Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Postări Recomandate

Postat

Dragaica,Coteasca-id="red">ce burtici frumoase aveti [olala][olala]

Si eu am avut o perioada cand eram mai obosita..ieri am fost la cumparaturi si am rezistat eroic vreo 3 ore [:D][alcool]

Carmen-id="red">multumim de vesti [pup]...cand vedem pozele cu burtica? [:D]

a venit sotul....va [pup] n buna

Bamboletta[gravi] 31+[baietel]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="purple"> si id="size3">id="Script MT Bold">id="purple">[zana]Antonia-Gabriela(1 nov 2006)id="size3">id="Script MT Bold">id="purple">

AMR 8+ pana vine [bebic] id="limegreen">id="Script MT Bold">id="size3">

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mycya, Bamboletta [pup][pup]

Otilia, cum adica nu ai mai experimentat noaptea in Norvegia [:-@][:-@][:-@]

Ma retrag si eu la [nani]

Noapte buna, burtici, mamici si delfinasi! [pup]

Elena [gravi]32+ cu un [baietel] cuminteid="blue">id="size2">

[bum]

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN id="red">id="size3">id="Comic Sans MS">[bebic]

Postat

am venit din oras mai devreme dar am facut bagajul la sot ca a plecat dupa iubita mea cea mica....am umblat Ikea, Careffour....am si eu bagajel de spital...desi nu e nevoie [:D] Le folosesc acasa daca e...am luat si pampersi de la happy din aia cu gaura la buricut de care ziceati voi...eu la ale am folosit cu succes marca pampers si dupa ce cade buricul cred ca tot pe asta voi merge. mi-am luat fineturi, betisoare...camasi de noapte, chiloti mari...prostioare din astea....apoi am bagat si mancare ca deh mi se facuse foame. Spre final abia puteam si eu sa mai merg ca se intarise tare burtica si facea presiune mare si uite asa.....

Maine ma duc la control ca a venit gincoloaga din concediu....si apoi stau linistita cat de cat ca n-am sot acasa pana luni....

Am citit din urma...a-ti scris o gramada...as fi vrut sa zic multe si marunte dar mi-e somnic asa ca...o felicit pe Andreea pentru bebe Filip! Stia ea de ce ii zice Filipoi grasoi [pk]

Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie sanatoas si sa aiba o viata binecuvantata!

Pe Andreea o astept cu detalii de la nastere ca tare ma tem ca ma paste si pe mine ruperea de membrane si a doua oara ( la ea e a doua oara din cate stiu). Asa as vrea si eu contractii dureroase si nu sa se rupa membranele astea...uffffffff.om vedea!

Felicitari Andreea, mami de 2 flacai! [flo][flo][flo]

ma duc la [nani]

Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)

[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic]

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Victo
S-a nascut Filip! la ora 15, 20, ditai uriasu de 3,800 si 56 cm...BRAVO ANDREEA!!!!!!!!!!!!!id="size4">ps..deci Andreea nu va folosi hainutele new born :):)id="red">id="size4">id="size2">id="black">Paula [gravi] cu [baietel] Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica id="Courier New">id="red">
align="right" id="quote2">FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA CREASCA MARE SI SANATOS !! RECUPERARE RAPIDA,MAMI !!!Hahaha,nu va folosi sigur hainutele alea mici mici,ca la mine cu Andres[:)]TINA imi pare rau ca sunteti inca in spital si ca scade in greutate...[pup]sa va recuperati rapid !RACUSOR ce bine ca vine pediatra acasa si te ajuta ! e mare lucru ! la mine nu a venit nimeni si m-am chinuit rau cu Sofia...nici in spital nu imi aratau asa cum se implica pediatra ta.bravo ! o sa fie bine !LALAL tinem pumnii !!! sa iasa totul bine !!![flo][gravi] 32+id="blue"> [baietel] [zana]Sofia (2ian2007) ,[copil]Andres(22mai2008)
Postat

La multi ani laurika1982 id="red">id="size4">...Scuze dar cu atatea nasteri si emotii am uitat complet de ziua ta....Scuze si la multi ani si nastere usoara [pup][pup][pup][flo][flo][flo][flo][flo]

Iuliana [gravi] cu minune 34+[baietel] Tudor Constantin

AMR -5

Postat

aelita, la noi in bucuresti vine acasa orice pediatra...dar pe bani! pe ochi frumosi vine doar medicul de familie...dar si acolo trebuie sa cotizezi si oricum nu te invata sa faci mai nimic....eu nici n-am de gand sa chem medicul de familie.

Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)

[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic]

Larisa

Postat

e trecut de 12 asa ca...

[s][s] LA MULTI ANI LAURIKid="red">!!!![s][s]

Puyutz din cate stiu eu in Norvegia noaptea este foarte scurta,poate nu o mai fi fost noapte noapte din cauza anotimpului.socru meu e in Norvegia si la ora 1 noaptea 2 cik se ducea la pescuit afara fiind lumina[:D]

si noi ne retragem la nanita.nbuna delfinariu[pup][flo]

Bianca [gravi] 33 + [fetita] Andra Maria

[majoreta]AMR 6+ id="red"> pana vede mama comoara[majoreta]

Postat

Felicitari noilor mamici.[flo]Si nastere usoare celor care vor urma sa nasca in curind.

Bebelina mea nu vrea sa se intoarca cu capusorul in jos si s-ar putea sa ajung la cutit.[q]

Eu azi am facut 34 saptamini.Doamnne ajuta!

Discutii placute mamicilor care au timp de scris.

O zi buna!

34+

Postat

Buna dimineata!

Laurika [s][s] LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si fericita si sa ai nastere usoara si bebe sanatos!

Bun venit pe lume si delfinasilor FILIP id="red">si LARISA IOANAid="red">, sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Iar voi, mamicilor Eladea id="red">si Ochidutid="red">, felicitarisi sa va refaceti cat mai repede![pup][pup]

Sabrina, te inteleg si eu cu intorsul lui bebe, nici al meu nu vrea si cu asta basta![q][q][q]

Si mai sunt vreo 3 fete pe aici in aceeasi situatie.....

Noi nu avem somn de la 4...dar nu am intrat pe net sa nu-l trezim pe tati, oricum pe la 5 ne-am ridicat de tot din pat, i-am pregatit micul dejun lui tati (cred ca e prima data in ultimii 2 ani de cand are ora asta matinala de trezit [:D]) Eu credeam ca-i fac o surpriza, insa el era bosumflat ca de ce nu dorm...hm...Oricum, l-am expediat la servici, am spalat vasele, aragazul si am bagat si o masinuta la spalat [alcool] - noroc c-o am intr-o debara pe hol, sa nu auda vecinii sa-i deranjez....

Azi mergem sa luam perdeaua in camera lui bebe si sa dau comanda de draperii....

Se mai anunta vreo nastere azi?

Sa aveti o zi cat mai placuta.....si v-am facut cafeaua [cafea], poftiti, va rog!!

id="black">[gravi] 32+ cu un [baietel] invingator David Gabriel

AMR 7+id="size2">id="teal">id="Tahoma">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...