burtika Postat Iunie 19, 2010 Raport Postat Iunie 19, 2010 Astazi am fost cu fetita mea la dentist, are aproape 3 ani si deja avem proble cu cariile. Dr ne-a recomandat sa-i cumparam o periuta electrica, curata mai bine si ii va fi mai usor sa-i lucreze deoarece miscarea aparatului cu care-i curata dintii este asemanatoare cu cea a periutei electrice. As vrea sa va rog sa ma ajutati sa aleg o periuta buna dar pe care sa nu dau totusi sute de euro. Voi folositi periuta electrica pentru copii? Citează
kariguld Postat Iunie 19, 2010 Autor Raport Postat Iunie 19, 2010 nu conteaza neaparat firma. oral-b am folosit si noi, pana au fost copii mai maricei. dar si cu cea electrica trebuie s-o inveti pana se deprinde. nu cumpara una scumpa, nu merita banii. Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4"> ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3"> M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple"> Citează
JARMO Postat Iunie 19, 2010 Raport Postat Iunie 19, 2010 Eu chiar azi am cumparat una, e cu spiderman; jumatate de periuta e rotunda si e electrica iar cealalta jumatate e normala. Asta seara l-am lasat mai mult sa se joace cu ea in timp ce ii explicam "tehnica" . Depinde de periute, ca sunt mai multe feluri dar cred ca toate au in final acelasi efect , ea trebuie sa stie sa se spele corect . Citează
iriss27 Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Si pe mine m-ar interesa sa cumpar pt baiat o periuta electrica. Fata are una, dar baiatul nu si tot vrea sa-si perie dintii cu a ei. Pe a fetei am luat-o dintr-un aeroport si nu prea mai ajung acolo curand. Iriss id="green"> id="size4">id="Script MT Bold">mami de Yvonne id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[zana] si David id="blue"> id="size4">id="Script MT Bold"> BLOG de mamica[cit] Citează
szivarvany Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Si noi avem Oral-b. Chiar daca periaza bine dintii, sa fiti atente sa nu le raneasca gingiile [flo] Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> _____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1"> Citează
kokiy Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Eu am o perie Braun,fimiu 3ani m-a tot batut la cap s-o foloseasca si el ...am cumparat un set de capete de schimb ,acum folosim amandoi aceeasi periuta cu capete diferite In magazinele DM am vazut ca au periute electrice speciale pentru copii . .................................................................................... Citează
anaemi Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 noi am cumparat pt copii, Colgate...costa in jur de 23 ron una si suntem multumiti, atat doar ca o sa trebuiasca sa cumparam niste acumulatori pt ele ca mi se pare mai convenabi asa decat sa dam 10 ron pe baterii la fiecare 2-3 saptamini. Anamariaid="orange"> & Filipid="green"> (06.03.2007) id="blue"> & Anastasiaid="violet"> (03.08.2008)id="red"> Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. id="black"> Dragostea nu cade niciodata...id="red"> Citează
burtika Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 multumesc mult pntru raspunsuri. dr ne-a recomandat o periuta electrica pe care o vindeau ei la cabinet, un philips care costa 100 de euro. mie mi s-a parut tare mult si nu am luat-o dar incepusem sa cred ca trebuie sa dau o gramada de bani pe una ca sa fie buna, insa din ce spuneti voi vad ca exista si mai ieftine si bune. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.