Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Astazi am fost cu fetita mea la dentist, are aproape 3 ani si deja avem proble cu cariile. Dr ne-a recomandat sa-i cumparam o periuta electrica, curata mai bine si ii va fi mai usor sa-i lucreze deoarece miscarea aparatului cu care-i curata dintii este asemanatoare cu cea a periutei electrice. As vrea sa va rog sa ma ajutati sa aleg o periuta buna dar pe care sa nu dau totusi sute de euro. Voi folositi periuta electrica pentru copii?

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

nu conteaza neaparat firma. oral-b am folosit si noi, pana au fost copii mai maricei. dar si cu cea electrica trebuie s-o inveti pana se deprinde. nu cumpara una scumpa, nu merita banii.

Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4">

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">[bonjovi]

M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple">

Postat
Eu chiar azi am cumparat una, e cu spiderman; jumatate de periuta e rotunda si e electrica iar cealalta jumatate e normala. Asta seara l-am lasat mai mult sa se joace cu ea in timp ce ii explicam "tehnica" . Depinde de periute, ca sunt mai multe feluri dar cred ca toate au in final acelasi efect , ea trebuie sa stie sa se spele corect .
Postat

Si pe mine m-ar interesa sa cumpar pt baiat o periuta electrica.

Fata are una, dar baiatul nu si tot vrea sa-si perie dintii cu a ei.

Pe a fetei am luat-o dintr-un aeroport si nu prea mai ajung acolo curand.

Iriss id="green">[8**] id="size4">id="Script MT Bold">mami de Yvonne id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[zana] si David id="blue"> id="size4">id="Script MT Bold">[bum]

BLOG de mamica[cit]

Postat

Eu am o perie Braun,fimiu 3ani m-a tot batut la cap s-o foloseasca si el ...am cumparat un set de capete de schimb ,acum folosim amandoi aceeasi periuta cu capete diferite [:D]

In magazinele DM am vazut ca au periute electrice speciale pentru copii .

....................................................................................

Postat

noi am cumparat pt copii, Colgate...costa in jur de 23 ron una si suntem multumiti, atat doar ca o sa trebuiasca sa cumparam niste acumulatori pt ele ca mi se pare mai convenabi asa decat sa dam 10 ron pe baterii la fiecare 2-3 saptamini.

[mamica]Anamariaid="orange"> & Filipid="green"> (06.03.2007) id="blue"> & Anastasiaid="violet"> (03.08.2008)id="red">

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. id="black">

Dragostea nu cade niciodata...id="red">

Postat
multumesc mult pntru raspunsuri. dr ne-a recomandat o periuta electrica pe care o vindeau ei la cabinet, un philips care costa 100 de euro. mie mi s-a parut tare mult si nu am luat-o dar incepusem sa cred ca trebuie sa dau o gramada de bani pe una ca sa fie buna, insa din ce spuneti voi vad ca exista si mai ieftine si bune.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...