Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Postări Recomandate

Postat

anunt si eu poze calde http://entertainment.webshots.com/album/571253595JTrJnf

elleid="red"> mi-ai facut o poftaaa[pofta]

aliid="red"> mama [flo]

miri si nemary [s] sa fiti fericite!id="red">

am admirat clopotei care mai de care mai frumos: razvi,eva,david,si pipe!

va las ca mi se arde mancarea,pupici

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)id="size1">id="red">

POZE SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

• Răspunsuri 211
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui jelimoni
anunt si eu poze calde http://entertainment.webshots.com/album/571253595JTrJnfMONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)id="size1">id="red">POZE SI FILME ROBERTce mare am crescut!!
align="right" id="quote2">Ce se mai distreaza, la balacit! [olala]Vad ca nu se dezminte de 'afinitatile' clopotzeilor pt vasul de la wc. [vom]Roxana si Adela - 09.12.2007id="purple"> [mamica]!Buburuza de 1 anAlbumeAdelaid="Comic Sans MS">id="size4">
Postat

Multi [pup][pup][pup] la zuzici,multumim mult de aprecieri.

LauraI nu sta mereu cu clamute si bentite...[:D].Cu somnu chiar nu pot sa-mi dau seama,doar ca matinala mea care se trezea la 6-7 se trezeste de ceva timp la 9-9.30...chiar nu vad alta cauza,totusi astazi trezeita la 9 vad ca doarme deja de 1 ora si jumatate.[pup] Theuta mica.Edit cred ca s-a trezit...

Mai zuzici ce ma fac eu ca bani de bona nu am,cu socrela nu vreau s-o las si nu exista cresa care s-o primeasca pe Bia...pe motiv ca nu are la 15 sept 2 ani impliniti...si abia la anul o primesc da tot la cresa,ca la gradinita nu are 3 ani impliniti...Ce ma fac eu ca din toata trebuie neaparat sa-mi gasesc ceva de munca...[q][q][q]

Cea mai optimista mamica!

Laura[mamica] de [zana] Bianca Mihaela(15.12.2007)id="red">

POZE-->NOU!!!id="red">

Video

Ma fac mare

Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!id="red">

Postat

[s][s]

La multi ani cu sanatate Nemaryid="size4">id="red"> ! Sa fii fericita , sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri !

Si inca o urare...casa de piatra , multa sanatate tie si sotiorului tau si sa ajungeti sa sarbatoriti nunta de aur , cu copii si cu nepotii ! id="size3">( noi stim ca Nemaryid="red"> aniverseaza astazi , pe langa ziua de nastere si 3 ani de casnicie [;)]id="blue">

[s][s]

Gattasalvaje - mamica [mamica] de Sara Eliza [zana]( 22 Decembrie 2007 )id="blue">

POZE BOTEZid="red">

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZEid="red"> id="red">

Povestea nasteriiid="blue">

Postat

Multumim tuturor fetelor pentru aprecieri ! [pup][pup][pup]

Azi am tras o sperietura ! Cand veneam din parc , in scara blocului , nu stiu cum am dezechilibrat tricicleta cand am vrut s-o intorc si s-a rasturnat intr-o parte iar Sara a luat un buuff cu capul de ciment de mi-a stat inima. M-am repezit si am luat-o in brate , i-am frecat caputul si s-a oprit repede din plans...nu pare sa se fi lovit rau , nu s-a invinetit dar era un pic rosie pielea capului pe sub par. I-am pus gheata cand am ajuns sus si sper sa nu faca cucui.

Imi vine sa-mi dau si acum palme la cat de neindemanatica am putut sa fiu . Daca se lovea mai tare , cred ca innebuneam ...oricum si asa am tras un plans zdravan dupa ce s-a culcat copilul [bang][bang]

id="blue">

Gattasalvaje - mamica [mamica] de Sara Eliza [zana]( 22 Decembrie 2007 )id="blue">

POZE BOTEZid="red">

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZEid="red"> id="red">

Povestea nasteriiid="blue">

Postat

buna fetelor!

n-am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si voi si clopoteii.

simona, bine ca n-a fost grav, nu-ti mai face inima rea, ai sa fii mai atenta de-acum.

lala, pana-n toamna se pot intampla multe ;) eu zic sa nu te stresezi de pe acum si sa nu-ti pierzi speranta ca va fi bine [pup]

am o intrebare: la ce varsta se face urmatorul bilant dupa cel de la 1 an?id="size3">id="purple"> va rog mult sa-mi raspundeti, sa stiu daca dr ne cheama la bilant pe bune sau doar ca sa mai incerce sa ne convinga sa-i facem ROR-ul (pe care l-am refuzat). multumesc mult! [flo][pup]

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioanaid="red">id="size3"> (25.01.2008)

Poze cu comoara noastra 0-6 luni

Maya 6-12 luni

Maya 1an

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...