Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor. Urmeaza sa fac o laparoscopie cu doamna doctor Mironiuc, pentru eliminarea unui chist de 6 cm. Am citit ca mamicile care au nascut cu ea sunt multumite, dar nu stiu nimic despre capacitatile ei de ,,chirurg,, Va rog sa ma ajutati, sa+mi spuneti parerea voastra, imi este foarte greu sa iau o decizie. Doresc un bebe si imi e teama ca interventia sa nu afecteze fertilitatea. Va multumesc mult. Va pup

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

bine ar fi daca ai avea PM activat... incearca sa ti'l activezi.

pana atunci, sunt tare curioasa. cum ai ajuns sa te opereze fix ea ? sunt atatia ginecologi buni in cluj, tineri, care sunt chirurgi excelenti...

mami de brotac rocker id="green"> [pk]
id="right">

Povestea unui Licuriciid="Comic Sans MS">id="red"> [flo][flo]

Postat

Alexa Ioana, iti multumesc ca mi-ai raspuns. Am ajuns la doamna Mironiuc din intamplare, era singurul ginecolog din Cluj de care auzisem. O prietena a fost la ea la o consultatie si mi-a zis ca e foarte rabdatoare, calma, iti explica tot ce nu intelegi si iti acorda atentia pe care medicii din orasul meu nu ti-o dau. Am ajuns la Cluj dupa ce mi-am pierdut ani din viata la medicii oradeni, care mi-au spus ca nu am nimic si pot linistita sa fac un bebe...Dar iata ca nu pot sa am ceea ce-mi doresc atat de mult...Pana la urma se pare ca am progesteronul extrem de mic, hipotiroidism, iar doamna Mironiuc , la care am fost o singura data, mi-a gasit un chist de 6/4,5 cm, si mi-a zis ca am nevoie de operatie, ori clasica ori prin laparoscopie. Urmeaza sa hotarasca asta cand voi merge la control. Pentru mine a fost o decizie foarte grea aceea de a ma opera, imi e frica de orice ar putea sa-mi afecteze si mai tare fertilitatea..si de aceea incercam sa ma interesez de capacitatile doamnei Mironiuc...Tu ai fost pacienta dansei?Poti sa-mi spui ce impresie ti-a lasat? Stii ceva desprea ea ca si chirurg? Te rog sa imi raspunzi daca ai timp, nu stiu pe nimeni in Cluj ca sa ma pot interesa in alt mod. Iti multumesc inca o data si te pup.

P. S. Am incercat sa-ti trimit un mesaj privat, dar nu a fost acceptat..nu stiu inca toate "dedesubturile" acestui forum.

Postat

monica, ti-am raspuns pe celalalt forum.dar stau si ma gandesc ca nu esti prea convinsa de ea din moment ce intrebi atat si peste tot.si zic ca si alexa:de ce la ea?acu, zic asta ca m-am fript.dar nu as mai merge.

mami de [ispita]Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...