic in plus pe langa aia 5 euro o sa ii comand si lui David pentru la vara sorturi, tricouri, sandale...

Ce silfide, soro, burta e tot acolo[:D]

Ioanaid="red"> si id="Script MT Bold">id="size4">Davidid="blue">id="Script MT Bold">id="size4">, cel mai scump martisor id="Script MT Bold">id="size4">

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Mimo, mai, dar ce asteptari ai de la Vlad! Sigur nu se face tractorist?[:D]Uitati poze aici Ioanaid="red"> si id="Script MT Bold">id="size4">Davidid="blue">id="Script MT Bold">id="size4">, cel mai scump martisor id="Script MT Bold">id="size4">Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">
align="right" id="quote2">Vaaaaiiiiii ce grasutz eeee [olala], si ce bucle areeee [olala] si ce slaba e ma-saaaa id="green">si ce poze artistice cu iarba la nivelul obiectivului ![:D].David are gropita in barba???[wow]Simona,mamica de Teo [hippi](15 ani) si[copil]Vlad Alexandru (UN AN)id="red">Vladut si TeopozeAcum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea [bis]
Postat

Cleme n-am slabit toate, draga [:D] [alcool][alcool]

Si vroiam sa-ti spun ca am fost in vizita la Ringier , la o prietena...super atmosfera intre ziaristi , mi-ar place [pk][pk] Ce tinute shui, ce plete, ce fum de tigare [:D] M-am gandit la tine [:)]

Simona,mamica de Teo [hippi](15 ani) si[copil]Vlad Alexandru (UN AN)id="red">

Vladut si Teo

poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea [bis]

Postat

Am citit cat mai patimesc Iulia si Naty, se pare ca noi am fost norocosi (cat de cat), macar nu a vomat Matei... Sanatate le doresc!

Nicoleta, mama lui Stefan [cavaler] si a lui Matei [copil]id="green">

Postat

[tube]

[/tube]

are sor-mea un talent sa le gaseasca pe youtube~!![:-)))][:-)))][:-)))]

id="green">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...