lyvya Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Buna A fost cineva la acest salon? As vrea sa stiu si eu cum este, cam care sunt preturile. Pe net exista o lista de preturi dar una e sa vad asa o lista si una e sa mi se spuna clar la ce sa ma astept. ms[flo] As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo] Citează
Lo_li_Ta Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Am fost eu cam acum un an si ceva. Nu mai stiu de preturi, dar stiu ca nu mi-a placut. Superficial totul pt fitele cu care era prezentat. Citează
karfe Postat Iunie 25, 2010 Raport Postat Iunie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui Lo_li_TaAm fost eu cam acum un an si ceva. Nu mai stiu de preturi, dar stiu ca nu mi-a placut. Superficial totul pt fitele cu care era prezentat.align="right" id="quote2">La fel si eu.Ma asteptam sa gasesc altceva,cand colo un salon ca de parter de bloc,cu angajate care tipa intre ele si fac abstractie de clientele din salon.Am fost"luata",cu aproape 1h intarziere,parca din mila.Pacat,ca era pe langa servici.Next time! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.