Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Postări Recomandate

Postat

Andreea da luni merg la morfo de trim 1 [pk] abia astept sa il vedem pe bebe si sa vdm si ce e [:D][pup]

Camcris, aseara tocmai zicea Cami k si ea isi sarbatoreste de Florii numele Camelia. deci...

uite aici cameliile [pup]

da o cautare pe google sa vezi k gasesti.

Yasmi dc asa a zis de la farmacie, asa ia-le. nu stiu sa iti zic. k nu am luat de mult timp si nu mi aduc aminte [pup] vezi sa nu pui mana pe ele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

[foto]Albumele noastre[foto]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired]bb 12+ id="purple">

id="size1">

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

sal,sunt prin zona,va citesc[:D]

moammma ce de gravidutze.......![olala][olala][olala][olala]sarcina usoara si bebei sanatosi,sa va bucure in viatza si numai impliniri[bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe]

revin,cu ALEX si treaba nu pot sa stau si eu........[q][q][q][q][q][q]asta e,e bine cel putin ca va pot citii[pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

[9cer]34+[copil]MARA-MADALINAid="Courier New">id="size2">id="limegreen"> astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRAid="size2">id="red">id="Book Antiqua">[zana]01-02-2007

ANDREEA1984

ANDREsiALEX

Vizitator bb_yasmi
Postat

bebelu am luat 1 tub-doza cum scrie pe prospect. nah ca spuneam ca nu mai am nimic....iarasi ma doare burta, spatele, imi vine savars si mai sunt si racita....[q]

de nike cine mai stiti??

happy mom & id="Book Antiqua">[buburuza] 2+ [buburuza] si [gravired] 4+

[autoroz][pool][beach][shopi] AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Postat

Lavi cat timp ai greturi e semn bun![:D]Asa ca nu te plange.[8D]

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

Postat

yasmi baga ceai de lamaie cu miere la greu.

si vezi k poti sa iti faci si ceai de echinaceea. sper k am scris bine

e bun in sarcina si iti intareste si imunitatea.

lasa k e bine sa iti fie rau.

asa imi zicea si mie medicu

inseamna k bb e bine, se dezvolta normal si totu e ok.

nu iti face griji [pup][pup][pup][pup]

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

[foto]Albumele noastre[foto]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired]bb 12+ id="purple">

id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bebelu86
yasmi baga ceai de lamaie cu miere la greu.si vezi k poti sa iti faci si ceai de echinaceea. sper k am scris binee bun in sarcina si iti intareste si imunitatea. lasa k e bine sa iti fie rau.asa imi zicea si mie medicu inseamna k bb e bine, se dezvolta normal si totu e ok.nu iti face griji [pup][pup][pup][pup]
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png[foto]Albumele noastre[foto]
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired]bb 12+ id="purple">id="size1">
align="right" id="quote2">adik daca nu iti este rau in sarcina inseamna ca bebe nu e bine??[:-@]Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! id="purple">[copil] [ruga] pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mineAjuta-ma sa sufar ajuta-ma sa luptSi sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajutiCu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.id="size1">id="blue">id="red">ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELORid="red">
Postat

Of Yasmi,imi pare rau ca nu te simti bine[q]Multi [pup] sa treca!!!

Bebelu cam ciudata parerea medicului[:-@]Sunt persoane care nici nu au realizat ca sunt insarcinate pana nu a miscat bebe.[pup]

Lia [pup]

Cosmi,aspiranta optimista viitoare [gravi]id="purple">

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

id="size1">id="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Ramonela,Andreea84 [pup]

Cosmi,aspiranta optimista viitoare [gravi]id="purple">

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

id="size1">id="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Gravidutelor multumim de pupicii de molipsire!

Yasmi ma bucur ca ai revenit, eu zic ca pe langa tratamentul pe care ti l-a spus Bebelu sa te odihnesti cat mai mult.

Eu am niste ameteli ca de-abia stau pe picioare, e de la lipsa de calciu. O am de ani de zile si cum iau suplimente cum se depun pe la rinichi si dau dintr-una intr-alta. Stiu ca hipocalcemia mai este si unul din motivele de infertilitate sau de avort spontan asa ca am luat Elevit si o sa incep sa-l iau. Ameteli am cam toata luna dar in special inainte de CM si in timpul lui.

http://lt2m.lilypie.com/FDVVp3.png

[ruga] sa devin [mamica] !

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...