Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
Fetelor, va rog din suflet sa mi spuneti si mie in cazul in care il cunoasteti, ce parere aveti de doctorul Iliescu Marian, medic ginecolog la Filantropia. Am programare pe 7 mai la clinica si e pentru prima data cand ma duc. Mi am pus multe sperante in acest doctor si sper ca dupa multe incercari si dupa multi doctori inainte sa avem in sfarsit noroc si sa reusim sa avem copilasul visat.
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

buna arinutza,nu stiu ce sa-ti zic in problema fertilitatii cat e de |competent"sau nu,dar pot sa-ti zic ca la mama mea a fost mana a doua la operatie(si-a scos uterul) si la fel ca si tine ne-am intins antenele....e foarte bine privit in clinica ,a fost super atent cu mama(care si ea la randul ei a fost mai mult decat se poate atenta).Sigur o sa-ti poti forma o prima impresie(sper eu plina de sperante)pozitiva

Vrem si noi un bebe

http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Postat

multumesc de raspuns arinaa dar sper sa imi impartaseasca cineva din experienta avuta cu domnul doctor in ceea ce priveste partea reproductiva. De 2 ani nu mai reusesc sa raman insarcinata si dupa ce am fost la destul de multi doctori, cu farama de speranta care mi a mai ramas am sa merg si la dumnealui si sper sa se intample minunea. M am hotarat ca in cazul in care tot nu se intampla sa fac IA si daca nu FIV. Sper sa nu ajung pana acolo.

abcdef

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...