jasmine30 Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 Ati mai fost la Dragonul Rosu dupa incendiu? Mai e ceva pe acolo sau a ars tot? Citează
Androix Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 E a ars tot... Tu de cand n-ai mai fost acolo de ti-e frica ca a ars tot? Mergi in pace: partial pavilionul cu pricina a fost reorganizat in niste corturi imense, zic partial ca ma gandesc ca n-au incaput totusi chiar toate magazinele. Oricum depinde ce mergi sa cauti ai de ales intre 8 dragoni, n-a ars decat unul. Blogul graseiid="orange"> Androix Bijouxid="red"> Niste copii si toti copiii! [;)] Citează
Alex@Sara Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 da,eu am fost vineri si ieri.Mergi linistita,ai unde sa iti golesti portofelul Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Citează
marutzu Postat Iunie 23, 2010 Raport Postat Iunie 23, 2010 cumnata mea lucreaza acolo,din 8 dragoane ai ce alege,mergi si la haleala,cumpara plita incinsa deloc picanta cu pui e super buna! Citează
jasmine30 Postat Iunie 25, 2010 Autor Raport Postat Iunie 25, 2010 Se mai poate ajunge cu trenul acolo din gara de nord sau nu? Multumesc, Citează
Anka74 Postat Iunie 26, 2010 Raport Postat Iunie 26, 2010 Sa inteleg ca e Dragonul cu 8 capete? Si i-a ars decat unul...care s-a si refacut![:-)))] Citează
ali Postat Decembrie 1, 2010 Raport Postat Decembrie 1, 2010 Caut o casuta de plastic de la Pilsan, si sa fie la pret bun ca pe internet am tot gasit de la 500 ron in sus.Am vazut o oferta in alt lant de magazine care din pacate s-a epuizat.Pretul era cam in jur de 360ron, mai accesibil. Am citit pe un post mai vechi ,de aici de pe site, ca la Dragonul rosu ar fi un stand cu jucarii de genul asta.Va rog daca cumva mergeti prin dragon si vedeti cumva standul respectiv spuneti-mi si mie. ali Mama fericita de Andrei Citează
danyalo Postat Decembrie 1, 2010 Raport Postat Decembrie 1, 2010 Standul pe care i-l cautati este in primul Dragon ,Ca sa i-l dibuiti mai usor:cum stati cu spatele la linia de tren este mult in stanga pe prima linie lunga undeva in capat pe partea stanga.Sunt 2 deschideri ale standului au fel de fel de chestii nu retin acum sa fi vazut ce cautati dv. dar ce-i drept merg rar pe acolo.Ca sa nu-l incurcati verificati sa aibe vis a vis un stand cu hainute de copii. Dany [copil]Stefan-Ioanid="blue"> Citează
ali Postat Decembrie 1, 2010 Raport Postat Decembrie 1, 2010 Multumesc tare mult.Am un baietel de 2,6 ani si daca pana acum o sapt nu stia decat ca vrea un cadou acum a descoperit la niste cunostinte casuta asta si cica asta vrea de la mosu.Sper acum sa-i putem indeplini dorinta. ali Mama fericita de Andrei Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.