Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
Salut fetelor io sunt omul cu probleme mai nou am descoperit ca am un sindrom vertiginos. Medicul neurolog mi`a recomandat bilobil forte cate 1/2 aspirina si 1 tableta de xanax 0,50mg pe zi jumatate la pranz si jumatate seara. Abia sunt prima zi de tratament stiu ca nu ma pot simti bine asa din prima zi dar astept si sper cu fiecare zi sa vad o imbunatatire a starii mele. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva si daca s`a vindecat ce tratament a urmat. Va poop dulce si multa sanatate.[pup]
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Roza Blue, dar nu ti-a spus ce iti provoaca sindromul asta? Eu, de exemplu, am vertij de la spondiloza, da niste ameteli nasoale la miscarile capului, la caldura mare sau la frig extrem, probleme cu vederea si tiuituri in urechi...Eu nu am luat xanax, nu mi-a placut efectul lui asupra mea, iau doar ketonal in perioadele nasoale, eu ajunsesem sa merg de la ORL la neuro si de acolo la reumatolog , mi-am facut si RMN, nu mai stiam ce s afac...pana la urma m-am obisnuit cu starile astea si daca nu le bag in seama, mi-e muuult mai bine...

"sky is the limit!"

Postat
Pai singurele simptome pe care le am sunt ametelile nimic in plus si senzatia ca am sa cad (adica am sa lesin) cu toata ca nu am cazut niciodata (pana acu`).Eu lucrez la o clinica privata si intr`o dimineata medicul nostru neurolog m`a vazut si a zis ca nu`i place cum arat ca as avea o fata de om speriat si sa`l vizitez......si l`am vizitat. Cred ca ar trebui sa fac ca si tine miki-miki sa nu mai bag in seama toate chestiile astea dar crede`ma ca`mi este greu cateodata. Poop si sanatate multa si poate ma gandesc in viitor la un subiect interesant: Terapie online...ce ziceti?
Postat
Pentru mine Spitalul Fundeni este ultimul loc unde ajungi inainte de ....sfarsit si analiza de coalularea sangelui o pot face oriunde numai ca nu mia fost recomandata si din cate`mi amintesc eu am facut`o acum 2 ani la operatia de apendicita...msk mult de sfat [pup]
Postat

Nu stiu ce anal ai facut dar sunt n analize care iti arata dc ai sau nu trombofilie. Eu de ex am pierdut o sarcina in dec si am inceput investigatiile. La Synevo mi-am facut un set de analize printre care si anal Mutatia fact V Leiden si MTHFR care mi-au iesit pozitive. In rest toate anal sunt OK, nu arata ca as avea acum trombofilie. Pb e ca ac mutatii dau trombofilie in sarcina, la anticonceptionale, dc fumezi, dc esti imobilizat la pat... Poti fi OK acum si peste cateva luni sa nu mai fii dc ti le activezi. Am facut si eu anal in spital cand am facut chiuretajul si nu mi s-a spus ca am o pb de coagularea sangelui.

Mikiid="blue"> Anul asta pun de-un pui [^]

DOAMNE AJUTA!!

Postat
Am toate analizele la zi abia le`am facut inclusiv toata formula heloleucogramei am deja un copil se pare totusi ca la tine este si o altfel de problema....sincer imi pare rau....dar d`zeu e sus si stie ce iti doresti tu. Multa sanatate si bafta [pup]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...