victory Postat Iunie 22, 2010 Raport Postat Iunie 22, 2010 Eu sfatuiesc femeile care stau in relatii care sau terminat doar pt copii,si accepta umilinte si jigniri chiar bataie,ca fac cea mai mare greseala,nici nu va puteti da seama ce valori piedeti,ce liniste,ce satisfactii ale vietii.Cunosc acum un caz din anturajul meu unde ea nici macar nu accepta ca s-a terminat si continua sa se supuna unei situatii penibele si totodata isi supune fetita la o trauma groaznica ea fiind saracuta martora la toate scandalurile parintilor ei,va spun sincer ca mie imi este greu sa cred ca mai exista femei care nu pot sa isi i-a viata in maini si sa lupte pt copilul lor.Eu am trecut prin divort si stiu ca am facut cel mai bun lucru pt mine si micutul meu.Va sfatuiesc sa aveti curaj si incredere in voi.Am citit multe subiecte pe forum si am ramas sincer dezamagita ca ne plafonam inca de vremuri demult apuse. Anda mami lui Stefan Alexandru,o minune de copil
emilia.m Postat Iunie 22, 2010 Raport Postat Iunie 22, 2010 Sunt de acord cu tot ce ai spus. Sunt convinsa ca e mai bine singura decat intr-o relatie nepotrivita. Poate e adevarat proverbul conform caruia trebuie sa saruti multi broscoi pana sa gasesti un print, insa stiu si ca acel print poate trece pe langa tine cu usurinta daca te vede ocupata pana peste cap cu broscoiul. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
AVoogt Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Pai in primul rand ..de ce stau stau 99 % din femei in casnicii compromise .. despre asta se poate discuta muuult dar cam totul se rezuma la : 1. casa - unde vor locui dupa , cum vor supravietui pe cont propriu ..nesiguranta,frica 2. copii - indura umilinte , scandalui, batai etc. doar pt copii , ca ei sa creasca intr-o familie unita . Dar din momentul in care ei iau parte la scandaluri..depinde si gravitatea lor vor fi traumatizati ..parerea mea. Din pacate odata ajunsi in astfel de situatii copii oricum vor fi afectati ...mai mult daca ei vor creste intr-un astfel de mediu si mai putin daca parintii divorteaza si au totusi parte de o copilarie linistita vazandu-si parintii separat dar cu mult mai fericiti. Eu am avut de ales : fie stau ma umilesc,suport fie divortez! Acum suntem in plin divort ...si cu nervii la pamant dar cu speranta ca in curand vom avea o viata mai linistita. [mamica]de[zana][foto] AVoogt
alba_ca_zapada Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Conform carei statistici 99% dintre femei stau in casnicii compromise??? [vrajitor][vrajitor][vrajitor][vrajitor][vrajitor][vrajitor][vrajitor][vrajitor] cineva acolo sus, ne iubeste!
Mindy Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Advoot, imi pare rau! Te tin minte de mai demult si ca vorbeai tare cu drag de sotul tau si de relatia voastra. Aveti o fetita superba. Ce pacat cand se destrama totul... iti doresc numai bine si o viata linistita. [flo] 99% ? de acord ca stau multi in situatii de compromis, dar nu e cam umflat procentajul asta? si doar 1 % stau in casnicii sanatoase si necompromise?!
XIO Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Acum nu cred ca 99% e procentul corect. Dar lasand asta la o parte , i-am intrebat pe cativa barbati caatoriti care isi inseala sotiile asa cum mrg eu la cumparaturi daca nu le este frica de consecinte. M-au intrebat care's alea. Divort , pierzi copilul. Am primit numai zambete si mangaieri pe cap "ce naiva esti". SE pare ca o femeie casatorita , cu copil, casa , prieteni samd nu va divorta pt. ca toate astea iti ofera un anumit prestigiu si de la o varsta e mai comod sa inchizi ochii la cateva partide de sex care oricum " nu inseamna nimic" , si sa stai fericita cu familia. In plu , e greu pt. o femeie divortata sa isi gaseasca pe altcineva , samd. e? Ce ziceti de asta? ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
iris_2009 Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Nu stiu ce sa zic, eu tocmai pt copil am luat decizia de a divorta. Daca mie nu mi-e bine, nici ei nu ii este bine. Eu am avut parte de o relatie abuziva la nivel emotional, a ajuns sa ma imbolnaveasca si stiu ca NU MERITA. Parerea mea este ca nu va avea nimic de castigat copilul intr-o astfel de familie, ba dimpotriva, cred ca pe masura ce creste i-ar reprosa mamei ca s-a complacut intr-o astfel de situatie. E drept ca langa el as fi avut acel confort material si "locul in societate". Dar simt ca ma vand ieftin daca as ramane tocmai pt astea. Eu una am norocul sa am o familie care ma sustine 100%. Situatiile difera de la caz la caz, asa ca nu putem generaliza, dar in majoritatea cazurilor astea sunt motivele, cele ce tin de siguranta materiala si locul in societate. Cred ca depinde si de cata sustinere beneficiaza fiecare (familie, prieteni), etc.
AVoogt Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Citat:citat din mesajul lui MindyAdvoot, imi pare rau!Te tin minte de mai demult si ca vorbeai tare cu drag de sotul tau si de relatia voastra. Aveti o fetita superba. Ce pacat cand se destrama totul... iti doresc numai bine si o viata linistita. [flo]align="right" id="quote2">Mindy, multumesc mult pentru vorbele frumoase[flo][mamica]de[zana][foto]AVoogt
Gabi_K Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Iris[flo] eu idem. Din pacate multe femei nu constientizeaza ca sunt abuzate intr-un fel sau altul. Daca stau sa sap pana-n adancimi, as gasi multe aspecte intr-o casnicie care ni se par firesti, dar de fapt putem considera un fel de abuz: -ea obosita, el vrea sex. In final, ea se lasa, dar nu prea are chef, insa de teama sa nu fie inselata, prefera sa cedeze insistentelor. -amandoi vin acasa de la servici. El cu telecomanda si cu berea, ea cu cratitele, cu lectiile copilului, cu aspiratorul, etc -ea isi cumpara o bluza. El face mutre sau chiar scandal. Astea sunt doar trei scenarii din viata unui cuplu "normal" si "perfect". Nu e nici unul motiv de divort, dar firisoarele astea se cam aduna in timp. Si chiar daca ea e cea "abuzata"- tot el e care va insela sau cel putin se va plange prietenilor: viata sexuala nu e ok, nevasta nu ma baga in seama ca ba freaca ceva in casa, ba se cearta cu copiii, iar cu mine nu mai schimba o vorba, si in plus, imi si cheltuie banii pe haine, cand are destule. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) poze noiid="red"> poze si mai noi poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert matilda33 1
accept92 Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Citat:citat din mesajul lui alba_ca_zapadaConform carei statistici 99% dintre femei stau in casnicii compromise???align="right" id="quote2">Afirmatia e din ciclul "Stai linistita, nimeni nu este fericit!"...este un citat exact de la un alt subiect din zona. Imi cer scuze ca nu am comentat acolo si refulez aici complet off-topic...dar ce ar fi de comentat?
Postări Recomandate