Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Postări Recomandate

Postat

Angie,id="red"> gand la gand....offf ce frumos e cand stii ca cineva se gandeste la tine.

Deci am fost ieri la eco ,bebe e la locul lui. S.a fazut un mic saculet, si m/am linistit.Si placenta se vedea ca s/a ingrosat. A spus doctorita ca mai mult de atat nu se poate vedea la nici 5 saptamani dar macar mi/a trecut faza cu ectopica.

Pentru fetele carora le/a spus de vreun hematom mi/a explicat doctorita ca a remarcat si ea faptul ca in faza incipienta mai tot timpul apare un loc cu putin sange (se si vedea..adica am vazut pana si eu) care induce in eroare pe multa lume, dar nu e absolut nimic anormal. PRoblema e ca pana acum nu prea se faceau eco asa devreme si atunci normal ca nu mai aparea nimic dupa 7 8 saptamani.

Azi nopate m/am ridicat sa ma duc la ELiza in camera ca ma strigase si m/a lovit un rau, de am crezut ca vomit in pat...deci bebe creste. [:D]

Ma mai duc porbabil peste o luna la eco , (specific ca la doctorita mea, aici nu mi/a placut), inainte de a pleca in concediu.

Fetelor eu va rog tare mult nu luati medicamente de capul vostru.........nu vreau sa va povestesc nimic urat dar stiu cateva exemple nu prea frumoase. Faceti/va un obicei si cititi prospectul, chiar vroiam sa va mai spun odata , intrati pe google si cititi prospectul in engleza si veti vedea ce traduceri defectuoase avem la medicamente.

VA ROG MULT!!!!!!!!!!!!!!! da paracetamolul e cel mai safe medicament dar folositi/l si pa asta in caz de urgenta.

Eu la prima sarcina care a fost iarna am bagat miere cu lamaie pana am zis ca fac hepatita daca mai simt gustul.....dar m/a ajutat mult.

Uite ca sa nu mai beti apa faceti/va limonada ..e extra buna.

Hai ca acum v/am plictisit.

Ma duc sa mai citesc....ca mai am restanta 4 pagini.[:I]

Andreea , mamica Elizei

poze

13.05.2007

poze2

[gravi] 4+

bebelicu

• Răspunsuri 217
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

neatza burtici [pup] v-ati trezit ?

eu am facut ochi de vreo jumatate de ora..cu fortza, pentru ca vecinii meu renoveaza iar si fac o galagie cu bormasina de innebunesc

acu ma duc sa pregatesc papa bun..m-am trezit cu o mica foame de lup.[:D]

sa aveti o zi frumoasa, sa va odihniti [pup]

[gravi] 13+

Postat

Vas, ma bucur de vestile tale bune de la eco [flo] Fii linistita, nu cred ca ia nici o mamica de aici vreun medicament fara sa citeasca prospectul [:D] Nu vezi ca si la cele care sunt permise avem retineri? Remediile homeopate de care s-a vorbit anterior NU SUNT MEDICAMENTE. Ele nu au contraindicatii nici in afara, si nici in sarcina. Practic, dilutia lor este atat de mare, incat cantitatea de substanta cu care se face rezonanta este infima.

Shines, ce matinala esti ! [:D]

Eu mi-am expediat sotiorul la Bucuresti la ora 6 dimineata, iar eu am lucrat pana la 5, apoi I-AM dat de mancare si AM papat tot, si m-am culcat. La noi ploua de cateva zile neintrerupt, si este friiiiiiiig. Am vorbit adineauri cu sotul si mi-a zis ca la Bucuresti beneficiati de soare si cald [:D] Aici e vreme de noiembrie, asa e de frig. Oamenii merg pe strada cu gecile groase [bang]

-------------------------------------------

Deea, mamica de Daria si gravi 10+

poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1

made in Brasov

Postat

Buna burticutze, nu v-am mai scris de ceva vreme, dar v-am citit sa stiti.

Nu am mai indraznit sa scriu pana cand nu ma lamureste medicul cu analiza aia ciudata a mea ... Azi tre sa ajung la medic si sa fac si un eco, sa il vad pe bebe impreuna cu sotul meu. De abia astept sa ma intorc cu vesti bune!

Am vazut ca vorbeati despre arsuri. As putea spune ca eu cred ca sunt "sefa lor". Aseara am incercat remediul cu laptele. Ce pot sa zic, a trecut pe moment, pt cateva minute, dar apoi, iar jale. Si cred ca, asa cum spunea si Luna, mi-a facut mai mult rau decat bine. De abia am adormit, intr-un lung sir de "offff, o sa mor"[:D]

[gravired] 9+

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...