Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ceska777
LalaD, ce cool! Sper ca ai marcat momentul pe blog! De cand il dai la gradi pe Andrei?Ceska, mamica de Benjaminmic si scump (23.12.2007)Blogu` nostruFilmulete!Poze f. noiAm venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
align="right" id="quote2">Sigur ca l-am marcat :)))Din toamna urmatoare, in 2010.Nu stiu cum sa scoti pata , sorry.O zi excelenta !Lala.______________ [cavaler] Bogdanid="red"> si [bonjovi] Andrei (27.12.2007)id="red">Pozeid="green">
  • Răspunsuri 211
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata,

[s]

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MARIid="red">!

SA AI PARTE DOAR DE BUCURII SI IMPLINIRI!

id="size3">id="Comic Sans MS">[s]

Am admirat printzesele: Sara - veselia intruchipata (poza cu coditze este delicioasa [olala]; Bianca - foarte eleganta [olala] si Ioana - mandra ca pozeaza cu mami [olala].

Referitor la lapte; Adela bea dimineata 270 ml iar seara 300 ml; dak ii pun mai mult, ramane in biberon. Eu ii dau NAN Junior si o sa-i dau pana la 2 ani juma'te - 3.

Cat despre "dak bea lapte nu asimileaza Fe" nu stiam; ce pot sa spun este ca eu, nu mai beau lapte (absolut deloc) de la 3 ani (de cand mi-a scos bunica'mea bine [:I]) si sunt anemica (nu in ultimul grad, dar sub minima admisa).

Helene, off, cunosc modelul de 'hotz de cai' - nici eu nu pot sta jos (bine, eu nu sunt insarcinata) iar in w/e este si Dan si facem cu schimbul la "alergat".

M-ai terminat cu meniul [pofta]; azi ma duc sa-mi iau orez.

Si vreau sa-mi iau si cush-cush (sper c-am scris corect).

Ramo, ce-ti face degetul? Poti sa-l misti?

Un [pup] pt Ali-stoisor.

Cum se mai simt Sofia (de mada) si Benji?

Azi noapte s-a trezit buburuza, doar o data; uraaa!

Roxana si Adela - 09.12.2007id="purple"> [mamica]!

Buburuza de 1 an

Albume

Adelaid="Comic Sans MS">id="size4">

Postat

lala ce dulcica e bia ... cum se catara ea acolo pe scaun .. iar in poza in care sta ca fotomodelu' e mortala!

alina am vazut si pozutele voastre .. ce bucurie pe ioana in parculet .. ehhe .. daca ar fi asa si la mine, as lasa-o si eu sa bananaie singura, dar nu am curaj .. la tara, o las sa se duca pe unde vrea ca nu e niciun pericol dar in parc .. vai si amar.

lala deci i-a placut pletoselului la gradi, super. acum 2 zile, socrella a dus-o pe eva la o parada militara .. fascinata a fost, a stat si i-a urmarit, a aplaudat, a chiuit .. tare i-a placut.

stoisor imi pare rau de problema cu socrela .. cel mai bine e sa-i spui clar sa pastreze linistea intre orele de somn ale sarei .. fara nicio suparare.

roxanici neaparat si salata .. e dementiala .. cu menta, lamaie si mult patrunjel .. plus un condiment de-al lor .. sumac .. e acrisor asa .. hai ca-mi vine apa in gura .. ma gab pe blog la retete .. [bis] FELICITARI buburuzei ptr somnic! la mai mare si faca nani de seara pana dimineata!

Elena [mamica] de [copil] Eva Maria (14.01.2008) + [bebic] [gravi] 17+

Eva creste mareid="red">id="size2">

[foto] Evaid="red">id="size2">

Eva filmuleteid="red">id="size2">

[papica] papa bunid="red">id="size2">

Postat

La multi ani Maryid="red">, multa sanatate, implinisiri si o viata luminoasa sa ai! [pup] si [flo] si hai mai des pe la noi.

Multumim fetelor de felicitari[pup], intr'adevar m'a facut Iulia asa fericita, stiti voi cum e, ca ati trait'o si voi.

Vazut pozici cu Sara de Gattaid="red"> o frumusete vesela foc![pup]

Vazut Ioana de la Ctaid="red"> prin parc, vesela si activa ca de obicei!

Codrutzaid="red"> si noi avem tablita aceea de la quelle. Am comandat'o in iarna cu alte jucarele si parca au trecut 2 sapt si a ajuns, asa imi amintesc. Era tot la pretul asta si atunci, Iulia mai 'mazgaleste' din cand in cand pe ea.

