Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua,

Am cumparat pompa de vidat plus cateva vase . L-am cumparat fara sa asist la vreo prezentare pt ca nu aveam timp de asta, ci doar citind niste pareri favorabile pe forumuri.Dp o saptamana de utilizare am constatat ca a pastrat f bine mezelurile,branzeturile si legumele crude, in schimb mancarea gatita , nu.Este posibil sa nu-l fi utilizat eu corect.Dc stie cineva aparatul va rog sa-mi transmiteti impresiile si experientele voastre.Multumesc.

• 10 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Andlina, daca te mai interseaza subiectul....

Depinde si ce mincare vrei sa videzi, bineinteles. Orientativ tine cont de faptul ca vidarea prelungeste 'speranata de viata' de 2-3 ori in comaratie cu o pastrare intr-o caserola, la frigider.

In principiu in cutia pompei trebuia sa ai un ghid de utilizare al aparatului si un tabel cu peroda de valabilitate a produselor pastrate normal si cele vidate.

Daca mai ai intrebari, te rog sa-mi scrii, te voi ajuta cu placere. pentru mine sistemul de vidat este de neinlocuit. Ma ajuta sa economisesc timp si sa-mi organizez meniul pe mai multe zile :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...