Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

Eu zic ca asta e o veste rea pentru Romania. E o veste rea pentru mediul de afaceri care va incerca sa isi mute locatiile in alte

tari - dupa asta urmeaza somaj si scaderea leului.

Multe firme alesesera sa vina in Romania ca urmare a taxei de impozit relativ mici (vezi Renault, Nokia, si altele) ...

O veste proasta pentru capitalismul antreprenorial - asta inseamna sector privat, patroni si angajatii la firme particulare si o veste buna pentru pensionari si Mircea Badea, sper.

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Din pacate nu este o veste buna pentru nimeni! Insa mai sunt unii care inca nu realizeaza asta (dar o vor face in curand! [bang])Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! [roker]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red">

Postat

Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol.

In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol. In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool]
align="right" id="quote2">imi permit sa te intreb eu : cum crezi tu reducerea cu 15% a pensiilor romanilor , scotea romania din criza ?te rog mult , multumesc anticipat pentru raspunsdiana sfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm
Postat
Citat:
citat din mesajul lui unducthable
Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol. In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool]
align="right" id="quote2">imi permit sa te intreb eu : cum crezi tu reducerea cu 15% a pensiilor romanilor , scotea romania din criza ?te rog mult , multumesc anticipat pentru raspunsdiana sfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm
align="right" id="quote2"> Nu o scotea brusc,dar micsora cheltuielile bugetare.Cresterea tva ului si a cotei o sa loveasca in mediul privat care oricum taiase de mult timp din salarii ,iar apoi si in pensionari si bugetari.
Postat

nu toata lumea dar 60% din populatia care munceste lucreaza la stat . Si populatia care munceste este mai mica decat cea pensionata , asa ca de unde mama naibii sa ii tina si statul asta pe toti?

Marinaid="Arial">id="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Llaura
Vad ca unii economisti (Daianu si altii) declara ca se va mari TVA si se va micsora cota unica, ceea ce nu mi se pare o idee rea in conditiile actuale mai Putin ideale.
align="right" id="quote2">in sfarsit , corect , Daianu ... da stie cineva ce a mai spus Daianu sau altii ca el , nu intereseaza decat sa vedem moacele incompetentilor astora de la guvernsa ii mai intrebam si pe ei ... eee, parca intereseaza pe cineva sa caute solutii , nu am bani , scad banii de mancare din familie si de altele si le spun , fetita mea , sotul meu, mama , tata , ieiti afara si intindeti mana , ca banii de mancare si medicamente am hotarat sa ii iau ca altii nu mai am ...dianasfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...