Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="size2">
Postat

sunteti foarte haioase cu "prima, prima"

Dar ca orice joc, parerea mea e ca se joaca mai bine cinstit. Adica, asteptati sa pun linkul, ca sa nu scrieti intre subiecte.

Alftel nu e "prima", e "v-am facut!"

Intai postez subiectul, apoi trebuie sa re-intru pe el, sa dau raspunde la subiect si sa fac raspunsul cu numele boboceilor.

Si daca mai si merge netul ca ochiu' mortului, dureaza putin. Sau daca plang copiii.

Oricum, nu inteleg de ce trebuie sa postam aceeasi chestie de 2 ori, daca e inainte de link?!

Ma rog, treaba voastra ce postati. Capitolul e gata asa cum e el, sa va fie de bine.

Ada, mama de baieti:

Teo [bonjovi] (10a4a2007) si Radu [copil] (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Postat

se pot sterge postarile. babyboy esti draguta sa stergi postarile dintre, ca sa nu mai apara asa? le poti reposta pe urma, dar sa mai nu apara intre capitole si bobocei. nu stiu daca s-a inteles ceva...

ada, pupici multi[pup][pup]

_____________________________________________________________________________________________

nasterea strumfitei mele

piticania creste

Postat

Nu stiam ce s-a intamplat cu cap...apoi am vazut[:)]

Am fost la alt dr.,ne-a spus sa oprim antibioticul si ne-a dat alt tratament..a spus ca intr-adevar se haraie fff urat,n-avem voie afara..Laureta stau cu tine[:)]

Adamultumim de capitol[pup]..nu te stresa ca nu se grabeste nimeni[flo]

Andy-g,Sabinel[pup]

laura, [bonjovi]andyid="blue"> (07.04.2002) &[copil]alexiaid="red">(14.09.2008)

Alexia

Andrei

Postat

Salutari!

N-am mai apucat sa va scriu de dimineata, doar v-am citit si acum am recuperat.... socrosenia s-a infiintat la mine la ora 09.00[alcool], desi imi spusese ca ajunge la 09.30.... in fine, am plecat tot la 10.00[:D], daca tot a venit neanuntata mai devreme, nu eram gata si dormeau hunii...

Am descoperit ca iesirile mai lungi le fac fomica mai repede, bine ca am iaurtel mereu cu mine, ca si gustarica, altfel ar fi jale... chiar si asa, cand ajungem acasa, devoreaza tooot, 200gr de orice le dau[pk]! Nu ma mai plang...[:)]

andreea, sper sa fie totul bine si Maiei sa-i placa drumul cu masina!

Iti spun si ce-a zis hunul, cum sa nu, intr-un alt mesaj...

preety, cum mai papa gogo? vreo schimbare? stii ce mai fac eu daca fac nazuri? fac o pauza. de 15 min si incerc iar, eventual in alt loc, in sufragerie, nu neaparat cu Tv deschis, evit asta, sau macar ii tin cu spatele la Tv. si merge...

sare, nu, cel putin pana la 1 an, rinichii nu pot procesa sarurile la varsta asta. in plus, sa nu crezi ca ea duce lipsa de sare, din moment ce nici nu-i stie gustul....

Baby_boy, si eu blenduiesc banana in iaurt. Patrunjel si marar nu le-am dat inca, dar am de gand luna asta. Unt le-am dat, putintel, un varf de cutit, o sa trec la juma' de lingurita curand. [pup]

Merci de reteta, o trimiti pe mailul comun, daca nu e prea mare deranjul? Vezi ca e pe-acolo un folder 'Retete'. Thx.

Kllemi, am obosit de cate ori am postat cum se face iaurtul de casa... am trimis de altfel 2 retete si pe mail. Le gasesti, cum spuneam, in folderul 'Retete'.

Ada, nu te supara frate[:D]! [pup]

De abia astept sa le iau jocul astora mici, dar si cat mai am de asteptaaaaaat...

Luminita id="size1">id="red"> [mamica] deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1">

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue">

GHIDUL MAMEIid="size1">

poveste despre comoriid="red">id="size1">

Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1">

Postat

Draga Maia,

Ai aparut in viata mea intr-un moment de mare tristete... stii, eu am fost ranit teribil... recent... dragoste neimpartasita, stii cum e... dar m-am retras in glorie! Si, pana intr-o buna zi, n-am mai indraznit sa sper.... sa visez.... dar iata ca cineva acolo sus ma iubeste atat de mult, inca mi te-a scos in cale pe tine... tu, raza de soare... tu, copila cu zambet senin.... tu, floare mandra cu parfum de primavara... tu, Maia, m-am indragostit lulea! [loveyou]

Sper timid si visez cu ochii deschisi la sentimente reciproce si, mai ales, la ziua in care te voi intalni! Ah, ce zi, Doamne, ce zi!

Astept cu nerabdare raspunsul tau...

Imbratisari,

Edi zis hunul.id="Century Gothic">id="red">id="red">id="size2">

Luminita id="size1">id="red"> [mamica] deid="size1"> [comoara]Eduard Mihaiid="size1"> siid="size1"> [comoara] Robert Gabrielid="size1"> - 26.09.2008id="size1">

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…id="size1">id="blue">

GHIDUL MAMEIid="size1">

poveste despre comoriid="red">id="size1">

Creste bobocelul Ediid="size1"> Creste bobocelul Robiid="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...