Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu am o prietena care s-a operat cam acum un an, a slabit 50+ kg. Ea spune ca a fost cea mai buna alegere pe care a facut-o in viata si ca ar repeta-o oricand. E fericita ca e slaba-os (de la stadiul de obezitate morbida) si ca nu se mai gandeste la diete deloc. Mananca normal acum, Macu' e iar prietenul ei [:D]

Hm, dar acum vad ca sunt off-topic. Ea a facut gastric by-pass [:I]

Postat

pai e tot aia [:D] inelul cu bypassu.

dar pt unele care mananca pe stress si de pofta nu exista nici un inel? de pus la creier???

[pup]

EDIT : am gresit, e diferenta... scuze. bypassul e parca pt oameni cu greutate mare-mare de tot, e mult mai agresiv pt ca taie si o pirtiune considerabila din intestin... scuze !!!id="red">

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=109975&whichpage=1

un alt subiect de pe DC despre inel gastric.

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

Scuze fetelor ca n-am mai intrat de cateva zile. Nici acum nu pot sa stau sa va povestesc doar pot sa spun ca a fost cel mai destept lucru pe care l-am facut in viata mea. Nu mai am colesterol,nici tensiune, ma misc ca un fulg, arat bine, cu 10 ani mai tanara pot zice, intorc barbatii capul dupa mine (ceea ce nu e rau pt. ca intre timp am divortat :(

Port marime 36-38 la haine.... mai vin si maine sa va mai spun cate ceva.

Mire-mama de fetita frumoasa

http://community.webshots.com/user/Papucica

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...