cl Postat Iunie 19, 2010 Raport Postat Iunie 19, 2010 E adevarat ca se va reintroduce practica agricola la elevi???? Cica de cazare si masa se vor ocupa primariile!!!! Iar practica agricola se va face pentru ca elevii sa cunoasca mai bine natura!!!!! De ce nu se fac vizite la muzee de stiinte ale naturii, in parcuri si gradini botanice??? Mi-e rau!!!! Uh, mi-aduc aminte de practicile agricole de pe vremuri, de mizeria si umilintele la care eram supusi! Oare cine a venit cun ideea asta creata? Putem face ceva, ca sa nu se mai intample acest lucru? Citează
corinadana Postat Iunie 19, 2010 Autor Raport Postat Iunie 19, 2010 Eu am doar amintiri frumoase din vremea aceea!!! Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family Citează
gabriela42 Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 si eu am amintiri amuzante de la practica agricola!cl copilasii sunt dusi la ferma sa li se arate vaca si porcul!cind am auzit ca sunt copii crescuti in portelan si nu stiu ca rosia traieste pe vrej[bere]la ferma la munca in natura ei vor fi amuzati sunt convinsa.daca tu ai patit rele iti inteleg repulsia dar noi ne-am amuzat.am facut scolile in capitala pe betoane ,scoli cu fite si figuri(spun asta sa nu crezi ca eram la lic silvic si asta era viitoarea meserie).ador natura imi cultiv plante si sunt fericita sa vad mare ceapa mea,rosiile... Citează
copiloi Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Citat:citat din mesajul lui cl Oare cine a venit cun ideea asta creata? align="right" id="quote2"> Pai comunistii cu care ai votat... Alina Citează
Mindy Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 si eu am amintiri frumoase. imi pare rau ca ai simtit umilinta pe vremea aia. mergeam la plivit morcovi sau sortat de porumb. sau la cules recolta toamna tarziu si ne intorceam acasa cu cate o plasa cu mere sau ce culegeam cartofi, gogosari, vinete.. practica agricola mi-a trezit interesul pt. gradinarit, dar si un deosebit respect pentru pamant, natura si tot ce ne ofera ea. eu nu vad nimic rau in a se reintroduce practica agricola. chiar si culesul de plante medicinale in grup cu clasa era o bucurie. sau mergeam sa facem curatenie in natura pe la periferii si sa plantam copacei. Citează
XIO Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 La elevi sau la studenti? ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro Citează
iileana Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Induiosator entuziasmul nostalgic trezit pe-aici de stirea ideii reintroducerii practicii agricole la elevi :/. Poate reintroduc si taberele obligatorii de munca, 1 luna, vara, la Canal (ala de si-l doreste (si) D-na Ministru Udrea), la elevi. Ca unii dintre liceenii de pe vremuri, facuti fortat "brigadieri" in vacanta, s-au mai si distrat pe-acolo. Reforma educatiei ne doream? Na, o avem. La munca! see detailsid="teal"> Citează
Deus Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 amintiri frumoase:-) am mancat tone de mere si morcovi, am muncit si ne-am catarat in copaci ca maimutele devii ceea ce practiciid="brown"> www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque. Citează
Llaura Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Acu pe bune, asta de unde a mai rasarit, ca pare asa un pic fara sens. Citează
hristina Postat Iunie 20, 2010 Raport Postat Iunie 20, 2010 Am citit si eu de dimineata cand imi faceam revista presei. Le apartine capetelor crete de ne conduc. Ideea era alta...pe vremea copilariei noastre existau Cooperativele Agricole, CAP_urile, fermele...aveam unde merge sa facem practica agricola din destul...acum unde ii vor duce pe copii?!? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.