Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Postări Recomandate

Postat

Neatza gagici[pup]

Va invit la o portie dubla,tripla...cum vreti voi de prajitura cu visine si branza dulce [:D]

LAURICA LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!id="red">Ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie !!!!![pup][pup][pup][flo][flo][flo][flo]

Alina foarte frumos ce ai scris tu mai devreme [pup]

Hai ma,poate nu e cazul de cutit.Chiar ieri am intrebat si eu dr mea gine daca e posibil ca al meu sa se intoarca invers si a zis ca nu,in schimb cu capul in jos cica se poate intoarce exact inainte de nastere.Eu sper sa nu ajungi la cezariana[pup][pup][flo]

Katalina mersi mult de reteta[pup]

Ma tot gandesc la ce spunea Eladea cand a pus pozele alaltaieri:ca poate sunt ultimele.Ha ha a avut dreptate.Ma bucur insa ca ea si bebe sunt sanatosi!!!

[gravi]37+cu [baietel] Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI

[9cer]AMR 19 ZILEid="red">[9cer] pana la [bb]

Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da...nu m-am exprimat tocmai bine...[bang] Sunt cam obosita, aseara la 23:30 de abia ma puneam in pat si m-am trezit la 05:10 sa merg la munca. Dar ati inteles voi despre ce e vorba. Scuze pt exprimare.[:I]

Multumesc pt sfaturi, bumblebee, racusorid="red">...o sa fiu atenta la contractii si am sa pap ce mi-ati recomandat voi. [pup][pup][pup]

[copil]"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"id="Script MT Bold">id="teal">[copil]id="size2">

[gravired]fericita 31+ cu [baietel] Florentin Andrei. Ma [ruga] la DD sa am un bb sanatos si la termenid="Script MT Bold">id="red">id="size2">

AMR 8+ si vine minunea de bebe [batetoba]id="size2">id="red">id="Script MT Bold">

***Bebelul meu mic***

***Poze***id="size1">

Postat

sunt moarta de somn astazi...ieri cum a venit pediatra nu am dormit deloc si a fost o zi tare obositoare...aseara pe la 11 si ceva am adormit, la 12 s-a trezit brotacul sa pape...am reusit cu succes sa ii dau sa pape la san fara mamelon, dar a stat la san pana la vreo 1 noaptea (de papat maxim maxim juma de ora)...timp in care eu mai aveam un pic si cadeam cu capul pe el, asa de obosita eram....

la 2 noaptea iar s-a trezit brotacul, normal ca nu mancase destul...dar nu mai avea forta, maica-sa nici atat...l-am mai pus la san cu greu vreo 15 minute, dar adormea nu mai era in stare sa traga...asa ca azi noapte am bagat completare...ei si de pe la 5 a inceput foiala si eu credeam ca ii e foame..pune-l la san, nimic, adormea...pune-l inapoi in landou, iar foiala, miorlaiala, iar san, iar nimic, iar landou...ziceam gata, il las, cand se trezeste de tot si plange atunci san din nou...dar puteam sa dorm, ca tot se agita pe acolo..ii era si foame parca, dar nu asa de tare incat sa manance la san. daca ar fi primit ceva gratis in gurita, ar fi inghitit bucuros, asa pe muncite, mai bine mai dormea un pic [alcool][alcool]

eu sunt foarte calma dar aseara imi venea sa il pun in landou si sa stea acolo sa dorm si eu...[bang][bang][bang] nici nu vorbeam cu el, ca nu voiam sa ma simta ca eram extenuata si exasperata...pana la urma domnul meu la ora 7 s-a gandit sa urle de foame putin...si asa urlator a acceptat sanul abia, fara mamelon, fara nimic...a stat la san vreo jumate de ora, nu stiu cat a mancat, acum face ochi din nou...sa vedem ce succes am azi....mai ales ca acum trebuie sa il pun la sanul nepreferat unde trebuie sa munceasca mai mult [alcool]

[mamica]mami de brotacel Andrei Ioanid="red">id="size2">

Postat

mi-e ciuda ca nu imi iese o pozitie care mi-a aratat-o pediatra, sa ii dau sa pape intinsa pe spate cu el pe mine...era asa usor sa pape asa, stateam relaxata, puteam sa si adorm [:D][:D]

poate mai incolo, cand se obisnuieste el cu sanul si stie ca de acolo vine papa, sa reusim...acum inca suntem la stadiul: " bine, mami, daca vad si vad ca nu primesc biberon, fie, mananc si de aici", dar inainte facem ceva fite, ne dam ochisorii peste cap, deschidem putin gurita ca pentru tetina, poate poate mami extenuata renunta si ne baga para malaiata in gura lui natafleata [:D][:D]

[mamica]mami de brotacel Andrei Ioanid="red">id="size2">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
mi-e ciuda ca nu imi iese o pozitie care mi-a aratat-o pediatra, sa ii dau sa pape intinsa pe spate cu el pe mine...era asa usor sa pape asa, stateam relaxata, puteam sa si adorm [:D][:D]poate mai incolo, cand se obisnuieste el cu sanul si stie ca de acolo vine papa, sa reusim...acum inca suntem la stadiul: " bine, mami, daca vad si vad ca nu primesc biberon, fie, mananc si de aici", dar inainte facem ceva fite, ne dam ochisorii peste cap, deschidem putin gurita ca pentru tetina, poate poate mami extenuata renunta si ne baga para malaiata in gura lui natafleata [:D][:D][mamica]mami de brotacel Andrei Ioanid="red">id="size2">
align="right" id="quote2">ha ha ce dulce e...acum mi-am adus aminte ca aseara am visat ca alaptam si eu un bebe...dar parca in vis era alexia mica nu bebe Nectarie...ce mi-e somn...Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic] Larisa
Postat
Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oanaeu am vb cu cosmeticiana( mi-e prietena f apropiata) daca cumva nasc mai repede, si nu apuc sa am epilez, o sun cand incep contractiile, indiferent de ora si vine la mine sa ma epileze[:D]
In rest, nimic nou...nu contractii, nu nimic...doar ca visez in fiecare noapte nasteri, dar toate sunt usoare[:D]

