Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">

Suntem un stol vesel de 101id="green"> de mamici-randunici, iar in cuibulete

avem (deocamdata): 48 de randuneleid="pink"> si 54 de randuneiid="blue"> + 5id="orange"> mamici [gravi]!!

id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">

Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [bebic] (2 [fetita] si 1 [baietel])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">

13 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Dacianaid="red">: 3100 g, 50 cm, nastere naturala, Apgar 9 id="size1">-daciana.tid="purple">(22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">

30 Ianuarieid="green">id="size1">

[bebic]Iulia Elenaid="red">: 1.300g, 39cm, Apgar 9, 30s, cezariana,id="size1">-natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1"> [foto]-povestea nasteriiid="green">id="size1">

30 Ianuarieid="size1">id="green">

[bebic]Sebastianid="blue">: 3200 g, ?cm, Apgar 9, ?s, cezarianaid="size1">-tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1">[foto]

Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [bebic](14 [baietel] si 5 [fetita])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">

13 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Iannis Cristianid="blue">: 3.200g, ??cm, Apgar 8, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-simonetteid="purple">(07.05.1974)id="size1">

-povestea nasteriiid="size1">-->[gravi]

14 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Mihnea Adrianid="blue">: 3.500g, ??cm, Apgar 10, 39s, nastere naturalaid="size1">-Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andreiid="blue">: 3.500g, 52cm, Apgar 9, 38s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

15 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.235g, 52cm, Apgar 9, 36s, cezarianaid="size1">-Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Vlad Alexandruid="blue">: 3.600g, ??cm, Apgar ?,38s,cezarianaid="size1">-mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1">

18 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Robertid="blue">: 3.200g, 54cm, Apgar 10, 39s, nastere naturala - cu epiduralaid="size1">-Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1">

19 februarieid="size1">id="green">

[bebic]Alexiaid="red">: 3.150g, 51 cm, Apgar 10,cezarianaid="size1">-LyMariaid="purple">

21 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Andrew-Johnid="blue">: 3.690g, 50.8cm, Apgar ?, 40s, cezarianaid="size1">-Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">

24 Februarieid="green">id="size1">

+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">: 3.240g, ??cm, Apgar 9, 39s, cezarianaid="size1">-diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]

24 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Stefan Dacianid="blue">: 2.700g, 46cm, Apgar 9, 36s, cezariana, Spitalul Universitar, dr. Ina Moldovanid="brown">id="size1">-annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Rebeccaid="red">: 3.070g, 50cm, Apgar 9, 39s, cezariana, Life Memorial Hospital, dr.Mirela Popaid="brown">id="size1">-clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">[foto]-povestea nasteriiid="size1">

25 Februarieid="green">id="size1">

[bebic]Ioanaid="red">: 3.400g, 49cm, Apgar 9, 39s, cezarianaid="

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[batetoba] Anunt important!! [batetoba]id="red">id="size6">

Puiutii de randunici vor avea filmulet aniversar!! Mihutza se ocupa de montaj, ea e regizorul si producatorul, noi trebuie sa-i furnizam materialele! Prin urmare, mamicile randunici sunt rugate sa trimita

3 fotografii cu puiutii lor(din primele zile,6 luni,1an) - AICIid="red">, precizand varsta si numele copilasului, pentru fiecare pozica trimisa. Datele contului sunt aceleasi cu cele ale mailului comun[;)]

Haideti mamici-mobilizarea!!

id="size5">
id="Script MT Bold">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui randunici
Spor la ciripit!!!! Cu elan muncitoresc[:D]...id="size3">id="limegreen">
align="right" id="quote2">Aiasta-i Gecko, pariu![pk][pk][pk]Natyid="purple"> mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red"> DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">
Postat

Cloduteid="red">, te pasuiesc, ca esti cu printesaid="pink"> la purtator si cu nazdravanulid="navy"> dupa tine...dar anul viitor tot cer mielu'[pup]

Naty,id="purple"> [am] pentru intuitie.

PS. Eu as opta pentru avion. 2 ore (chiar si de urlete) raman 2 ore. Daca aveti ghinionul sa nu aiba astrele aliniate si sa urle pe masina...apoi va si spanzurati...e lung, e obositor, e prin Bulgaria...

Singurul avantaj al masinii e ca iti poti lua casa in spinarea si ca libertate de miscare la destinatie....

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!id="limegreen">[hc][foto]

Postat

Gecko, exact asta zice al meu...ca in masina avem tot ce trebuie la indemana, putem innopta undeva pe drum, putem opri de 20 de ori daca vrem (ceilalti cu care mergem au si ei copil de 3 ani deci vor fi aproape in aceeasi situatie). Iulia de regula in masina nu urla deloc, cel mai lung drum a fost insa la Nisipurile de Aur, vreo 5 ore juma, aici e de condus cam 17 ore conform ghidului Michelin, apoi ferryboat-ul[bang]-deeeci...In fine. Sanatosi sa fim...ca uite mie tot nu-mi trece....

Si mi-e taare ciuda ca inca e frumos afara si cica se va strica vremea si nu o pot scoate pe Iulia...ca am facut nitel ordine in bucatarie si frigider si deja sunt lac de transpiratie si gafai ca dupa maraton. Uooffff

Natyid="purple">

mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> (30.01.2008) id="red">

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...