Babisa Postat Mai 3, 2009 Raport Postat Mai 3, 2009 Stie cineva ceva despre http://vvv.gabrielaman.ro .Credeti in acest produs minune. Stie cineva unde au centru de desfacere ? gogomarla Citează
latrishia Postat Mai 3, 2009 Raport Postat Mai 3, 2009 Din cate stiu eu, Gabriela Man respecta principiile Montignac in retetele ei.Nu este vb de un anume produs minune, este vb de a consuma alimente cu indice glicemic scazut. Te asteptam subiectul "MONTIGNAC stil de viata" daca vrei sa ni te alaturi si sa afli mai mult. kg mele Citează
gabrieladum Postat Mai 4, 2009 Raport Postat Mai 4, 2009 Si o carte Montignac unde putem gasi? Citează
andanii Postat Mai 4, 2009 Raport Postat Mai 4, 2009 joi 7 mai cumpara revista Felicia la chiosc si vei primi ultima carte lui Montignac .... daca nu in librarii se gaseste cartea ANDANII [flo][hia] "Licuriciul Emma din sufletul meu" id="size2"> "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" "Povestea unui licurici" id="size2"> [aerob]s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet id="red">cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" id="size2">[aerob]id="red"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.