Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Imi curge lapte din sani!!!!!!!!!!!!!!!

Postări Recomandate

Postat

Nu, Corina, test n-am facut, deoarece pana acum o saptamana jumateam luat anticonceptionale. Se poate sa fie sarcina si sa fie asa virulenta scurgerea din sani??? Cu Elise erau intradevar durerosi, dar nici chiar asa, ca la febra laptelui. Asa m-am simtit dupa ce-am nascut, nicidecum in timpul sarcinii.

Oricum fac si test, clar...m-as mira, dar cine stie?!!?!?

Florina si Elise (9 iulie 2004)

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna Florina,

Eu vara trecuta am facut un eco la Scandia in Zorilor la Dr. Angelica Chiorean, mie mi s-a parut tare de treaba . Ce stiu ca s-a mutat de acolo la MEDIMAGES telefon:0740 135 552,0264 440 992, are si site da nu stiu daca am voie sa-l scriu.Nenea google te ajuta. Eu inca nu am luat legatura cu ea la noul cabinet, da urmeaza.

Cu drag, Flavia

Postat

Indra, si nu ai luat nimic pt simptome? Pe mine ma dor sanii rau si sunt umflati, tari, si in plus curge incontinuu din cel drept. Si eu am luat anticonceptionale tot pt ca mi-a zis ca am ovare polimicrochistice (aveam niste cosuri si m-a trimis la analize de LH, progesteron si inca ceva, nu mai stiu ce). Am luat yasmin, 2 sau 3 luni, am reactionat urat la el, tot cu umflare de sani, apoi am intrerupt. Mai apoi mi-a prescris desorelle. Cu acesta am mers ok 3 luni, apoi am intrerupt din cauza unui ulcer, si acum mi-a aparut problema asta. Sper sa fie ok.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

Postat

baby, intra pe sfatulmedicului si cauta despre galactoree

vei gasi si informatia potrivit careia anumite anticonceptionale pot induce secretia, prin derelgarea nivelului de estrogen

desigur, acolo vei gasi si alte posibile cauze, sa nu te sperii, unele pot fi probleme foarte serioase

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat
Eco mamara - la Sonodent, la Scandia, la Medcenter. Sunt importanti medicii. La Sonodent, toti care fac eco sunt buni-buni (eu mi-am facut la Angelica Chiorean). La Scandia, dr Roman Raluca e de recomandat; lucra si la Medcenter (nu mai stiu acum). Gasesti site-uri pe net, cu nr de telefon
Postat
Citat:
citat din mesajul lui baby-boom
Indra, si nu ai luat nimic pt simptome? Pe mine ma dor sanii rau si sunt umflati, tari, si in plus curge incontinuu din cel drept. Si eu am luat anticonceptionale tot pt ca mi-a zis ca am ovare polimicrochistice (aveam niste cosuri si m-a trimis la analize de LH, progesteron si inca ceva, nu mai stiu ce). Am luat yasmin, 2 sau 3 luni, am reactionat urat la el, tot cu umflare de sani, apoi am intrerupt. Mai apoi mi-a prescris desorelle. Cu acesta am mers ok 3 luni, apoi am intrerupt din cauza unui ulcer, si acum mi-a aparut problema asta. Sper sa fie ok.Florina si Elise (9 iulie 2004)http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM
align="right" id="quote2">Baby-boom, nu am luat nimic, a fost neplacut ca am prins si luni de vara, dar pt. ca treptat fiecare test ECHO facut a fost OK, NU AM INTRAT IN PANICA si in momentul in care a iesit si rezultatul secretiei care eu consider ca a fost cel mai edificator am hotarat ca tb sa astept sa se linisteasca organismul, lucru pe care mi l-au spus si drii!O sa fie bine !

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...