Gabi_K Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Lista oradenilor DC :aandradaaid="red">adanaid="red"> (Sebastianid="blue">)AdelaPid="red"> (Tudorid="blue">)adi2003id="red">alinaalexid="red"> (Marcid="blue">)AllyMcBealid="red"> (Alexiaid="red"> si Medeeaid="red">)andy.p id="red">(Andy 07.04.2002 id="blue"> si Alexia 14.09.2008id="red">)BlagaNadiaid="red"> (Rares 12.08.2004id="blue">)Carla28id="red">Cristina22 (01.10.1976)id="red"> (Andrei 22.11.2002id="blue">)cylycheid="red"> (Edy 16.08.2007id="blue">)darabanid="red"> (Delia (11.03.2007.)id="red">)FlorideCiresid="red"> (Andreiid="blue"> si Mariaid="red">)Hobi (28.03.1973)id="red"> (Bogdan 09.06.1993id="blue">)gabi_j (04.12.1977)id="red">gabi_k (07.05.1967) id="red">(Robert 20.05.1997 id="blue">si Lili 17.05.2002id="red">)goodmommy24id="red"> (Catiid="red">)laurahadadeid="red"> (Dianaid="red">)lilachid="red">lz_ceciliaid="red">mamagiuliei (24.07.1978)id="red"> (Giulia 16.08.2004id="red">)marius (03.12.1967)id="blue"> (Daria 26.04. id="red">si Ioana 24.04.id="red">)moni_or (24.06.1980)id="red">(Luca 17.07.2008id="blue">)monyka314id="red"> [gravi] cu Davidid="blue">oradeancaramonzca79id="red">silerikiid="red"> (Erikid="blue">)Trixiid="red">Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)poze noiid="red"> poze si mai noipoze cele mai noiPovestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Io prima Deci: daca tot fac fotografia de colectiv si o pun in concurs, si daca am castiga prin minune, sunt de acord sa donam premiul. Intalneala ratzushtelor : luni, 4 mai, orele 19,30 Parcul Magnoliei langa Patria !id="purple"> Copiii sa fie imbracati in bluze de culori deschise si cine are sa aduca ratzushte de plush/plastic ! -------id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> -------id="red"> Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">id="size4"> "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="black">
moni_or Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 GABI, multumim pt. deschis capitolul. Asa e, trebuie sa accept faza cu somnul si gata, ca doar n-a murit inca nimeni din cauza ca l-a trezit copilul noaptea Noi maine mare lucru nu facem, dimineata vine doamna care ma ajuta la curatenie iar dupa-masa merg la reflexoterapie si masaj, mi-am facut un abonament sa ma respect si eu putin si sa iasa putin din stres. Sambata ce o sa bantuim prin parcuri daca va fi vremea buna. CRIS, unde mergeti la zoo in ungaria? Stiu ca este un zoo fain la Niregyhaza, vrem si noi sa mergem candva in mai, dar e cam departe, este vreunul fain mai aproape? Dar inainte trebuie sa-i fac pasaport la domnul Luca. DARIA, dar despre ce concurs foto e vorba de fapt? Se face iar concurs foto pe Dc? ca parca numai ce se terminase. A, sa stii ca ieri am vazut pe langa piata Decebal o fetita cu mamica ei, fetita semana mult cu Giulia si ma gandeam, oare o fi Daria cu Giulia? Dar cand m-am uitat mai bine la fetita am vazut ca nu era Giulika, ochii ei se recunosc dintr-o mie... Vezi, de aia trebuie sa merg eu luni in parc sa va vad, sa nu trecem pe strada una pe langa alta si sa nu ne recunoastem... O zi buna sa aveti! Monica, mami de id="green"> [copil] Luca id="green"> id="Stencil"> "Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."id="Stencil">id="purple">
szivarvany Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Noah vedeti dc tre` sa veniti in parc ? Sa ne vedem cu totii si sa ne recunoastem datile viitoare, sau macar sa ne claxonam [:D] Nu mai vorbiti de somn, da ? Giulia acum doarme "mult" adica cu mai putine maraieli ca asteapta sa-i creasca aripi precum are BarbieMariposa [alcool] nu stiu de unde convingerea ca asa vor iesi mai repede, dar nu am contrazis-o inca vehement [8D] -------id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> -------id="red"> Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">id="size4"> "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="black">
cristina22 Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Moni[pup]-bine c-ai zis de d-nul Luca si pasaportul dansului, ca asa mi-a picat fisa ca fiu-meu are pasapaortu' expriat de vreo saptamana[bang]Bine ca nu ne-am luminat la granita fiind!!!!!!! Oare reusesc sa-l fac azi? cristina si Andreiid="blue">id="Verdana">
andy.p Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 si de la noi. Suntem pe aici..Alexia inca tuseste,da scapam incet ,incet de secretiile din piept[pk] Crisin regim de urgenta cred ca reusesti[pup]..noi am fost la Zoo si la Niregyhaza si la Debrecen..frumoase amandoua,mi-a placut mie d-apoi copilului?? Dariasper sa ajungem si noi..oricum pe noi ne stiti asa ca[:)]Vine si Carina? Monioff ce rau e cu somnul..eu am rezolvat ti-am spus cum[:D]..asa parca mai functionez si eu normal pe timpul zilei.OOO da ce rasfatz pe tine!!! Gabi ia-o usurel daaa? Noi de 1 Mai la curte la ai mei ..un gratar,un mic,o slaninutza picurata pe paine[pofta]..Dariadaca nu aveai unde mergem te asteptam cu drag[:)] laura, andyid="blue"> (07.04.2002) &[copil]alexiaid="red">(14.09.2008) Alexia Andrei
szivarvany Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Andy, noi sigur vom fi. Io`s aia in parc de urla Giuliaaaaaaaaaaa si ea, the princess, care tace si se uita tare al dreq de urat [8D] Cris, noah tinem pumnii sa reusiti sa rezolvati si sa mergeti ! Mercedes ... unde esti ??? IntalnealaMareMare: luni, 4 mai, orele 19,30, ParculMagnoliei !id="purple"> -------id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> -------id="red"> Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">id="size4"> "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="black">
cristina22 Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 dreaq!!! nu pot rezolva nimik....da' nimik....ca nu-i ta-su acasa, e pe drumu' de intoarcere din tari straine.Si fara el nu pot sa-i fac copilului pasaport[bang]. Nu-s nervoasa, rau, nuuuu...numai marai p-aci... Vestea nr 2! Luni, pe langa ca aveam tenis, dar rezolvam sa ajungem in parc oleak mai tarziu, avem si invitatie la zi de nascare[bang], de la 6.Azi am primit-o! cristina si Andreiid="blue">id="Verdana">
szivarvany Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 Cris, tu esti supersonica lasa ca rezolvi tut tot si faci alt program pt familion [flo] Luni poate ajungeti la 8 in parc nu ma`njura [pup] -------id="red"> Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> -------id="red"> Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">id="size4"> "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"id="black">
cristina22 Postat Aprilie 30, 2009 Raport Postat Aprilie 30, 2009 da, supersonica... i-am promis lui Andrei maimute si girafe si canguri si am mai innebunit inca niste prieteni, pluuuus aveam in gand niste shoping.Ufff Moni-da, e vorba de niregyhaza. cristina si Andreiid="blue">id="Verdana">
Postări Recomandate