baby-boom Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Nu sunt proaspta mamica, nici insarcinata(ieri am facut echo la uter pt alt prezumtiv bai, care s-a infirmat) si am sanii extrem de umflati, durerosi, noaptea mai ales. De dimineata a inceput sa curga un soi de colostru din sanul drept si curge incontinuu. Am facut rapid o analiza de sange sa vad nivelul prolactinei si am primit deja rezultatul. Valoarea prolactinei la mine este de 398, normala, valorile normale incadrandu-se intre 127-637. Dr. mea ginecolog zice ca e dubios tare, avand in vedere cum curge la mine. Mi-a zis sa fac un echo la san si sa iau bromcriptina si nu tare as lua. Ce fac? Mi-e teama de-o mastita. Cum opresc lactatia asta ciudata??? Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM Citează
roxanaz Postat Iunie 23, 2010 Autor Raport Postat Iunie 23, 2010 ar fi indicat sa faci o ecografie mamara. iar lactatia acum se poate opri doar cu bromcriptina sau dostinex. consulta si un medici endocrinolog. Roxana Citează
baby-boom Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Roxana, luni am facut gastroscopie si am un ulcer(ajunsesem vineri la urgenta din cauza unor greturi si dureri). Bromcriptina stiu ca poate provoca greata si varsaturi, asa ca trebuie neaparat s-o evit. Dostinexul tot asa? Am cumva vreo varianta naturista? [flo] Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM Citează
roxanaz Postat Iunie 23, 2010 Autor Raport Postat Iunie 23, 2010 si dostinex si bromcriptina au aceleasi efecte adverse. dostinex-ul are avantajul ca e doza unica. siut ca exista si un remediu homeopat dar nu e domeniul meu asa ca nu ma pricep. plus ca acum nu e o problema de oprire a lactatiei normala, ci de o dereglare clara. a, si vezi ca poti sa nu ai nici gerata nici varsaturi, dar poti avea ameteli de la ele. eu una nu am varsat deloc de exemplu. Roxana Citează
baby-boom Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Mi-e teama sa le iau in contextul crizei asteia recente de ulcer. Stiind ca am probleme cu stomacul nu stiu daca scap de greata si varsaturile alea din prospect. Multumesc mult de raspuns Roxana. [flo] Acum caut ceva clinica prin cj unde sa pot face echo la san azi. Cu endocrinologul este mai greu, sa vad cand pot face ceva programare undeva. Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM Citează
EllaX Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Florinaid="red">, Dostinex are, in general, reactii adverse mai slabe (desi aceleasi) decat bromcriptina (este si mai scump). Insa, inainte sa iei orice, e musai sa mergi la un ginecolog/endocrinolog (de care stii tu mai bine si in care ai incredere) si musai la o ecografie mamara. Dupa aceea, o sa vedeti (tu si medicul) ce aveti de facut - investigatii si tratament. Daca iei anticonceptionale orale, cu riscul sangerarii, trebuie sa le opresti. Orice forma de contraceptie hormonala trebuie oprita. Editez ca sa-ti spun ca, mai ales daca prolactina serica e normala, categoric trebuie investigate si posibilele cauze locale/alte cauze endocrinologice, inainte de orice tratament. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Citează
EllaX Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Inca ceva: ceaiul de salvie opreste lactatia. Da' eu zic sa nu incepi nici macar sa bei ceai de salvie, inainte sa te "cauti" cum trebuie la doctor. Citează
baby-boom Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Mersi Ella [flo] Stii cumva in Cluj unde pot merge sa fac o echo la san? Era ceva clinica privata pe Clinicilor, in curte unde e UPU...as vrea sa sun inainte, oriunde ar fi, sa stiu sigur ca ma primesc. Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM Citează
CorinaDani Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 spui ca nu esti insarcinata pentru ca ai facut eco, dar test de sarcina ai facut ? daca exista totusi o sarcina si era prea mica pentru a fi vazuta la eco ? sau era "mascata" sub un mic chist/fibrom ? eventual poti cere si opinia unui endocrinolog, roaga-l sa-ti dea trimitere pentru RMN sau tomografie cerebrala computerizata, pentru a verifica functionarea glandei hipofize. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
indra03 Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Eu am trecut anul trecut printr-un stres de acest gen! Nu eram insarcinata si nici nu am copii. Eu sunt o aspiranta la titlul de mamica cu sarcina obtinuta prin FIV.Insa in urma a 3 luni de anticonceptionale Diane 35(recomandate de dr. pentru chisturi) am avut aceste secretii la ambii sani.Am facut ecografie si mamografie mamara si totul a fost OK. Apoi am fost la Medsana si mi s-a prelevat secretie mamara pe lama si rezultatul a fost tot OK. Dupa 6 luni de stress si ganduri negre, interval in care nu am mai luat nimic hormonal, organismul s-a reglat si GATA. Asa ca, ia lucrurile cu calm, si investigheaza dar fara GANDURI NEGRE !!! Pe mine ma gasesti la SUBCAPITOLUL FIV 275,... Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.