Paula, [gravi]35+ cu [baietel], Raul Codin
[batetoba] AMR 4 saptamaniid="red">id="size3">[copil][batetoba]
align="right" id="quote2">

ce tare esti [:D] ...eu am o piele atat de sensibila, ca ma trec toate caldurile pana ma epileaza pe picoare(inghinal nici nu poate fi vorba [alcool]...reiau activitatea doar dupa ce vine bebe [:I])

ieri mi-a zis o tipa ca sigur am contractii nedureroase dar nu imi dau eu seama [alcool] ...eu cred ca mi-as da seama, or mi se intampla doar noaptea cand dorm ca valiza in gara [:D]

daca toate nasterile sunt usoare inseamna ca e in regula! [pup]
id="Comic Sans MS">
id="navy">

Oana [gravi] 38+ id="Times New Roman">id="red">id="size3"> Matei Marius[baietel] id="size4">id="Script MT Bold">
id="red">
AMR 14 zile [copil]id="Times New Roman">id="red">id="size3">
id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">
id="left">
Postat

Lasa Racusor, ca oricum progresele sunt deosebite, si continuati asa si o sa pape acusica exclusiv san si o sa-si faca un program cat de cat mai ordonat. [pup] pt mamica ambitioasa[pup]

Pediatra ti-a spus cand sa-l scoti afara?

Multumim pt toate sfaturile care ni le-ai impartasit si noua. Oricum cred ca o sa uit cand o sa-mi vina randul[alcool][alcool]

Florentina, am si uitat de no-spa, cat te tine problemuta asta ar fi tare bun. Eu oricum sper sa nu experimentezi nicio contractie[flo][pup]

Alina [gravi]34+ cu [baietel]

gargarita

Postat

oana, eu contractii nedureroase am cu zecile pe zi...ca a nu mai zic ca aseara dupa atata umblatura am experimentat si cateva dureroase...nici nu stiam ce sa fac sa las sotul sa plece la tren sau nu. Pana la urma au incetat. Sa vad azi ce zice doctorita...eu as vrea sa imi faca control ca asa isi da seama cel mai bine daca se apropie nasterea sau nu. Colul devine anterior cand se apropie nasterea se poate deschide etc. Burta mea e inca sus insa.

Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)

[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic]

Larisa

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Lasa Racusor, ca oricum progresele sunt deosebite, si continuati asa si o sa pape acusica exclusiv san si o sa-si faca un program cat de cat mai ordonat. [pup] pt mamica ambitioasa[pup]Pediatra ti-a spus cand sa-l scoti afara?Multumim pt toate sfaturile care ni le-ai impartasit si noua. Oricum cred ca o sa uit cand o sa-mi vina randul[alcool][alcool]Florentina, am si uitat de no-spa, cat te tine problemuta asta ar fi tare bun. Eu oricum sper sa nu experimentezi nicio contractie[flo][pup]Alina [gravi]34+ cu [baietel]gargarita
align="right" id="quote2">program ordonat nu-si prea face cat e alaptat la san....e haosist asa [8D][pk] sora-mea imi zicea ieri ca al ei bebe avea ieri 5900 gr. Are 2 luni si 10 zile si e alaptat excusiv doar de la un san...ca nu stiu cum la unul n-a prins mameleonul si a secat productia.http://picasaweb.google.com/bubabuburuza/Luca?authkey=Gv1sRgCOOKkZXR-fWjZw#iaca poze cu copil alaptat exclusiv de la un singur san...din spital a iesit cu 3.100 gr. pediatra i-a zis surorii mele ca are laptele f gras..ceea ce e f bine. conteaza si calitatea laptelui nu numai cantitatea.Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic] Larisa
Postat
Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
oana, eu contractii nedureroase am cu zecile pe zi...ca a nu mai zic ca aseara dupa atata umblatura am experimentat si cateva dureroase...nici nu stiam ce sa fac sa las sotul sa plece la tren sau nu. Pana la urma au incetat. Sa vad azi ce zice doctorita...eu as vrea sa imi faca control ca asa isi da seama cel mai bine daca se apropie nasterea sau nu. Colul devine anterior cand se apropie nasterea se poate deschide etc. Burta mea e inca sus insa.Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic]http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
align="right" id="quote2">ooo vine Alexia acasa [:I] ...e nerabdatoare sa apara bebe? cred ca trebuie atata atentie incat sa nu faci copilul cel mare sa se simta neglijat atunci cand mai apare un bebe...oricum toata atentia nu va mai fi doar pentru ea niciodata de acum in colo...se vede ca eu povestesc din pozitia "surorii mai mari" [:D]id="Comic Sans MS">id="navy">

Oana [gravi] 38+ id="Times New Roman">id="red">id="size3"> Matei Marius[baietel] id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> AMR 14 zile [copil]id="Times New Roman">id="red">id="size3"> id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">
id="left">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...