Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
fetita mea de aproape 5 luni, are dureri de burtica..am vrb cu pediatra si o sa ma internez cu fetita sa vedem care e cauza durerilor.Se poate sa fie intoleranta la lactoza doar ca bebe nu face diaree sau reflux gastro esofagian dar bebe nu varsa dupa papa si nici dupa...Pana o sa fie locuri in spital mi-a dat sa ii dau colief.Ce parere aveti?L-a folosit cineva?
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

da, noi am folosit in perioada colicilor insa ne-a mers mai bine cu infacol (pana pe la 6 luni!)

noi ne-am chinuit cu refluxul gastro-esofagian si cu o hiperaciditate la stomac

cand ne durea rau stomacul faceam tratament cu losec sau nexium, altceva nu a avut efect

parerea mea esta ca pana se elibereaza locul in spital sa incerci si colief si in cateva zile vezi daca are vre-un efect sau nu (pacat ca e cam scum doar asa de testat... dar poate totusi va face bine)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009

avem 1 anisor si-un pic

Postat

si noi tot Colief am folosit....e foarte bun...i-a priit mai bine ca Infacolul...

id="red">

Blackmoon Lady&lipishtocul [copil]id="Book Antiqua">id="teal">id="size3">

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Senecaid="black">id="size1">id="navy">
id="left">id="Georgia">
align="right" id="quote2">id="red">
Postat

Noi l-am folosit cand a avut colici si nu s-a cunoscut. Acum depinde... se stie deja ca la unii bebelusi functioneaza picaturile X, iar la altii Y. Daca dispui de bani eu zic sa incerci. Ca nu-i ca la colici, sa stii ca-i ceva normal si ca nu prea ai ce sa-i faci.

Multa sanatate!

Martisorul meu drag, [bebic] Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My ageid="green">id="green">

id="Comic Sans MS">

Postat

si noi folosim tot Colief si merge foarte bine. De cand ii dau doarme toata noaptea, ca pana atunci aveam program intre 2-5 dimineata. Inainte incercasem cu baby calm, cu Infacol, dar nimic...adevarul e ca este cam scump Colieful, dar daca la noi si-a facut efectul, mergem pe mana lui.

Lali [mamica] de David luptatorul nostru

• 3 luni mai târziu...
Postat

buna mamicilor

eu am aflat de infacol si colief de la o pediatra de la MEDLIFE; am fost la un control cand bebelusul avea 6 zile si pe langa alte sfaturi mi-a dat cateva pagini tiparite cu "instructiuni" de crestere a bebelusilor; pt. colici se mentiona de clasicele Sb Simplex si Bonisan insa era atasata o notita separata capsata la acele file unde scria despre INFACOL si COLIEF; ulterior intreband si eu prietenele am aflat ca intradevar INFACOL este cal mai eficient si au fost probleme acum 2 ani la procurarea lui si fina mea l-a adus tot din Anglia pe comanda, de COLIEF insa nu se auzise se pare ca e ceva mai nou pe care de altfel l-am si incercat si intradevar a avut efect 100%; ce-i drept e cam scump 70 ron flaconul iar saptamana aceasta am vrut sa cumpar din nou si am auzit ca s-a scumpit, cca 86 ron

acest medicament este de fapt o enzima (lactaza) pe care organismul bebelusului nu o poate produce decat in jurul varstei de 4-5 luni si care are rolul de a transforma lactoza din lapte in glucoza si galactoza; deci actioneaza asupra laptelui nu asupra bebelusului; trebuie respectata administarea, adica 4 pic/biberon cu jumatate ora inainte de masa si agitat biberonul din cand in cand, altfel nu-si face efectul; dupa deschidere, flaconul se tine la frigider; nu se pune in lapte fierbinte pt. ca enzima nu rezista la caldura, se pune in lapte usor caldut; mult succes

• 5 luni mai târziu...
Postat

Vin si eu cu o intrebare:

A folosit cineva colief altfel decat scrie pe prospect? Adica sa fie administrat direct in gurita bebelusului? Eu alaptez si vad ca ar trebui sa ma mulg si as sari peste partea asta, sincera sa fiu...

Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Postat

Buna.

Si noi tot Colief am folosit 3 luni, pana am scapat de colici. Pe langa pretul mare, era o adevarata aventura sa prepar laptele cu el. Dar a fost singurul care ne-a ajutat.

Mie pediatra mi-a zis sa-l dau asa :

1. Cand am alaptat- ma mulgeam 10 ml , puneam picaturile de colief, asteptam 15 min , ii dadeam cu lingurita laptele ala, si apoi il puneam la san

2. Cand ii dadeam LP- puneam in biberon cu 30 de min inainte picaturile si apoi ii dadeam. Era o adevarata aventura sa asteptam 1/2 de ora, mai ales cand era Raul flamand. Dar noi nu am mai avut pb cu colicii. Si ii dadeam de 3 ori pe zi.

Stiu ca pe prospect nu asa scrie, dar noi am mers pe mana pediatrei.

Paula, mamica [copil] Raul Ionutid="blue">, nascut la 24.07.2010

Poze luna 8

• 1 an mai târziu...
Postat

noi am folosit ptr colici Infacol din UK si Colief. nu am avut nopti nedormite. si Colieful tot din UK l am adus, LA UN PRET MULT MAI BUN DECAT DE AICI... la Boots exista oferta platesti 2, primesti 3.

----------------------------------------------

O mamica fericita!

M.A. (21.06.2006) si R.G. (23.07.2012)

----------------------------------------------

http://www.pediatrics.org/cgi/content/full/115/5/1360

http://www.fabresearch.org/view_item.aspx?item_id=103

http://www.omega3forchildren.co.uk/default/default.aspx

http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=266

http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=250

http://www.equazen.co.uk/default.aspx?pid=116

pentru anunturi te rog foloseste Mica Publicitate, conform regulamentului.

Multumesc pentru intelegere!

Roxanaid="purple">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...