Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste o mare iubireid="red">id="size3">

Capitolele Odiseei noastre:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12661
  • Răspunsuri 267
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

REPOSTEZ

Ciufik...si tu mie[flo]multumesc.De altfel eu ma simt atat de bine printre voi de nu va pot descrie...

Ce ma supara pe mine este maraiala aceasta ca o tanguiala a lui ANdrei.El care statea linistit in patut se juca cu caruselul sau sugea manutele mai nou se maraie ca un plans asa.. de vreo 2 zile.A mai patit careva asa ceva???Ca eu nu pricep ce are...nu febra, nu muci, nu semne de boala, kk ieri, i-am dat si Debridat..Dintr un bebe cuminte e un bebe suparat asa si eu nu stiu de ce.A mai patit careva??????

Pesemne ca si eu agitata dar ...chiar asa?Probabil ca si exacerbez orice dar el plange si acuma[bang][bang]

VIDEO ANDREI

POZE ANDREI

mami cea mai fericita [baietel]

Postat

am postat si eu listele actualizate si ma trezesc cu usa in nas.

pai,bine, bre, e frumos?

da' nu ma las [:D].

Revin

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Postat

si eu cu listele in spinare. pai, nu scapati asa usor.

- lista bb2: Dark, Bebelusi ( Mara), Delia, IrinaC ( Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy ( Andra), Arriel ( cuminte), Lisa, micola, Veronica ( fara ), Cristi2003, Jasmi ( Vladutz), Selene ( Sarmis Aidan), Miere ( Rianna si Lucas - sa fie gemeni ?) si io

- lista bb3: Aalina (soacra cu 3 nurori), Alina2700( Amalia Alexia),Alinuk ()

hai ca va las cu listele astea, ca ma paste o decapitare in curand [bruta].

Irina - si andrei are zile d'astea; pana sa-si gaseasca degetul si sa-l bage in gura, erau f dese. era ori plictisit, ori obosit, ori agitat de noi/musafiri...dc te joci cu el, nu se inveseleste, sa-i zdrangani ceva? dupa ce se trezeste tot asa e? de mancat, mananca cu pofta?

eu zic ca nu are nimic.

[pup] sa-i treaca pasa proasta.

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Postat

IrinaCid="red"> ceva similar am patit si eu cu Carla. Daca pina acum o scoteam in landou fara probleme acum nu mai sta de nici o culoare,maraie, se chinuie sa se ridice,de unde am tras concluzia ca vrea poputzoi si am pus-o in scaunul de masina. Da de unde! sta cit sta apoi plinge,fara lacrimi[:D] si o iau in brate. Eiiiiii, asa ii place!!!!! numai ca nu pot sa o car mult,cantareste 6 kile si o pun la loc si circul reincepe [:I]. Presupun ca vrea contact si atentie afectiva, asa ca o pupppp de ii sar bolfitele !!! Rabdare, multa ....cam greu ,mai ales ca-s privada de somn [nani].

Carla

Postat

El isi suge mainile si maraie.Acum a mancat si a adormit[bang] sa ma imbrac sa vad cum plec cu el afara, sa vaz cum mai fac c[bang] trezirea lui.Ideea e ca nu maraia.Tace pe moment dc ii zdrangam ceva, dc il iau in brate.A papat , nu stiu cat cum ca e la tzitzi dar a tras, a cautat sanul nu zic nu.

sa-i iasa dintii la 3 luni juma cam devreme so..febra 37.3 deci nop, sa

fie doar o faza da tine deja de 2 zile juma.[q]

VIDEO ANDREI

POZE ANDREI

mami cea mai fericita [baietel]

Postat

Irina c -eu zic ca poate fi de la starea ta. Alice simte imediat starea mea cand sunt langa ea sau ii dau sa manance, o cunosc deja si incerc sa ma linistesc si...se linisteste si ea [:D] serios - nu mint[:D], incearca sa te linistesti. Sper sa fie asta si nu altceva [pup]

Ma bucur sa aud ca Alina1976 e ok.

Bebelusi - tinem pumnii sa treaca Vladut cu bine peste vaccin [pup];

Fotografii noi si vechi [foto]

http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Postat

Fetelor, am uitat sa va spun ca incet, incet, ma specializez in cazaturi... Prima a fost in iarna, duceam gunoiul, cand am venit, am alunecat pe o pojghita de gheata, si zbum, de pamant, ditamai elefantul de 80 de kg... Cainii, bucurosi, au si sarit pe mine, ce si-au zis ei, ca m-am pus dinadins cu curu' pe beton, sa ma joc cu ei...

Marti eram cu Dari in brate, i-am deschis usa fratelui meu, am dat sa cobor si eu treptele de la intrare, si, de pe a doua treapta, am coborat in fund... Mi-am prins piciorul drept sub mine, acum ma doare buca stanga si glezna dreapta, care s-a si umflat putin, e dureroasa la palpare... Dari nu a patit nimic, l-am chemat pe fratello sa mi-o ia din brate, ca nu ma mai puteam ridica...

Am primit, in sfarsit, negatia de la Braila, sa vad cum ajung s-o depun, pana la ora 4.

Daria Nandiniid="teal">

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruitid="red">

Postat

Si yo ma gandeam la dinti..dar e prea devreme... vor atentie personalizata 24 din 24. Atita timp cit ai inlaturat posibilele cauze ramine doar ca face parte dintr-un puseu de crestere,... cred...Mie mi se usuca si saliva in gura de atita vorbit si jucat si prostit! Vor joaca,vor sa vada tot...Incearca sa-l scoti la aer,sa vezi cum se comporta... Pup!

Carla

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...