Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui aris26
olga - cred ca o sa am nevoie de nishte lectii intensive de rusa[alcool]. copilul asta al meu ash putea sa jur ca in rusa vorbeshte. acum alerga prin casa cu un servetel in mana si canta o chestie de genul:"ca-caia-cai-caia" canta, rade de se sparge singur de melodia lui si aleraga toata casa.asta dupa ce o saptamana ne-a inebunit de cap cu un fluier pe care l-a primit de la unchi-su. alerga prin casa cu el in gura si fruliera de imi zdranganeau creierii
[copil]25 martie 2009
align="right" id="quote2">SI Vladimir tot cu cacaca-cat-caia-ca ca caco e de vreo 3 zile.Eu am zis ca mai stie si japoneza http://www.youtube.com/watch?v=qXoJsRcKsz8
  • Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
ei bravo! felicitari...nu atat lui Rares cat tzie. ca el se pare ca nu a facut nimic nou sau complicat pt el[:D]. parca te aud nu peste mult timp plangadu-te ca nu mai suporta sa il tzi de mana si alergi dupa el in toate directiile[:D]
Citat:
citat din mesajul lui Floric
Fetele, is tare happy. Azi a mers Raresu atat de bine si frumos afara. Singur, singurel...bine, cu umbra langa el. Dar il mai pacalesc si doar ma fac (adica doar il ating de tricou) ca il tin si el tare bucuros este ca are un punct de sprijin.[pk]El inca o data mi-a confitmat ca functioneaza pe principiul "Si stiu, si vreu si pot dar ce atata graba"Poze RaruPoze noiRares Rarisel cel mai frumusel [aerob]
align="right" id="quote2">
[copil]25 martie 2009
Postat

cativ - [grup] nu prea ma pricep la intarcare, dar eu ash zice sa bei lichide suficiente ca sa scapi de piatra si pt sani mai bine mulgi 10ml acolo din fiecare.

pt pietre incerca si naturiste. la sor-mea urinosalmul a facut minuni.

bianca - hahahhahahahhahahahhaha. la noi si utza-utza si tic-tac tot "ca-ca" sunt. primul ca la o tonalitate f joasa al doilea la o tonalitate inalta. linkul cu japoneza trebuie sa il deschid dupa alt calc ca la asta s-a bushit placa audio[:(] si mai mult ca sigur nu are farmec fara sonor

[copil]

25 martie 2009

Postat

[s]LA MULTI ANI GAZZA id="size4">[s]

Chatonel tinem pumnii sa iasa bine operatia [pup]

Simplyana bubita lu Maia a trecut, cam la 4 zile de la chiuretaj a cazut cojita si acum nici nu se mai vede. La inceput a aratat ca un cosulet apoi s-a umplut cu ub lichid, arata ca o basicuta mica.

Sabina mamica fericita de [fetita] Maia Andreea ( 07 apr 2009)

Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Postat

sympliana - si noi a-m avut (si[bang]) asa ceva -solutia - lipobase repair de 2-3 ori /zi[pup]

chatonel - tinem puminii strasi-stransi[pup]

gaza - la multi ani! mamico[flo][flo][flo][flo][flo][pup][pup][pup][pup][pup]

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009

avem 1 anisor si-un pic

Postat

La multi ani pt Gaza noastra! sa fiti fericiti si sanatosi!

Chatonel, va fi bine si te vei intoarce repede-repede la Pogo[pup][pup][pup]

Floric [pk][pk][pk]sa vezi genunchi juliti de-acuma!

Symlpliana, si a mea a avut asa ceva pe burtica, i-am dat cu afloderm si i-a trecut[pup]

mami de Silvia Ioana

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
ARIS si UALI si cine mai vrea la mare pustiu...Se merge prin VAdu si apoi iesi din sat pe camp si e un drum de macadam (merge orice masina pe acolo, eu am mfost cu un YAris) pana la Cherhana unde se strange lumea sa manance peste. Ideea e ca dupa cherhana mai trebuie mers vreo 2-3 km inspre o unitate militarae merge pe Grindul Chituc, pe malul apei, inspre Delta). Asa sunt vreo 30 si ceva de km de plaja pustie (in stanga e lacul Sinoe si in dreapta Marea Neagra daca va uitati pe harta).Nici semnal la telefon nu este. Noi am stat asa 4 zile, cand eram eu gravi in vreo 3 luni si vreau sa zic ca de martipana sambata nu am vazut picior de om. Doar sambata dimineata 2 jandarmi.
align="right" id="quote2">super! merci Bianca[flo]daca reusesc sa-mi iau macar o zi de concediu (ca nu prea am dreptul deocamdata, abia intoarsa la serviciu..)sigur dau o fuga acolo.Medeea
Postat

CHATO bafta [pup] sa te trezesti ca noua.

CATIV [q] sanatate multa si tie.

Fetelor, am dat esemesuri la cine am prins. Maine dupa-amiaza, daca ne ajuta vremea, ne vedem in IOR?

Maine, 17,30, IOR, intrarea cu statuia lui Cuza

Pisik, poate reusesti sa ajungi mai pe seara, ca si Joana va intarzia. O sa o mai sun o data mai pe seara pt confirmare.

Io zic sa ne vedem si daca e innorat si in caz de nevoie ne retragem la o carciuma din preajma. In zona cu cinema Gloria stiu io vreo 2-3 terase misto care au si mese acoperite. Anulam doar daca incepe sa ploua pe bune, da?

Monica mami [8**] de [biz] CRISTIAN - "domnu' injiner"id="green">

(7.03.2009)id="green">

Postat

MONNVAS, din pacate eu nu pot maine deloc. La 17.00 ar trebui sa mergem cu Ana la dermatolog (zic ar trebui, pt ca nu stiu daca mai e cazul, ca se scarpina de zor in cap, dar acum vad ca i-a trecut, cred ca era de caldura), iar la 19:30 avem bilete la teatru. Asa ca....[q] o ratez pe JOANNA

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...