Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna,

As vrea sa imi impartasiti si mie din experienta voastra legat de inscrierea la scoala. Mai avem un an de gradi , dar vreau sa fiu suficient de informata pana in iarna ca sa stiu ce avem de facut.

Am dori sa-l inscriem la Scoala 195 de la Titan, dar as mai vrea ceva informatii legate de inscriere, nivelul scolii si tot ce mi-ar fi de folos/. So... intindeti-mi o mana de ajutor, daca se poate.

Multumesc

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

nepotelul meu sa inscris la aceasta scoala si nu stim nimic despre invatoarea ...Stroia Ionela (sper sa nu gresesc numele)....ceva info aveti?.......

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

• 7 luni mai târziu...
Postat
Citat:
citat din mesajul lui mess4u2000
Buna,As vrea sa imi impartasiti si mie din experienta voastra legat de inscrierea la scoala. Mai avem un an de gradi , dar vreau sa fiu suficient de informata pana in iarna ca sa stiu ce avem de facut.Am dori sa-l inscriem la Scoala 195 de la Titan, dar as mai vrea ceva informatii legate de inscriere, nivelul scolii si tot ce mi-ar fi de folos/. So... intindeti-mi o mana de ajutor, daca se poate.Multumesc
align="right" id="quote2">Buna ziua,Si noi mergem la scoala 195 in septembrie, la inv Mihai Florica.Ati obtinut informatii suplimentare despre scoala, invatatori?Stiti ceva despre aceasta doamna invatatoare?Va multumesc
Postat

Buna!

Si eu mi-am inscris fetita la Scoala 195, la D-na Catalina Ganea.

Scoala este foarte buna(am o gramada de prieteni cu copii inca elevi aici sau absolventi).In privinta "cotizatiilor", cred ca tine de fiecare sa le incurajeze sau nu(nepotul meu este si el absolvent de 195, iar socrii mei, cei care l-au crescut, chiar nu au posibilitati financiare).

Seara frumoasa,

Cosmina

Postat

Noi nu suntem la 195 ci la o alta scoala de foarte aproape, cu afterschool. Ce vroiam sa zic este ca este foarte scump (parerea mea) afterschoolul de la scoala (650 ron + optionale platite separat) si la banii astia gasesti after particular si poti da copilul la ce scoala vrei.

Edit: afterul de la scoala ofera stat in banca si invatatoare la supraveghere ceea ce mie mi se pare foarte incomod pentru copil. Nu ii scoate afara, n-au loc de odihna, stau doar in banci, in clasa.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...