Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

L-am vazul pe Vladut de Mimo cum papa sau scarmana el concentrat la maxim painea cu furculita[:-)))]; si m-a amuzat si pe mine teribil interpretarea ta Mimo la obiectele alese de pe tava de pitic; daca nu-i place scoala copilului asta e; si eu m-am intristat cand am vazut ca Alexia n-a ales de pe tava carte sau pix macar, si acum imi spune ca nu mai vrea la gradi ca le da caiete si creioane si ei nu-i place; dar macar se compenseaza ca Antonia a ales primul obiect cartea- sa avem si noi o intelectuala in familie, ca nici masa cu tacsu n-au stat chiar asa cu burta pe carte..

Apoi l-am vazut pe David de care imi era dor,e frumusel foc cu carliontii lui , pozele sunt super! Ce haios el cu strecuratoarea pe cap [:-)))]

Naty multa sanatete Iuliei si va asteptam cat mai repede acasa, pe crenguta cu vesti bune!Refacere cat mai rapida si randunoiului accidentatid="purple">!

Ursuleato sa va fie de bine plimbarea! O pozica-doua ...se poate?

Mami de Antoniaid="red">(23apr2008) si Alexia(24aug2005)id="red">

A trecut un an...id="green">

Postat

[pup]randunimea

grea zi [emoticonul lisinat]. vaccinul de 1 an.

la masuratori 78cm (de la 51) si 10kile 600 (de la 3.200)

a slabit intr-o luna 500 gr. din evaluarea doctoritei se pare ca doar de la actiunea zilnica. nu sta locului[bang]. ma si termina fizic. la salar imi iau aparat de masaj[pk] ca nu se mai poate[bang]. poate merge si la celulita[:D]

am citit in fuga sa vad ce face naty, sper sa ajunga acasa cat de repede cu Iulia sanatoasa, revigorata si mancaciosa-nevomicioasa.

luny, haide mami, ia un [pup], ba mai bine o mie de [pup]

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile

Luca creste

Miha scade

Postat

Si eu p-aici...am fost la dush,dar ma bag la somn ca altceva mai bun n-am de facut..

Miha, se pare ca-i in grafic puiul tau,bravo! Ce bine ca ati scapat de vaccin! Eu l-am amanat cu de la mine putere din motive de muci grosi in ultima vreme, fara alte simptome Doamne-ajuta! Daca e bine, o sa-i fac sambata Infarixul si Prevenarul si Priorixul ramane pt luna viitoare..

NB[nani]

Mami de Antoniaid="red">(23apr2008) si Alexia(24aug2005)id="red">

A trecut un an...id="green">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...