Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Postări Recomandate

Postat

Mauriceid="red">, crede-ma ca e atat de frumos sa-i vezi satui si cum dorm ca purcelusii. Cand alaptezi de cateva ori pe noapte te ia un somn de dormi ca piatra. Cel putin eu nu ma miscam din pozitia in care cadeam lata, niciodata nu m-am trezit peste copil, plus ca dorm cam iepureste, fur reprize de somn. Prima luna insa la fiecare m-am stresat sa o pun in patut dupa fiecare masa. Mai incolo insa au mai fost si exceptii pana spre 9-10 luni cand le-au iesit dintii si am dormit numai cu ele in pat ca nu mai faceam fata sa le adorm si sa le pun in patut.

Exemple de purcelusi roz satui [:I]:

1 (aici o ridicasem sa fie la nivelul meu cu nasul, sa-i simt respiratia), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si una cand dormea peste sot, asa i-am gasit cand am venit de la servici.

Mama ce nostalgii pe mine [alcool]

Am mai gasit una tare, eu cu amandoua pe langa mine, eram in provincie la un somn de amiaza [:I].

Mami de Ana Mariaid="red">(18.12.2004) si Elisa Andreeaid="red"> (09.12.2008) si 33+ [fetita] Iulia Alexandraid="red">id="size1">

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana. Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5. A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort.Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta [ruga]*************************Mihaela, [gravi] 34+ id="Script MT Bold">id="size2"> cu [fetita]AMR 5+id="red">
align="right" id="quote2">Bun venit pe lume...si refacere rapida mamei![pup]id="Comic Sans MS">id="navy">

Oana [gravi] 38+ id="Times New Roman">id="red">id="size3"> Matei Marius[baietel] id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> AMR 14 zile [copil]id="Times New Roman">id="red">id="size3"> id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">
id="left">
Postat

Crissy Sa fii puternica si cu incredere in bunul Dumnezeu, recuperare usoara si multa putere!

Bine ai venit pe lume Beatrice Teodora, sa fii sanatoasa, papacioasa si sa cresti mare sa recuperezi graba asta de a iesi afara!

Iuliana [gravi] cu minune 34+[baietel] Tudor Constantin

AMR -5

Postat
Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
eu azi am bocit toata ziua [q][q][q] Andrei tare greu se lasa convins sa pape la san si ultima data mi-am dat seama ca ma folosea pe post de suzeta, ca nu a bagat bine tzatzica in gura si doar molfaia acolo [q][q]racusor, draguto, [pup]. eu te inteleg foarte bine prin ce treci. stresata ca nu mi-o da acasa mai repede, o lasam si eu sa molfaie asa in joaca, doar-doar o inghiti ceva. am reusit doar sa-mi fac rana la un sfarc ce vreo 2 zile a fost inutilizabil...id="red">incerc sa stau calma..tocmai am vorbit cu sotia unui coleg de liceu, si ea a nascut un strumf de 2 kile jumate, la fel nu papa la san, si s-a tot muls ea, dar dupa o luna de la atata stres a pierdut laptele [q][q]exact asa am patit eu cu printesita, de aia acum am schimbat tactica. rabdare, multa rabdare. si incredere.id="red">pediatra a apasat nu stiu cum si tasnea ieri laptele...mie nu mi se pare asa mult..sau azi mai putin ca ieri...pipaie si tu unde simti ca e mai tare, ca si cum ar fi incordat muschiul. daca apesi acolo o sa tasneasca, de fapt sunt canale care se desfunda si curge frumos si fara durere apoi. fa cate-un masaj din cand in cand sau in timp ce folosesti pompita, o sa te ajute. eu am crezut mai devreme ca mi se trezeste delfinasa la amiaza si n-o sa am nimic sa-i dau [q] dar, cum a pus gurita pe un san, a inceput sa curga la amandoi [olala], chiar daca n-a mancat prea mult. noi trebuie sa avem in vedere si ca ei obosesc repede la un san si, pana sa-i muti la celalalt, adorm [bang]. iar daca se intampla chestia asta... e gata! n-o mai pot trezi... id="red">
align="right" id="quote2">_______________________________[surf] delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)[majoreta] printesita Anca-Maria (26.06.2001)id="size3">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...