Rufus Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Daca cineva are o diploma universitara, poate fi angajat pe un post fara studii, sau este ilegal? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează
ina_nz Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Nu este ilegal dar nu e ideal. Pt ca o persoana cu studii superioare tinde sa isi caute cava potrivit pregatirii profesionale si nu va sta prea mult in jobul respectiv....adica te lasa cu fundu in balta cand ti-e lumea mai draga Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby [gravi][fetita] Citează
Ramonika Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 eu cred ca nu e ilegal, nu are cum sa fie. oricum, decat fara servici deloc, mai bine si pe un post inferior pentru pregatirea persoanei respective. mai ales in vremurile astea Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz Maritza Fulgushor Miki Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com Citează
Puppa Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 La mine la job asa e. Aproape toata lumea e angajata cu studii medii, desi au si facultate. Doar sefii au dreptul la incdrarea cu studii superioare... http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ Citează
popescudora Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Da, poate, si angajatorul are obligatia sa-l plateasca conform studiilor cerute de post, nu conform pregatirii reale. POZE Citează
luny Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Citat:citat din mesajul lui PuppaLa mine la job asa e. Aproape toata lumea e angajata cu studii medii, desi au si facultate. Doar sefii au dreptul la incdrarea cu studii superioare...http://picasaweb.google.com/cristina.catanahttp://puppa.wordpress.com/align="right" id="quote2">si la mine la fel...putin au trecut pragul..[bang] cooperativa 'pila', normal...Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">id="green">Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS"> Citează
Delphinas Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 da...se poate sa fii angajat pe un post cu studii medii, desi ai studii superioare. in marea majoritate a anunturilor de la mica publicitate este specificat "studii medii" pt ca deh...e criza si nu le convine sa te plateasca conform studiilor. mai e varianta ca postul sa fie transformat, din studii medii in studii superioare, dar asta doar la stat. in sistemul privat nu cred ca vor patronii sa faca asa ceva. Povestea unui Licuriciid="red">id="size3"> pozeid="purple">, Just Meid="blue"> Infertilitatea este o boalaid="red">, Bazar pt Mihaitaid="blue"> [sofer] ambitioasa Citează
CRIXIA Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Nu e ilegal. Daca cerintele postului sunt studii medii atunci incadrarea se face asa. Ideal ar fi ca angajatii sa nu accepte de la inceput asa ca n-o sa le transforme nimeni postul mai tarziu. Crixia mami de Alexia ( 2003) & [gravi] +22 sapt [fetita] Citează
kid Postat Aprilie 28, 2009 Raport Postat Aprilie 28, 2009 Nu e o lege care spune ca persoanele cu studii superioare sa nu aiba salariu mai mic de 1000 de lei? Stiu ca se discutase la un moment dat, dar nu mai stiu daca s-a si aprobat. Stiti cumva despre ce lege e vorba? de Bazarid="purple"> pentru Soniaid="red">[flo], Andreiid="blue">[flo], Mihaitaid="blue">[flo][comoara]id="size3"> Citează
Rufus Postat Aprilie 28, 2009 Autor Raport Postat Aprilie 28, 2009 Citat:citat din mesajul lui ina_nzNu este ilegal dar nu e ideal. Pt ca o persoana cu studii superioare tinde sa isi caute cava potrivit pregatirii profesionale si nu va sta prea mult in jobul respectiv....adica te lasa cu fundu in balta cand ti-e lumea mai draga align="right" id="quote2">Da...pare logic...Auzi o data, de doua ori ca esti "supracalificat", zici ca face ala misto de tine, nu stie cum sa scape de tine.Apoi zici ca esti defect. Te uiti in oglinda: ti-a crescut nasul, dintii, ceva?Dar asa...l-as intelege pe patron. E logic.RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.