Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Postări Recomandate

Postat

Laurikaid="red">, LA MULTI ANI!!!id="navy"> Sa fii sanatoasa, fericita, sa va bucurati de bebelu ce e pe drum, sa ai parte de tot ce iti doresti!!!

Racusorid="red">, cred ca nu e usor. Dar asa cum povestesti tu, hazliu, parca nu mai pare atat de inspaimantator. Mai un pic, si va papa brotacelul numai san... Eh, ce o sa-i mai placa... Zi-mi te rog ce a zis pediatra referitor la curatatul burticului - cu iod sau spirt? Ca aud o gramada de variante... Tu ce ai folosit? [pup]

Bumblebeeid="red">, lasa ca mai e un pic pana luni, si sper sa te intorci de la eco cu o veste grozava...[pk][pk][pk] Cu un bebel pozitionat frumos, de lansare. Doamne ajuta!

Tinaid="red">, hai, capul sus, ca tu esti mamica curajoasa! Se intampla sa mai si scada in greutate - mai ales la inceput. Cica tre sa revina la greutatea avuta la nastere in termen de 10- 12 zile, deci mai este timp pana prin 28. Sunt convinsa ca nu e usor, ca nu ai cum sa nu te necajesti. Dar va fi bine! Iti trimit multi [pup]!

Cristina [gravi] 37+ cu [baietel]

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Lasa Racusor, ca oricum progresele sunt deosebite, si continuati asa si o sa pape acusica exclusiv san si o sa-si faca un program cat de cat mai ordonat. [pup] pt mamica ambitioasa[pup]Pediatra ti-a spus cand sa-l scoti afara?Multumim pt toate sfaturile care ni le-ai impartasit si noua. Oricum cred ca o sa uit cand o sa-mi vina randul[alcool][alcool]Florentina, am si uitat de no-spa, cat te tine problemuta asta ar fi tare bun. Eu oricum sper sa nu experimentezi nicio contractie[flo][pup]Alina [gravi]34+ cu [baietel]gargarita
align="right" id="quote2">putem deja sa il scoatem afara...voiam chiar ieri, dar cum ploua si noi nu avem haine asa mici grosute, unde sa il duci pe bebe la 15 grade...dupa ce in casa sta la 26 [:-@][:-@] la noi si cu ploile astea tot asa cald e in casa...mai stam cu geamul deschis, sa nu dam drumul la AC cand afara e racoare...saptamana viitoare ne mutam si dupa aia o sa il scot...acum patutul lui e landoul si nu prea as amesteca lucrurile...a zis ca pot sa il duc putin in brate, 10-15 minute in conditiile actuale..poate il scoatem diseara [olala][olala][mamica]mami de brotacel Andrei Ioanid="red">id="size2">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Citat:
Lasa Racusor, ca oricum progresele sunt deosebite, si continuati asa si o sa pape acusica exclusiv san si o sa-si faca un program cat de cat mai ordonat. [pup] pt mamica ambitioasa[pup]Pediatra ti-a spus cand sa-l scoti afara?Multumim pt toate sfaturile care ni le-ai impartasit si noua. Oricum cred ca o sa uit cand o sa-mi vina randul[alcool][alcool]Florentina, am si uitat de no-spa, cat te tine problemuta asta ar fi tare bun. Eu oricum sper sa nu experimentezi nicio contractie[flo][pup]Alina [gravi]34+ cu [baietel]gargarita
align="right" id="quote2">program ordonat nu-si prea face cat e alaptat la san....e haosist asa [8D][pk] sora-mea imi zicea ieri ca al ei bebe avea ieri 5900 gr. Are 2 luni si 10 zile si e alaptat excusiv doar de la un san...ca nu stiu cum la unul n-a prins mameleonul si a secat productia.http://picasaweb.google.com/bubabuburuza/Luca?authkey=Gv1sRgCOOKkZXR-fWjZw#iaca poze cu copil alaptat exclusiv de la un singur san...din spital a iesit cu 3.100 gr. pediatra i-a zis surorii mele ca are laptele f gras..ceea ce e f bine. conteaza si calitatea laptelui nu numai cantitatea.Larisa [gravi] 35+ cu [baietel] Nectarieid="blue"> si mamica de Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)[ruga] AMR 4+id="red"> saptamani pana la [bebic] Larisa
align="right" id="quote2">ce baietel frumossss [olala] m-am indragostit [:I]...si tu semeni foarte tare cu sora taid="Comic Sans MS">id="navy">

Oana [gravi] 38+ id="Times New Roman">id="red">id="size3"> Matei Marius[baietel] id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> AMR 14 zile [copil]id="Times New Roman">id="red">id="size3"> id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">
id="left">
Postat

Buna dimineata delfinariu![flo]

Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese.

Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine [ruga]

E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani

Mihaela, [gravi] 34+ id="Script MT Bold">id="size2"> cu [fetita]

AMR 5+id="red">

Postat
citat din mesajul lui SabrinaLia

Felicitari noilor mamici.[flo]Si nastere usoare celor care vor urma sa nasca in curind.Bebelina mea nu vrea sa se intoarca cu capusorul in jos si s-ar putea sa ajung la cutit.[q]Eu azi am facut 34 saptamini.Doamnne ajuta!Discutii placute mamicilor care au timp de scris.O zi buna!34+Legat de intoarcerea bebelusului, prietena mea a avut surpriza ca bebelina ei sa se intoarca in sapt 39 cand nimeni nu mai spera la asa ceva..Asa ca daca vrea sa se intoarca se intoarce fara nici o problema....[pup][pup][pup]Iuliana [gravi] cu minune 34+[baietel] Tudor ConstantinAMR -5

Postat
Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Buna dimineata delfinariu![flo]Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese.Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine [ruga]E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani*************************Mihaela, [gravi] 34+ id="Script MT Bold">id="size2"> cu [fetita]AMR 5+id="red">
align="right" id="quote2">Ce veste trista. Imi dau lacrimile...[q] Curaj Crissy...si ne rugam [ruga] pt tine si bebelina ta...[ruga]Bumblebeeid="red"> gata bag si un no spa... M-a luat asa o frica si de la vestea cu Crissy... Dar o sa fie bine. Ma rog la DD sa fie bine pt toate viitorele si proaspete mamici [ruga][copil]"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"id="Script MT Bold">id="teal">[copil]id="size2">[gravired]fericita 31+ cu [baietel] Florentin Andrei. Ma [ruga] la DD sa am un bb sanatos si la termenid="Script MT Bold">id="red">id="size2">AMR 8+ si vine minunea de bebe [batetoba]id="size2">id="red">id="Script MT Bold">***Bebelul meu mic******Poze***id="size1">
Postat
Citat:
Neata![s] LA MULTI ANI LAURIKA! SANATATE, NASTERE USOARA SI BB SANATOS SI CUMINTE! [s] [pup][pup][pup]Creatza, Sabdrina, facem clubul celor cu "fundu-n jos"[:D]. (ma gandesc ca bblina lui Michelle deja s0a intors) Eu luni astept sa-mi spuna ce sanse mai sunt sa se intoarca, eu stiam ca dupa s 35 se apropie de 5%, si eu cum marti inchei 35... ehh, vedem, bbii sa fie sanatosi. Oricum ar fi sa nasc, este o onoare pt mine sa fac parte dintr-o odisee cu femei curajoase si hotarate. In alte parti probabil se periaza una pe alta ca aleg cezariana, aici ne incurajam una pe alta ca va fi bine, o experienta cu totul si cu totul deosebita si ca nasterea naturala, pe langa un miracol al vietii e o alegere a normalului, a naturalului!Sunt mandra ca am putut fi alaturi de voi![flo][flo][flo][flo][flo]Alina [gravi]34+ cu [baietel]gargarita
align="right" id="quote2">Asa de mare dreptate ai..Si eu sunt f fericita ca fac parte din aceasta odisee care este plina de mamici curajoase pt care prima optiune este nasterea naturala...Sa dea bunul Dumnezeu sa reusim toate sa nastem naural si usor asa cum ne dorim [pup][flo][pup][flo]Iuliana [gravi] cu minune 34+[baietel] Tudor ConstantinAMR -5
Postat

Buna dimineata dragi burtici, mamici si delfinasi!

Ne inmultim pe zi ce trece...[olala]

Tanti, Giorgia, Ochidut, Eladeea, felicitari!!!! [flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Sa va traiasca delfinasii scumpi si dragi. Sa fie sanatosi, papaciosi si cuminteiid="blue">

Laurika, La multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!!! Petrecere frumoasa!!!![pup][pup][pup].id="red">

Felicit toate fetele pt vestile bune de la eco. Tineti-o tot asa![pup]

Ramo, Maurice, casa de piatra!!! si petrecre frumoasa! Aveti grija de burtici!

Carmen, felicitari pt noul job!

Racusor ma bucur tare mult pt progresele voastre. Am salvat si eu sfaturile tale[pup].

Bee, sper sa-ti faca delfinasul o surpriza[pup]. Valabil si pt celelalte fete[pup].

Crisid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [gravi] 36+ cuid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [fetita]
Postat
citat din mesajul lui Florentina_C

Neata'.Fetelor eu de vreo 3 zile am scaun moale, moale...Nu stiu de ce sunt asa constipata, dar dimineata primul lucru e sa fug la [consti]... Nu imi e deloc bine, plus ca stomacul meu face mare galagie de aseara...[bang] Se aud matele cum se cearta...[bang] Stiti ce poate insemna asta? Ati experimentat si voi asa ceva in sapt 31? eu stiam ca constipatia trebuie sa apara mai tarziu cand se apropie bebe??Va [pup][pup][pup]Eu asta patesc din cauza Fierului..ma strica la stomac. De 3 sapt de cand il iau am scaun moale. Se pare ca ori constipa ori de "strica"...[:D] Tu iei fier?Iuliana [gravi] cu minune 34+[baietel] Tudor ConstantinAMR -5

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...