Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Postări Recomandate

Postat

AYLA, imi pare rau sa aud ca ai probleme la soare si trebuie sa renunti la mare anul asta [q]. Va distrati voi oricum! Si bravo pentru sala! Pupam grevista maseloasa si Clau pe ochisori! [pup][pup][pup]

Si totusi, cum se manifesta alergia ta? La nivelul pielii?

SABY, cum se prezinta bubulita "nu-stiu-cum-contagiosum" de pe gatucul Maiei? Si, de fapt, cum arata initial?

Eu azi am observat, la mangaiatul de dimineata, o zona de piele mai aspra pe spatele lui Luca, pe la mijloc [bang]. Nu e colorata nicicum, nu sunt bubite, nu e umflata, nu sunt coji...nimic! Doar mai aspra la pipait, si daca te uiti atent in lumina, o idee mai lucioasa...mai uscata. Nu stiu cum sa descriu mai bine! Si nu am idee ce poate sa fie! Adaug faptul ca pe el nu-l jeneaza deloc, am descoperit-o din intamplare. Are careva idee ce ar putea fi? Help!

http://www.lucamic.blogspot.com/

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Chato [pup] [grup] multa putere,curaj si insanatosire grabnica[flo]

[s][s]

La multi ani fericiti si sanatosi,

Gaza!id="purple">

[s][s]

Participam la concurs dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodoid="blue">,Varsta Isabella-Elenaid="red">id="size1">

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la

Dumnezeu imposibilul!

id="purple">

id="Script MT Bold">id="size2">

Bazar DCid="size1">
id="right">

Postat

bianca - [pup]am salvat intr-un document indicatiile ca io's uituca rau de felul meu. suna minunat ce spui tu acolo. poate weekendul viitor incarmam si noi

[copil]

25 martie 2009

Postat

Nu am vazut toate pozele[:(],mi-au scapat ceva link-ri.

Noua ne-au iesit colturile la doua masele(odata[alcool])...stanga sus si dreapta jos...Ma fugareste nprin toata casa....deschide si rastoarna tot...tipa /vrea sa se impuna.

Dupa caldura de saptamana trecuta ii aparusera bubite de pet ceafa si manutze...am dat-o cu CALAMINE si f usor si repede i-au trecut.L-am incercat si pe piscaturi de insecte si a mers super bine[pk].

Floric depune dosarul,nu ai ce pierde[flo]

nu mai stiu ce trbuia sa raspund...?![alcool]

M_monique cum esti?Dar comorile din dotare?

Blogul Speranta moare ultima

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodoid="blue">,Varsta Isabella-Elenaid="red">id="size1">

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la

Dumnezeu imposibilul!

id="purple">

id="Script MT Bold">id="size2">

Bazar DCid="size1">
id="right">

Postat
M_MONIQUE, sper sa fie mai bine pentru ca saptamana trecuta era internata cu Andrei la Elias. Am inteles ca a vut piticul o amigdalita nasoala de tot. Duminica erau inca in spital dar poate acum sunt mai bine.
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
M_MONIQUE, sper sa fie mai bine pentru ca saptamana trecuta era internata cu Andrei la Elias. Am inteles ca a vut piticul o amigdalita nasoala de tot. Duminica erau inca in spital dar poate acum sunt mai bine.
align="right" id="quote2">Offff...sa dea DD sa fie mult mai bine si sa ajunga cat mai repede si sanatosi acasa[pup]Multumesc Bianca[flo]
Blogul Speranta moare ultimaBlogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodoid="blue">,Varsta Isabella-Elenaid="red">id="size1">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!id="purple">id="Script MT Bold">id="size2">
Bazar DCid="size1">
id="right">
Postat

simplyana - nu suna a ceva grav ce zici tu acolo. probabil ca tridermul ar rezolva dar mai bine intreaba pediatrul ce crede.

sper sa isi revina repede Andrei. [pup]m_monique

[copil]

25 martie 2009

Postat

Fetele, is tare happy. Azi a mers Raresu atat de bine si frumos afara. Singur, singurel...bine, cu umbra langa el. Dar il mai pacalesc si doar ma fac (adica doar il ating de tricou) ca il tin si el tare bucuros este ca are un punct de sprijin.[pk]

El inca o data mi-a confitmat ca functioneaza pe principiul "Si stiu, si vreu si pot dar ce atata graba"

Poze Raru

Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel [aerob]

Postat

olga - cred ca o sa am nevoie de nishte lectii intensive de rusa[alcool].

copilul asta al meu ash putea sa jur ca in rusa vorbeshte. acum alerga prin casa cu un servetel in mana si canta o chestie de genul:"ca-caia-cai-caia" canta, rade de se sparge singur de melodia lui si aleraga toata casa.

asta dupa ce o saptamana ne-a inebunit de cap cu un fluier pe care l-a primit de la unchi-su. alerga prin casa cu el in gura si fruliera de imi zdranganeau creierii

[copil]

25 martie 2009

Postat

Hello!

Sunt un pic internata in spital din cauza unei pietre la rinichi...am intarcat fortat... am luat 2 pastile de dostinex dar sanii sunt tot tari, pietrificati. pt piatra tb sa beau 2l de lichide/zi si pt sani sa beau cat mai putin...ce fac????? spuneti-mi cam in cate zile vi s-au retras sanii? sa mai iau pastile?

Va pup pe toate

Citesc din urma ca acum am timp...cat cuprinde

mami de Silvia Ioana

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...