Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Postări Recomandate

Postat

[pup]ecoul[:D]nico. e bine, n-am ce-i comenta, desi ma asteptam sa fie mai greut. asa la brate masurat. dar cum amandoi avem o predispozitie spre ingrasare imi convine ca nu ia in greutate usor. acu' nu e nici gras[:D]. e numa' bun.[:D] nu mai stiu pe crenguta ce inaltimi au puii, asa ca si termen de comparatie

nu mai stii unde e site-ul cu greficele de greutate si inaltine?

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile

Luca creste

Miha scade

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

nicol, o saptamana jumate sta Muffy la ai mei...o sa treaca...mai ales ca noi plecam la munte joi, vreo 4 zile...

miha, e ff bine Luca, Mufa e mult mai mic, si inaltime si greutate...[pup]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Postat

salutare mamici am mai revenit si noi pe crenguta dar destul de rar .....acum sunt in mare agitatie ca bianca va incepe gradinita si suntem cu inscrierea,cea mica vrea numai afara la copii dar bine ca sa incalzit si putem sta multe ore ,in rest suntem bine .

am citit ca mufarinul este in deplasare si [pup]mami lui sa ii treaca dorul de puiut

vroiam sa ii multumim lui bubu pt bucataras ca mereu ne inspiram avem si poze sa vada ca suntem fete harnicutze.

naty imi pare tare rau pt iulia[q]cum mai este ?

miha [flo]pt puiul tau e tare bine dupa masuratori noi nu prea ,ea este si f pretentioasa de abia papa asa ma chinui cu ea ......a mea are aproape un an si 2 luni si are 10.300 si 80cm nascuta cu 3600 .

[pup]toate randunicile avem si cateva poze recente daca vreti sa le vedeti [pup] speram sa reusim si maine sa va salutam acum mergem la[nani][pup]

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina [copil][bibe](04.03.2008)

Postat

gudine concediu placut..in sfarsit[pup] chiar daca e din 2007

catalina tortul e delicios...l-am facut la minut[:D] si a iesit f bun...am facut crema de ciocolata,iar pe deasupra am topit o ciocolata amaruie si am aruncat niste nuca macinata peste el...bubitza e asa si asa ..mai plezneste si curge sange,se mai loveste si mai plange sper sa-i treca repede ca nu -mi place sa-l vad asa...si azi cand am mers la plimbare de la vant i s-au uscat buzitele si i-a crapat iar si iar i-a curs sange...naspa...

floriio [pup] si pe tine si pe andrei care te solicita la maxim

ioana [pup] pt vestile aduse despre naty...off saracutza iulia..doamne ajuta sa fie bine si sa se refaca repede...am vazut pozele sunt superbe[pup] carliontatul frumos

mimo numai tu puteai sa interpretezi asa viitorul cochilului...am vazut un papacios de painica si mazarica adunata dupa masa...

luny [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]

mihap off asta ma asteapat si pe mine maine dupa amiaza...[pup] si sper ca luca sa fie bine..daca andrei se afla in grafice,nascut cu 2kg si 46 cm..la luca nici ca se punea problema...[pk]

bubu felicitari pt site ...e superr tare [pk]

flori [pup] ti-am vazut gargaritele mici si pozele din bucatarie ,si mami in japonia...f frumoase toate[pup]

RAMI mamica fericitaid="red"> de puiutz mic si iubit ... ANDREIid="red">

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...