Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

inchid lumina, verific gazele, apa, usa dc e inchisa si ma bag la nani

toata lumea a adormit. toate sunt inchise [:D]

[pup][pup][pup][pup][pup][pup]

noapte buna tuturor

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

[foto]Albumele noastre[foto]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired]bb 12+ id="purple">

id="size1">

Postat

neata feteleeeeeeeee

cafeluta de dim [pup][pup][pup]

Am avut un paunel frumusel si dragalas

Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! id="purple">[copil] [ruga] pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,

Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine

Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt

Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.

Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti

Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.id="size1">id="blue">id="red">

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELORid="red">

Postat

Neata fetele! [:)]

Nu stiu cum e la voi dar la noi e un soare sclipitor de te orbeste [:D] [pk][pk][pk] Sper sa se incalzeasca, ne-am saturat de ploi

[pup] toate fetele si sa aveti o zi frumoasa

Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)id="blue">

Grafic fertilityfriend

Vizitator bb_yasmi
Postat

heelloo fetele dragi.

imi cer scuze, nu am vrut sa va supar. nu sunt suparata pe nimeni de aici!![pup] va poop pe toate ca imi sunteti tare dragi!![pup]

voi mai posta (voi m ati convins [pup][flo] ) dar, doar strictul necesar.

andreea bine ai revenit!! mie imi place mai mult noul nume decat ruxandra...[pup]

paula drum bun!! [pup]

mie imi e greata.....[bang] si ma ia raceala....[q] sigur am luat de la fii'mea...[alcool]

va poooppp

diseara vine mami meu don cpncediu....VIN AJUTOARELEEEEE!!!!!!!!!!![pk][pk]

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] 2+ [buburuza] si [gravired] 4+

[autoroz][pool][beach][shopi] AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
heelloo fetele dragi.imi cer scuze, nu am vrut sa va supar. nu sunt suparata pe nimeni de aici!![pup] va poop pe toate ca imi sunteti tare dragi!![pup]voi mai posta (voi m ati convins [pup][flo] ) dar, doar strictul necesar.andreea bine ai revenit!! mie imi place mai mult noul nume decat ruxandra...[pup]paula drum bun!! [pup]mie imi e greata.....[bang] si ma ia raceala....[q] sigur am luat de la fii'mea...[alcool]va pooopppdiseara vine mami meu don cpncediu....VIN AJUTOARELEEEEE!!!!!!!!!!![pk][pk]__________________________________________________ happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] 2+ [buburuza] si [gravired] 4+________________________________________[autoroz][pool][beach][shopi] AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
align="right" id="quote2">iubitamergi pe principiul "cainii latra ursu merge" [:D]Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! id="purple">[copil] [ruga] pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mineAjuta-ma sa sufar ajuta-ma sa luptSi sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajutiCu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.id="size1">id="blue">id="red">ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELORid="red">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui anamira
Neata fetele! [:)]Nu stiu cum e la voi dar la noi e un soare sclipitor de te orbeste [:D] [pk][pk][pk] Sper sa se incalzeasca, ne-am saturat de ploi[pup] toate fetele si sa aveti o zi frumoasa___________________________________________Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)id="blue"> Grafic fertilityfriend
align="right" id="quote2">la noi ploua[q]Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! id="purple">[copil] [ruga] pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mineAjuta-ma sa sufar ajuta-ma sa luptSi sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajutiCu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.id="size1">id="blue">id="red">ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELORid="red">
Postat

Neatza iubitelor[flo]

Andreea84 scuze ca nu am mai stat pe mess,dar dupa ce am papat m-am bagat in pat la TV si normal ca am adormit[alcool][pup] multi!!!

Yasmi ma bucur ca te-ai razgandit[bis]Sper sa te lase in pace raceala.Deci vin azi ajutoarele[pk] [pup]

Cami o zi superba [pup]

Paula sunt sigura ca va fi totul bine si va veni bebe curand.Distractie placuta [flo][pup][pup][pup]

Yoni [pup]

Lia multumim de cafelutza[pup]

Bebelu mancao-ar mama pe ea de fata harnicutza,cum verifica ea toate cele inainte sa stanga lumina[:D][pup]

Anamira si la noi e soare [pk][pup]

[pup] multi tuturor si o zi minunata!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare [gravi]id="purple">

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

id="size1">id="blue">id="Comic Sans MS">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...