misha71 Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 CAP 1 - GENEZA PLESNELII - pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size3"> CAP 2 - OBRAZU' HALALALT CAP 3 - CRACIUN FERICIT CAP 4 - LA MULTI ANI CAP 5 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] CAP 6 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3"> CAP 7 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] CAP 8 - Alaturi de Gabitza CAP 9 - La multi ani, Ioanelor ! CAP 10 - Cele mai jenante... [:-)))] CAP 11 - Cele mai jenante locuri - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size4">id="red"> CAP 12 - Cele mai ciudate locuri CAP 12bis - Spovedania... CAP 14 - Sex, bascalie and rock'n'roll CAP 15 - La multi ani,Misha![flo] CAP 16 - pentru SONIA! CAP 17 - EMMA ramai cu noi! CAP 18 - EMMA ramai cu noi![floare3] CAP 19 - Iubire pentru EMMA![grup] CAP 20 - WOW!- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup] CAP 21 - Alarma!!!!! CAP 22 - La multi ani Alex!- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size3"> CAP 23 - Alaturi de Gabitza [grup] CAP 24 - Alaturi de Gabitza [grup] CAP 25 - Nu suntem acasa CAP 26 - Acu' ce mai facem? [alcool] CAP 27 - Ce ne enerveaza?[:(!] CAP 28 - Ce faceti dupa... ? CAP 29 - Ce ne bucura? CAP 30 - Amintiri de demult [hippi] CAP 31 - Alaturi de Gabitza!! [grup] CAP 32 - O floare pe nume Emma! [grup] CAP 33 -SONIA AUDE!!!![batetoba] CAP 34 - pentru Emma CAP 35 - EMMA INVINGE cancerulid="size1">!!!! CAP 36 - EMMA VA INVINGE !!! [cavaler] CAP 37 - EMMA VA INVINGE! CAP 38 - Emma, ingeras iubit CAP 39 - Happy Easterbunny !!! [iepu] CAP 40 !!! - Sfaturi de la babe[wow] CAP 41 - Brainstorming![mariaj] [batcap] Drum bun spre lumina, ingeras scump! id="green"> Povestea unui licuriciid="size2"> Suntem alaturi de KAY si de SONIUTZA, vom fi intotdeauna in gandurile noastre cu Dodo-pui, mamica de invingator, iar pe MIHAITZA il pupam duuuuuulce si ii uram sa creasca mare si sa se bucure de viata.id="red">id="size3"> Bine ati venit in CLUBUL DE NEBUNI!!!id="size5">id="Comic Sans MS"> [foto]PRIMA INTALNEALA A NEBUNAKELOR - comentata, desigur [foto] [foto]Hard Rock Intalnire (08.02.2009) [foto] [cheers] Sarbatoritii luniiid="red"> MAIid="size3">id="blue"> 16.05.1972 - Dan (sotul lui Dodo-pui) 19.05.1977 - Ariel_7000 (Alina) 21.05.1976 - Romana 74 (Ioana) 24.05.197* - Tzuni (Mihaela) 30.05.1973 - Kokiy (Iulia) id="green"> TESTE pentru a intra in CLUB!id="size4">id="Georgia">id="maroon"> - ATENTIE!! Toate testele trebuie sa le treci! -id="Georgia">id="maroon"> PROBA ELIMINATORIE!!!!-FACETI LA FEL CA EA-id="red"> 1. Testul lui Gabriella1 - alias Coana Mareid="red">: 1. bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre plus inca 2862 special for me ca la mine s-a pus diagnostic de "irecuperabil" 2. citesti Codul CAEN,ultima balanta pe 2008 si Codul Civil adnotat si modificat 3. divulgi codul PIN ,contul
violeta69 Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 salut,eu sunt prima la apel unii vad ca sunt la mare...care mare? noi suntem aici si murim de frig e un frig la noi in caldire(unde lucru) ca am dat drumul la soba va revin Alaturi de SONIA[floare3] si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA[floare3] si nu in ultimul rand donu'Bodo[floare3] Vio ,mamica lui MIHNEA [avion] viitor "descoperitor" de infinit __________________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 27, 2009 Puneti frina sa va ajung si io din urma! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit!id="size4">id="green"> O inimioara are nevoie de voi!id="red"> / Blogul cu ingerasiid="teal">id="Lucida Console"> POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!id="orange">id="Comic Sans MS"> excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii [flo](LadyJ)[flo]
misha71 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 27, 2009 Deci Oana e la mare????????????????????????????????????????? Zaluda mai esti! [pup] Rhoneea acum am vazut titlul propus de tine. Se rezolva Vio nu te-am mai tzucat de mult, da o rezolv io live **************************************************************** Drum bun, licurici iubit!id="size4">id="green"> O inimioara are nevoie de voi!id="red"> / Blogul cu ingerasiid="teal">id="Lucida Console"> POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!id="orange">id="Comic Sans MS"> excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii [flo](LadyJ)[flo]
sorana Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 Vii la Bucuresti Misho? Da' numa' 'n Drumu' taberii te duci? Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
misha71 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 27, 2009 Pina'n Titan maninc toata fabrica de piine de acolo Ia ziceti voi ce perlute v-au auzit urechiusele prin casa? **************************************************************** Drum bun, licurici iubit!id="size4">id="green"> O inimioara are nevoie de voi!id="red"> / Blogul cu ingerasiid="teal">id="Lucida Console"> POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!id="orange">id="Comic Sans MS"> excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii [flo](LadyJ)[flo]
Ana68 Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 Sa spun io...: -intrebarea lu' dansu':"mama,voi femeile,cand purtati ciorapii aia...ce simtiti cu ei?vara nu va inspumati?si iarna nu va e frig cu ei?" -eram dupa nasterea Luanei,cu epiziotomie si mi se paruse ca se desfacuse cusatura si il rog pe musiu sa se uite...,la care el:"uau,mama,asa arata?".Sincer va rog sa me credeti ca nu am indraznit sa intreb ce l-a uimit atat de tare?Faptul ca vedea prima oara sau faptul ca vedea prima oara una dupa nastere....habar nu am. -si alta,care pe mine m-a dat gata sentimental,prin felul de exprimare si patosul klingonian in care a fost spusa:"mama,sa nu cumva sa indraznesti sa te imbolnavesti si sa mori inaintea mea,ca te omor cu mana mea,ai inteles?"[:D] Mai revin... Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri
mihaela77O Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 beyy,eu mi-s franta si voi vorbiti de perlele barbatilor si cuminti pe deasupra... oana...bataie la tine... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 27, 2009 Ano [:-)))] s-o fi pierdut si el in negura......amintirilor cind o fi vazut-o asa varza [:-)))] **************************************************************** Drum bun, licurici iubit!id="size4">id="green"> O inimioara are nevoie de voi!id="red"> / Blogul cu ingerasiid="teal">id="Lucida Console"> POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!id="orange">id="Comic Sans MS"> excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii [flo](LadyJ)[flo]
mihaela77O Postat Aprilie 27, 2009 Raport Postat Aprilie 27, 2009 delphi,azi pe unde mi-ai umblat? fug la culcare,dar inainte,vreau sa va arat cum stiu unii sa faca rau din vorbe... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136134 MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA
Postări Recomandate