Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Fetele din America: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/top

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Alinaid="teal"> cand iti iei aparat nou asteptam si poze sa vedem ce poate face..[:D] Fetele sunt cumintele...[:D] dar e drept ca pana acum nu am invatat asa serios ca am tot dat examene pentru care am repetat mai mult ce invatasem odata..hat!! in plus invat noaptea dupa ce le culc ca ziua e imposibil.

Ramonaid="teal"> si restul fetelor care sunteti in zonele cele mai afectate de gripa(deocamdata) tinem pumnii si trimitem multe ganduri bune (mai bine ziceam sanitizing.. sa omoare microbeii)

trebuie sa intru si eu sa vad pozele cu gradina ta.

Andreeaid="teal"> lui Philip cand a ramas marea intalnire?Ati stabilit deja data pentru C-section? Sa stapanesti si folosesti sanatoasa masinuta de spalat!!

Lisaid="teal"> casa de piatra si petrecere frumoasa![cheers]

Lirisid="teal"> felicitari! sa va traiasca micuta!![bis][bis][bis]

Corinaid="teal"> intri asa telegrafic.. ntz!! Mai zi ceva despre voi, vrem poze cu burtica.. pleeeaaase!!

Acsorid="teal"> multumesc; da, asta ma distreaza si pe mine cum se impiedica una de alta dar nu se lasa.. Sofia cel putin orice face o trage si pe sora-sa dupa ea, nu ca Sabina s-ar lasa rugata..[:D]

Ciufid="teal"> hai la noi in vizita pe spark si daca iti place poti sa si ramai..[:D]

Ceniaid="teal"> foarte faine pozele, multa sanatate!!

Edit: moama ce de greseli..[bang]

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008id="size3">id="teal">id="Script MT Bold">

Postat

LIRIS,felicitari,sa-ti traiasca bebelina[pup][flo]

RAMONA aveti grija de voi,mai bine nu-l du pe Alex la scoala cateva zile sa vedeti care e treaba.[pup]

ARMINAD lasa absentele[:D], te descurci apoi cu ele,aveti grija de voi[pup]

ADRIANA,pacat ca nu ati primit raspunsul care il asteptati,dar acum un an nu mai e asa de mult[:)]...ce sa zic,sper ca data viitoare tot Fl sa fie,sa ne intalnim cu toate[pup][:)]

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

...sau aici...

http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Postat

Ha, ha! Cami, tu ai vazut-o pe Ciuf? Pe Spark ea poate fi doar mascota noastra, exemplu de "asa da".[:D]

Hotarirea e luata: nu activitati, nu scoala, nu plecat de acasa. Sint incurcata, ca miine am parent-teacher conference la Ana la gradi. Daca-i duc cu mine ce am rezolvat? Poate nu merg, trimit un e-mail si aranjez o conferinta prin telefon. Mi-ar parea tare rau, stiu ca are tot felul de chestii facute de copii pe care vrea sa le arate la parinti. Sint tare incurcata!

Lume multa, oameni putini

Postat

Ramonaid="teal">pai eu o puneam in categoria Anamaria & Co...[:D] - o invitam asa ... sa ne implusioneze ca ne-am cam lenevit..[:D]

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008id="size3">id="teal">id="Script MT Bold">

Postat

Ramonaid="teal"> am vazut si eu gradina..e superba!!Cred ca e si munca multa dar zau ca merita..[cool]

Postat

Liris, felicitari! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa creasca precum in povesti si sa va bucurati unii de altii!

Ramona, m-am gandit la voi aseara cand am auzit ca au inchis scolile in Fort Worth. Cred ca ai luat o decizie buna, mai bine sa err on the safe side. Va trimit si eu multe ganduri sanitizing cum zise Cami, la fel si fetelor din California, Chicago, New York si pe unde mai sunt focare.

Adriana, imi pare rau ca nu v-au trimis unde ati vrut voi, dar zici bine sa profitati de anul asta extra de Germania.

Cenia, La multi ani frumosi lui Naomi! Si multa sanatate.

Cami, ai doua gargaritze superbe [olala]

Lisa, mult spor cu pregatirile de nunta si botez, sa petreceti super!

Carmen, multa sanatate sotului si spor la zugraveala si celelalte proiecte cu casa! Si eu abia astept sa vad poze [:)]

Si eu am unul acasa pe care greeeu il urnesti la doctor. Ieri fuseram la civil surgeon pt. immigration si atata mi s-a plans ca i-au luat o eprubeta de sange [:D] Pe de alta parte fuseram aseara la magazin sa cumparam inghetata - rasplata pentru eprubeta de sange [:D] - si-l vad chitit sa cumpere hand sanitizer si termometru, ioi.

AB si Ruxij, mai mergeti in Hawaii? Mie mi-a fost acceptat paper-ul la conferinta, da' e scump si astia de la scoala nu-mi dau nika - si cum se nimeri sa ne ocupam acum cu bagat bani in funduletul avocatului si al USCIS-ului, si nici nu ne-au iesit niste grant-uri pt. care aplicasem pt. vara, tre' sa zic pas [:(] Ne mai gandisem sa mergem in Florida la sfarsitul lui mai cand vine mama, dar cred ca si asta pica deocamdata..

Lai

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...