Administrators desprecopii Postat Iunie 25, 2010 Administrators Raport Postat Iunie 25, 2010 Eu zic ca asta e o veste rea pentru Romania. E o veste rea pentru mediul de afaceri care va incerca sa isi mute locatiile in alte tari - dupa asta urmeaza somaj si scaderea leului. Multe firme alesesera sa vina in Romania ca urmare a taxei de impozit relativ mici (vezi Renault, Nokia, si altele) ... O veste proasta pentru capitalismul antreprenorial - asta inseamna sector privat, patroni si angajatii la firme particulare si o veste buna pentru pensionari si Mircea Badea, sper. ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează
alina023 Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Din pacate nu este o veste buna pentru nimeni! Insa mai sunt unii care inca nu realizeaza asta (dar o vor face in curand! )Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei [bibe]**************************Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red"> Citează
Androix Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Pai nu era de asteptat? Acum sa te tii! Blogul graseiid="orange"> Androix Bijouxid="red"> Niste copii si toti copiii! [;)] Citează
loryi1974 Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol. In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool] Citează
unducthable Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui loryi1974Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol. In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool]align="right" id="quote2">imi permit sa te intreb eu : cum crezi tu reducerea cu 15% a pensiilor romanilor , scotea romania din criza ?te rog mult , multumesc anticipat pentru raspunsdiana sfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm Citează
Llaura Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Vad ca unii economisti (Daianu si altii) declara ca se va mari TVA si se va micsora cota unica, ceea ce nu mi se pare o idee rea in conditiile actuale mai Putin ideale. Citează
loryi1974 Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui unducthableCitat:citat din mesajul lui loryi1974Da,asta este cu adevarat o veste foarte rea si nu foarte multi o percep ca atare.Leul a reactionat imediat.Iar luni,daca FMI-ul nu aproba transa,vom sta si mai nasol. In Ro insa e sarbatoare,un delir mediatic.Aseara am vazut un nene neintelegand de ce ,daca toate tarile au deficit etc,nu se face un fel de compensare globala[alcool]Adica omu ala,autointitulat analist,nu stie ca pe lumea asta exista banci,alte institutii financiare care imprumuta state.[alcool]align="right" id="quote2">imi permit sa te intreb eu : cum crezi tu reducerea cu 15% a pensiilor romanilor , scotea romania din criza ?te rog mult , multumesc anticipat pentru raspunsdiana sfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htmalign="right" id="quote2"> Nu o scotea brusc,dar micsora cheltuielile bugetare.Cresterea tva ului si a cotei o sa loveasca in mediul privat care oricum taiase de mult timp din salarii ,iar apoi si in pensionari si bugetari. Citează
loryi1974 Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Ar cam fi timpul sa pricepem cu totii ca nu toata lumea lucreaza in mediul bugetar. Citează
Marina Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 nu toata lumea dar 60% din populatia care munceste lucreaza la stat . Si populatia care munceste este mai mica decat cea pensionata , asa ca de unde mama naibii sa ii tina si statul asta pe toti? Marinaid="Arial">id="blue"> Citează
unducthable Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui LlauraVad ca unii economisti (Daianu si altii) declara ca se va mari TVA si se va micsora cota unica, ceea ce nu mi se pare o idee rea in conditiile actuale mai Putin ideale.align="right" id="quote2">in sfarsit , corect , Daianu ... da stie cineva ce a mai spus Daianu sau altii ca el , nu intereseaza decat sa vedem moacele incompetentilor astora de la guvernsa ii mai intrebam si pe ei ... eee, parca intereseaza pe cineva sa caute solutii , nu am bani , scad banii de mancare din familie si de altele si le spun , fetita mea , sotul meu, mama , tata , ieiti afara si intindeti mana , ca banii de mancare si medicamente am hotarat sa ii iau ca altii nu mai am ...dianasfaturihttp://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.