In general "scrie" cu creioane de care a zis Lalaid="red"> non toxice, cumparate de la City Farm.

Bibi de Lala- micid="red"> te roaga Iulia sa mergi cat mai repede, pentru ca POTI. Asa o sa o faci pe mami fericita si o sa'i alungi piticeii. Lala, nu au trecut inca cele 2 sapt de care ne'a zis Mafalda noastra, mai avem rabdare putin si o sa o vedem si pe ea hop-sus, la plimbare.

Sa vezi peste vre'o 5-10 ani cand ii sarbatorim pe ai nostrii clopotei tot pe aici, cum o sa ne amintim noi, ca lenesutele noastre au fost ultimele doua clopotzici care au mers singure. [:D]

I'am vazut pozicile si e superba Bibilica.[pup]

Ma credetzi ca am febra musculara la picioare?

Am stat numai dupa ea, sa nu pice din picioare, cu genunchii flexati, dar se pare ca are stabilitate (la 1 ani si 2 luni cred si eu [:D] ).Schimba si directia de mers, se opreste singura fara sa se sprijine de ceva.

La party a fost cam reticenta, nu a vrut sa mearga din prima, voia numai de manutza, dar spre sfarsit s'a obijnuit si zburda si ea printre copii.

Pe afara, prin gradina ii place cel mai mult, cum o lasi jos cum se duce direct la furtun sa ude florile cum a vazut'o pe Buni.

[pup] si uploadez mai tarziu filmulet si poze

Shose si [fetita]Pipetzica (12.02.2008)

Poze si Filmulete

http://women.evenhealth.com/image/c/mu1012624.png"]Sunt mare[/url]

Povestea Nasterii

Postat

Woww Elle ce bunatati...maaama si cum arata! [pofta] [pofta]

Am vazut filmuletul cu Sarita...ce vesela este [olala] si pozele cu Bia si Ioana...tare scumpe sunt...cum sta Bia la pozat [:D]! Ce repede cresc clopoteii nostri!

Poze Daria

Cum creste Daria

Alina [mamica] de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)id="red">id="size2">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ceska777
MOR! Mi-a mazgalit copilu cu pixu pe canapea! Nu stiu de unde a furat pixu, acuma nu-l gasesc, l-o fi pus bine sa repete faza! Cu ce pot curata ???? E din material textil ce imita pielea intoarsa! MOR!!!!Ceska, mamica de Benjaminmic si scump (23.12.2007)Blogu` nostruFilmulete!Poze f. noiAm venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
align="right" id="quote2">Eu am curatat pasta de pix cu spirt.Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc [bonjovi](9 iunie 2006)ANDREIMARCVACANTELE NOASTRE IN 4BAIETII MEI IUBITI
Postat

Salutare, zuzici[pup]

[s]Nemary[s] fericire, viata lunga si sanatate!

Ema[pup] Lala20[pup] multumim pt urari. E mai bine gaza, dar ii scot cu BB niste muci grosi (albi), de nu mai stie saraca sa respire!

Am vazut pozicile cu Bia de Lala20[olala] Cum sta, mai Lala, puiul tau asa cumintel cu diademe si clamute pe cap??? Pfoai, Thea ar da cu ele de pamant un-doi[:D] Si ce eleganta e si frumusica[pup] Imi plac f tare pantofiorii...unde gasiti voi asa de frumosi, ca ru nu gasesc mai nimic (si e si dificila la piciorus ca are pernuta si nu-i vin asa usor)? Oare de ce si-a scos somnul pitica? Nici daca o culci mai taziu, mai spre dupa amiaza?

Elle[pup] tu ne omori cu papica, serios! Io vreau cura de slabire[:D] Pfoai de mine, imi ploua in gura ce ai facut tu acolo[pofta]

Ramo[pup] super ca esti asa relaxata in parc! La noi, in singurul nostru parc[:(], e o vierm.u.iala in care as pierde-o cu siguranta, nu mai zic de biciclete, role si alte pericole!

Stoisor[up] bine ca ai pus piciorul in prag! pai macar somnul sa si-l faca micuta!id="green">

[ruga]

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Mariaid="red">id="size3">

Nasterea minunii Thea Mariaid="red"> (3.01.2008),

Filmuleteid="green">

Craciun 2008id="green">

10 Ian 2009 - Mi-au luat motulid="size3">

Thea la 1 anisorid="size3">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...